Bulvės, bulvä—s receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/20

Šaltibarščiai su rugštynėmis

Bulves nuplaukite šepetėliu, nušluostykite, patepkite aliejumi, pabarstykite druska ir plikytais kmynais. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje 40 min. Varškę išsukite su grietine, žalumynais ir sutrintu česnaku. Bulves įpjaukite ir įkrėskite į vidų varškės masės. Tada vėl dėkit..

Recepto vertinimas: 0

Keptos bulvės su varške

Bulves nuplaukite šepetėliu, nušluostykite, patepkite aliejumi, pabarstykite druska ir plikytais kmynais. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje 40 min. Varškę išsukite su grietine, žalumynais ir sutrintu česnaku. Bulves įpjaukite ir įkrėskite į vidų varškės masės. Tada vėl dėkit..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių ir daržovių mišrainė

Bulvės, morkos ir salierai supjaustomi kubiukais. Pienas ar grietinė, mairūnas, susmulkinti kalendros grūdeliai ir varškė ištrinama, įberiama cukraus, druskos ir užpilama ant paruoštų daržovių. Užbarstoma susmulkintų petražolių lapelių. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir daržovių mišrainė

Bulvės, morkos ir salierai supjaustomi kubiukais. Pienas ar grietinė, mairūnas, susmulkinti kalendros grūdeliai ir varškė ištrinama, įberiama cukraus, druskos ir užpilama ant paruoštų daržovių. Užbarstoma susmulkintų petražolių lapelių. ..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos kepsnys (rostbifas)

Nuo mėsos nugramdyti plėves, įtrinti ją druska, pipirais ir palaikyti 30 minučių. Paskui apkepinti keptuvėje įkaitintuose riebaluose po truputį įpilant vandens. Apkepintą mėsą pastatyti į orkaitę ir kepti retkarčiais palaistant išsiskyrusiomis sultimis. Rostbifu (angį. Roast beef)..

Recepto vertinimas: 5

Krekeriai

Skustas bulves pjaustome 3-4 cm storio griežinėliais.Kepame dalimis - pirmiausiai ant silpnos ugnies aliejuje, paskui antrą sykį - vėl aliejuje, bet ant stiprios liepsnos.Bulvės iÅ¡sipučia, pasidaro sausoa ir lengvos, rusvo atspalvio.Kai iÅ¡kepa, pasÅ«dome.  ..

Recepto vertinimas: 0

Bifšteksas

Į faršą įpilti vandens, sudėti kapotą ir kepintą svogūną ir gerai išminkyti. Iš masės ant sausos ar maltais džiūvėsėliais ar miltais apibarstytos lentos padaryti apvalius, 1,5 cm. storio bifšteksus ir iškepti dideliame riebalų kiekyje. Kad greičiau iškeptų, juos galima kelioms..

Recepto vertinimas: 2

Mišrainė

Bulvės nulupamos ir supjaustomos kubeliais. Morkos nuskutamos, taip pat supjaustomos kubeliais ir patroškinamos nedideliame kiekyje vandens, įbėrus šaukštelį cukraus. Virtas burokėlis supjaustomas kubeliais, pašlakstomas actu, pabarstomas maltais kmynais ir paliekamas pusvalandžiui. Al..

Recepto vertinimas: 5

Šventiniai suktinukai

Kiaulienos nugarine supjaustome 1,5 cm storio griezineliais, ismusame mesos plaktuku, itriname kiaulienos prieskoniais ir paliekame 1 vai.Idarui pakepiname kubeliais supjaustytus svogunus, voveraites, imaisome miltus, grietine, paskaniname druska ir pipirais.Is nugarines formuodami suktinukus idedam..

Recepto vertinimas: 5

Itališkos salotos

Viskas supjaustoma siauromis juostelėmis, pasūdoma ir užpilama majonezu. Papuošiama salotų lapeliais. Ši mišrainė tinka įvairioms daržovėms įdaryti. ..

Recepto vertinimas: 5

Agurkų sriuba su grybais

Agurkus nulupti, supjaustyti ir virinti, kol suminkÅ¡tės. Ä® likusį verdantį sultinį suberti kruopas, ir kubeliais supjaustytas bei svieste pakepintas daržoves. Supjausčius įdėti bulves ir grybus. Virti, kol bulvės suminkÅ¡tės. Ä®dėti lauro lapų, pipirų ir 5 minutes pavirti. Po to sudÄ..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių ir grybų mišrainė

Bulves ir pasūdytame vandenyje išvirtą salierą supjaustykite kubeliais. Išvirtus pasūdytame vandenyje grybus atšaldykite ir supjaustykite. Viską sumaišykite, pasūdykite, užpilkite majonezu. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir grybų mišrainė

Bulves ir pasūdytame vandenyje išvirtą salierą supjaustykite kubeliais. Išvirtus pasūdytame vandenyje grybus atšaldykite ir supjaustykite. Viską sumaišykite, pasūdykite, užpilkite majonezu. ..

