BulvÄ—s, bulvä—s receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/20
Å altibarÅ¡Äiai su rugÅ¡tynÄ—mis
Bulves nuplaukite Å¡epetÄ—liu, nuÅ¡luostykite, patepkite aliejumi, pabarstykite druska ir plikytais kmynais. Kepkite vidutinio karÅ¡tumo orkaitÄ—je 40 min. VarÅ¡kÄ™ iÅ¡sukite su grietine, žalumynais ir sutrintu Äesnaku. Bulves įpjaukite ir įkrÄ—skite į vidų varÅ¡kÄ—s masÄ—s. Tada vÄ—l dÄ—kit..
Recepto vertinimas:
Bulves nuplaukite Å¡epetÄ—liu, nuÅ¡luostykite, patepkite aliejumi, pabarstykite druska ir plikytais kmynais. Kepkite vidutinio karÅ¡tumo orkaitÄ—je 40 min. VarÅ¡kÄ™ iÅ¡sukite su grietine, žalumynais ir sutrintu Äesnaku. Bulves įpjaukite ir įkrÄ—skite į vidų varÅ¡kÄ—s masÄ—s. Tada vÄ—l dÄ—kit..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir daržovių mišrainė
Bulvės, morkos ir salierai supjaustomi kubiukais. Pienas ar grietinė, mairūnas, susmulkinti kalendros grūdeliai ir varškė ištrinama, įberiama cukraus, druskos ir užpilama ant paruoštų daržovių. Užbarstoma susmulkintų petražolių lapelių. ..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir daržovių mišrainė
Bulvės, morkos ir salierai supjaustomi kubiukais. Pienas ar grietinė, mairūnas, susmulkinti kalendros grūdeliai ir varškė ištrinama, įberiama cukraus, druskos ir užpilama ant paruoštų daržovių. Užbarstoma susmulkintų petražolių lapelių. ..
Recepto vertinimas:
Nuo mÄ—sos nugramdyti plÄ—ves, įtrinti jÄ… druska, pipirais ir palaikyti 30 minuÄių. Paskui apkepinti keptuvÄ—je įkaitintuose riebaluose po truputį įpilant vandens. ApkepintÄ… mÄ—sÄ… pastatyti į orkaitÄ™ ir kepti retkarÄiais palaistant iÅ¡siskyrusiomis sultimis. Rostbifu (angį. Roast beef)..
Recepto vertinimas:
Skustas bulves pjaustome 3-4 cm storio griežinÄ—liais.Kepame dalimis - pirmiausiai ant silpnos ugnies aliejuje, paskui antrÄ… sykį - vÄ—l aliejuje, bet ant stiprios liepsnos.BulvÄ—s iÅ¡sipuÄia, pasidaro sausoa ir lengvos, rusvo atspalvio.Kai iÅ¡kepa, pasÅ«dome. ..
Recepto vertinimas:
Ä® faršą įpilti vandens, sudÄ—ti kapotÄ… ir kepintÄ… svogÅ«nÄ… ir gerai iÅ¡minkyti. IÅ¡ masÄ—s ant sausos ar maltais džiÅ«vÄ—sÄ—liais ar miltais apibarstytos lentos padaryti apvalius, 1,5 cm. storio bifÅ¡teksus ir iÅ¡kepti dideliame riebalų kiekyje. Kad greiÄiau iÅ¡keptų, juos galima kelioms..
Recepto vertinimas:
Bulvės nulupamos ir supjaustomos kubeliais. Morkos nuskutamos, taip pat supjaustomos kubeliais ir patroškinamos nedideliame kiekyje vandens, įbėrus šaukštelį cukraus. Virtas burokėlis supjaustomas kubeliais, pašlakstomas actu, pabarstomas maltais kmynais ir paliekamas pusvalandžiui. Al..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos nugarine supjaustome 1,5 cm storio griezineliais, ismusame mesos plaktuku, itriname kiaulienos prieskoniais ir paliekame 1 vai.Idarui pakepiname kubeliais supjaustytus svogunus, voveraites, imaisome miltus, grietine, paskaniname druska ir pipirais.Is nugarines formuodami suktinukus idedam..
Recepto vertinimas:
Viskas supjaustoma siauromis juostelėmis, pasūdoma ir užpilama majonezu. Papuošiama salotų lapeliais. Ši mišrainė tinka įvairioms daržovėms įdaryti. ..
Recepto vertinimas:
Agurkus nulupti, supjaustyti ir virinti, kol suminkÅ¡tÄ—s. Ä® likusį verdantį sultinį suberti kruopas, ir kubeliais supjaustytas bei svieste pakepintas daržoves. SupjausÄius įdÄ—ti bulves ir grybus. Virti, kol bulvÄ—s suminkÅ¡tÄ—s. Ä®dÄ—ti lauro lapų, pipirų ir 5 minutes pavirti. Po to sudÄ..
Recepto vertinimas:
Bulves ir pasūdytame vandenyje išvirtą salierą supjaustykite kubeliais. Išvirtus pasūdytame vandenyje grybus atšaldykite ir supjaustykite. Viską sumaišykite, pasūdykite, užpilkite majonezu. ..
Recepto vertinimas:
Bulves ir pasūdytame vandenyje išvirtą salierą supjaustykite kubeliais. Išvirtus pasūdytame vandenyje grybus atšaldykite ir supjaustykite. Viską sumaišykite, pasūdykite, užpilkite majonezu. ..