Recepto vertinimas: 0

Sėlenų kotletai

manus, selenas, kviečių gemalus, druską, kaldrą, smulkiai supjaustytą svogūną suberti į dubenį. Viska užpilti virintu vandeniu, taip, kad masė butu šlapia. Palaikyti 10 min. ir galima kepti. Patiekiama su bulvėmis ir garnyru...

Recepto vertinimas: 5

Bulvių ir silkių užkandis

Išmirkytos silkės nulupamos, išimami kaulai, supjaustomos. Tryniai smulkiai sukapojami, sumaišomi su grietine ir krienais. Bulvės supjaustomos kubiukais, sumaišomos su padažu ir sluoksniuojamos salotinėje su silkėmis. Burokėlis stambiai sutarkuojamas, suberiami kmynai, sumaišoma su majo..

Recepto vertinimas: 4

Bulvinių blynų picos

Bulves nuskusti ir smulkiai sutarkuoti.Į tarkius įmušti kiaušinius, suberti druską bei prieskonius ir išmaišyti.Keptuvėje su aliejumi iškepti 10 cm pločio blynus. Paruošti įdarą: apkepinti supjaustytą svogūną, suberti šiaudeliais supjaustytas paprikas, pievagrybius. Pakeptas..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir silkių užkandis

Išmirkytos silkės nulupamos, išimami kaulai, supjaustomos. Tryniai smulkiai sukapojami, sumaišomi su grietine ir krienais. Bulvės supjaustomos kubiukais, sumaišomos su padažu ir sluoksniuojamos salotinėje su silkėmis. Burokėlis stambiai sutarkuojamas, suberiami kmynai, sumaišoma su majo..

Recepto vertinimas: 4

Bulvinių blynų picos

Bulves nuskusti ir smulkiai sutarkuoti.Į tarkius įmušti kiaušinius, suberti druską bei prieskonius ir išmaišyti.Keptuvėje su aliejumi iškepti 10 cm pločio blynus. Paruošti įdarą: apkepinti supjaustytą svogūną, suberti šiaudeliais supjaustytas paprikas, pievagrybius. Pakeptas..

Recepto vertinimas: 0

Virtas ungurys

Ungurys nulupamas, nuplaunamas ir supjaustomas gabalais. Prieskoniai ir prieskoninės daržovės paverdamos pasūdytame vandenyje, tuomet dedami ungurio gabalai ir ant mažos ugnies verdama 15—20 min. Išviręs ungurys sudedamas į pašildytą pusdubenį, užpilamas krienų padažu, pabarsto..

Recepto vertinimas: 3

Virtos rūkytos dešrelės

Mėsa sumalama mėsmale kartu su lašiniukais, pridedama sumaltų prieskonių, druskos pagal skonį, įpilama truputis sultinio ir viskas gerai išminkoma. Daromos trumpos minkštos dešrelės persukant žarnas ar jas perrišant. Kiek apdžiovinamos ir paskui trumpai parūkomos karštuose dūmuose..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena su daržovėmis

Mėsą supjaustyti ir pakepinti kartu su svogūnais. Tada įpilti karšto vandens, sudėti prieskonius ir troškinti. Tada ant mėsos sudėti supjaustytas morkas, kopūstą, bulves. Daržoves pasūdyti ir dar patroškinti. Ištroškinus, viską apibarstyti krapais. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 4

VYŠNIŲ TORTAS

Baltymus isplakti su cukraus pudra, imaisyti trynius, miltus, kakava. Kepti orkaiteje ikaitintoje iki 190 laipsniu apie 25 min. Atvesinti ir padalinti i trys paplocius. Vysniu trauktine praskiesti vandeniu santykiu 1:1 ir apslakstyti paplocius. 1 stikline vandens uzvirti su cukrumi, suberti vysnias ..

Recepto vertinimas: 5

Marinuotas avienos kepsnys

Kadagio uogas sugrūsti, įpilti acto. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti 24 valandas. Prieš kepant, išrinkti uogas, apkepinti , pasūdyti, įdėti miltų, vėliau įpilti pieno ir toliau kepti. Patiekti su bulvėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos vyniotinis su grybais

Mėsą sumalti mėsmale, sudėti vandenyje išmirkytus džiūvėsėlius, grietinę, prieskonius, įmušti kiaušinį ir minkyti, kol pasidarys vientisa masė. Iš jos padaryti apvalų vyniotinį, įdeti į keptuvę arba ugniai atsparią formą ir kepti 50 minučių. Retkarčiais patepti išripintai..

Recepto vertinimas: 0

Mano žagarėliai (Onutės)

Kiaušinius, cukrų, miltus sudedi į indą, gerai išmaišai, išminkai. Turi gautis minkšta tešla. Kočioji gana plonus lakštus(blynus), kad neliptų - pabarstyti miltais. Pjaustai kaspinėlius ir formuoji nedidelius žagarėlius. Puode užkaitini aliejų (ar gerai įkaitęs patikrinti imetan..

Recepto vertinimas: 4