Recepto vertinimas:
manus, selenas, kvieÄių gemalus, druskÄ…, kaldrÄ…, smulkiai supjaustytÄ… svogÅ«nÄ… suberti į dubenį. Viska užpilti virintu vandeniu, taip, kad masÄ— butu Å¡lapia. Palaikyti 10 min. ir galima kepti. Patiekiama su bulvÄ—mis ir garnyru...
Recepto vertinimas:
Išmirkytos silkės nulupamos, išimami kaulai, supjaustomos. Tryniai smulkiai sukapojami, sumaišomi su grietine ir krienais. Bulvės supjaustomos kubiukais, sumaišomos su padažu ir sluoksniuojamos salotinėje su silkėmis. Burokėlis stambiai sutarkuojamas, suberiami kmynai, sumaišoma su majo..
Recepto vertinimas:
Bulves nuskusti ir smulkiai sutarkuoti.Ä® tarkius įmuÅ¡ti kiauÅ¡inius, suberti druskÄ… bei prieskonius ir iÅ¡maiÅ¡yti.KeptuvÄ—je su aliejumi iÅ¡kepti 10 cm ploÄio blynus. ParuoÅ¡ti įdarÄ…: apkepinti supjaustytÄ… svogÅ«nÄ…, suberti Å¡iaudeliais supjaustytas paprikas, pievagrybius. Pakeptas..
Recepto vertinimas:
Išmirkytos silkės nulupamos, išimami kaulai, supjaustomos. Tryniai smulkiai sukapojami, sumaišomi su grietine ir krienais. Bulvės supjaustomos kubiukais, sumaišomos su padažu ir sluoksniuojamos salotinėje su silkėmis. Burokėlis stambiai sutarkuojamas, suberiami kmynai, sumaišoma su majo..
Recepto vertinimas:
Bulves nuskusti ir smulkiai sutarkuoti.Ä® tarkius įmuÅ¡ti kiauÅ¡inius, suberti druskÄ… bei prieskonius ir iÅ¡maiÅ¡yti.KeptuvÄ—je su aliejumi iÅ¡kepti 10 cm ploÄio blynus. ParuoÅ¡ti įdarÄ…: apkepinti supjaustytÄ… svogÅ«nÄ…, suberti Å¡iaudeliais supjaustytas paprikas, pievagrybius. Pakeptas..
Recepto vertinimas:
Ungurys nulupamas, nuplaunamas ir supjaustomas gabalais. Prieskoniai ir prieskoninės daržovės paverdamos pasūdytame vandenyje, tuomet dedami ungurio gabalai ir ant mažos ugnies verdama 15—20 min. Išviręs ungurys sudedamas į pašildytą pusdubenį, užpilamas krienų padažu, pabarsto..
Recepto vertinimas:
Mėsa sumalama mėsmale kartu su lašiniukais, pridedama sumaltų prieskonių, druskos pagal skonį, įpilama truputis sultinio ir viskas gerai išminkoma. Daromos trumpos minkštos dešrelės persukant žarnas ar jas perrišant. Kiek apdžiovinamos ir paskui trumpai parūkomos karštuose dūmuose..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena su daržovėmis
Mėsą supjaustyti ir pakepinti kartu su svogūnais. Tada įpilti karšto vandens, sudėti prieskonius ir troškinti. Tada ant mėsos sudėti supjaustytas morkas, kopūstą, bulves. Daržoves pasūdyti ir dar patroškinti. Ištroškinus, viską apibarstyti krapais. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Baltymus isplakti su cukraus pudra, imaisyti trynius, miltus, kakava. Kepti orkaiteje ikaitintoje iki 190 laipsniu apie 25 min. Atvesinti ir padalinti i trys paplocius. Vysniu trauktine praskiesti vandeniu santykiu 1:1 ir apslakstyti paplocius. 1 stikline vandens uzvirti su cukrumi, suberti vysnias ..
Recepto vertinimas:
Kadagio uogas sugrūsti, įpilti acto. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti 24 valandas. Prieš kepant, išrinkti uogas, apkepinti , pasūdyti, įdėti miltų, vėliau įpilti pieno ir toliau kepti. Patiekti su bulvėmis. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
MÄ—sÄ… sumalti mÄ—smale, sudÄ—ti vandenyje iÅ¡mirkytus džiÅ«vÄ—sÄ—lius, grietinÄ™, prieskonius, įmuÅ¡ti kiauÅ¡inį ir minkyti, kol pasidarys vientisa masÄ—. IÅ¡ jos padaryti apvalų vyniotinį, įdeti į keptuvÄ™ arba ugniai atspariÄ… formÄ… ir kepti 50 minuÄių. RetkarÄiais patepti iÅ¡ripintai..
Recepto vertinimas:
KiauÅ¡inius, cukrų, miltus sudedi į indÄ…, gerai iÅ¡maiÅ¡ai, iÅ¡minkai. Turi gautis minkÅ¡ta teÅ¡la. KoÄioji gana plonus lakÅ¡tus(blynus), kad neliptų - pabarstyti miltais. Pjaustai kaspinÄ—lius ir formuoji nedidelius žagarÄ—lius. Puode užkaitini aliejų (ar gerai įkaitÄ™s patikrinti imetan..
Recepto vertinimas: