Bulvės, bulvä—s receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/18

Bulvių ir cukinijos apkepas

Bulves supjaustyti griežinėliais, apvirti, nusunkti, pabarstyti pipirais. Cukiniją nulupti, supjaustyti griežinėliais. Kapotą česnaką sumaisyti su varskės sūriu. Į riebalais isteptą skardą dėti sluoksnį bulvių, ant jų - cukinijų, sūrį su česnaku ir t.t. Paskutinis sluoksnis - bu..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių ir cukinijos apkepas

Bulves supjaustyti griežinėliais, apvirti, nusunkti, pabarstyti pipirais. Cukiniją nulupti, supjaustyti griežinėliais. Kapotą česnaką sumaisyti su varskės sūriu. Į riebalais isteptą skardą dėti sluoksnį bulvių, ant jų - cukinijų, sūrį su česnaku ir t.t. Paskutinis sluoksnis - bu..

Recepto vertinimas: 5

Žemaitiški cepelinai

Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsmale, suberiami miltai, įmušami kiaušiniai, pasūdoma ir gerai išminkoma. Iš tešlos daromi delno didumo papločiai, uždedama smulkiai supjaustyto kumpio, kraštai užspaudžiami. Cepelinai verdami taukuose. Valgomi su spirgučiais ir grie..

Recepto vertinimas: 4

Žemaitiški cepelinai

Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsmale, suberiami miltai, įmušami kiaušiniai, pasūdoma ir gerai išminkoma. Iš tešlos daromi delno didumo papločiai, uždedama smulkiai supjaustyto kumpio, kraštai užspaudžiami. Cepelinai verdami taukuose. Valgomi su spirgučiais ir grie..

Recepto vertinimas: 4

Žuvis po antklode (foto)

Žuvies file gabaliukus sulaistyti citrina, apibarstyti prieskoniais, palaikyti apie 30 minučių. Per tą laiką supjaustyti smulkiai kubeliais daržoves, pakepinti svieste, pagardinti imbiero prieskoniu. Išplakti kiaušinius, juose ir miltuose apvolioti žuvies gabalėlius, kepti alieju..

Recepto vertinimas: 5

Kalakuto kepsneliai su vyšnių padažu

Kalakuto krūtinėlę supjaustykite, įtrinkite prieskoniais, užpilkite vynu ir pamarinuokite 30-40 minučių. Paskui šiek tiek nusausinkite, apvoliokite sezamo sėklose ir iškepkite. Kepsnelius laikykite šiltai, kol paruošite padažą. Į puodą įpilkite 2-3 stiklines vandens, raudonjį vyn..

Recepto vertinimas: 3

Tarkuotų bulvių sklindžiai

Bulves sutarkuoti, truputį nusunkti, įplakti kiaušinį, įberti druskos, išmaišyti ir kepti keptuvėje. Į šviežių bulvių tešlą dėti šaukštą miltų. Sklindžių masę galima paskaninti: užplikyti verdančiu pienu, įmaišyti į ją varškės, tarkuotų svogūnų ar salierų. ..

Recepto vertinimas: 3

Tarkuotų bulvių sklindžiai

Bulves sutarkuoti, truputį nusunkti, įplakti kiaušinį, įberti druskos, išmaišyti ir kepti keptuvėje. Į šviežių bulvių tešlą dėti šaukštą miltų. Sklindžių masę galima paskaninti: užplikyti verdančiu pienu, įmaišyti į ją varškės, tarkuotų svogūnų ar salierų. ..

Recepto vertinimas: 3

ŽUVIES VYNIOTINIS

Zuvi sumalti mesmale, sudeti piene ismirkyta duona, ideti prieskoniu, pasudyti ir dar karta permalti. Supilti piena, lydyta sviesta, kiausini ir gerai ismaisyti. Mase sudeti i specialu celofana ir suteikti jai vyniotinio forma. Perristi virve ir isvirti garuose. Tiekti supjauscius ir apliejus grieti..

Recepto vertinimas: 2

Bulvių sriuba su koldūnais

Morkas, petražoles, svogÅ«ną apkepkite ir virkite 2 litruose vandens 30 – 33 minutes, iÅ¡koÅ¡kite, sudėkite supjaustytas bulves, užvirinkite, paskui sudėkite koldÅ«nus ir virkite 15 minučių. Kai koldÅ«nai iÅ¡kils, puodą nukaiskite, įdėkite druskos, pipirų, sviesto, įberkite susmulkintÅ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių sriuba su koldūnais

Morkas, petražoles, svogÅ«ną apkepkite ir virkite 2 litruose vandens 30 – 33 minutes, iÅ¡koÅ¡kite, sudėkite supjaustytas bulves, užvirinkite, paskui sudėkite koldÅ«nus ir virkite 15 minučių. Kai koldÅ«nai iÅ¡kils, puodą nukaiskite, įdėkite druskos, pipirų, sviesto, įberkite susmulkintÅ..

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTI SVOGŪNAI

Svogunai nulupami, apverdami, jiems nupjaunama virsunele ir isskobiamas vidurys.Idarui: isskobta svogunu dalis pakepinama svieste. Mesa sumalama, dziuveseliai uzpilami pienu. Pakepinti svogunai, malta mesa, sudrekinti dziuveseliai, grietine, druska ir pipirai gerai ismaisomi. Svogunus prikimsti idar..

Recepto vertinimas: 0

Šatrijos raganų kepsnys

Mėsa supjaustoma gabaliukais, subadoma smailiu iešmu, sudedama į molinį puodą, apibarstoma prieskoniais, kadagio uogomis, užpilama burokėlių rūgštimi, paslegiama ir palaikoma pusę paros. Išimti iš rūgšties mėsos gabaliukai susmeigiami ant plonų su žieve alksnio šakelių ir kepam..

Recepto vertinimas: 0

Blynai, kepti ant kopūstų lapų

Bulves sutarkuokite, nusunkite, pridėkite 0,25 žalių bulvių svorio virtų bulvių košės, druskos. viską iÅ¡maiÅ¡ykite. Ant Å¡varių kopÅ«stų lapų dėkite po samtį teÅ¡los. Kepkite krosnyje arba orkaitėje. IÅ¡keptus blynus supjaustykite į 4 dalis, užpilkite grietinės. Galima dar patroÅ..

Recepto vertinimas: 0

SILKĖS UŽKANDIS

Isverdame bulves su lupenomis, supjaustome griezineliais. Silkes file supjaustome juostelemis. Uzpilame salotu, soju padaza, uzberiame melynojo svoguno kubeliu. Tiekiame su grietine ir svieziomis darzovemis...

Recepto vertinimas: 4

Keptas triušis su priedu

Triušio šlaunelę arba liemeninę prismaigstykite lašiniukų, pasūdykite, aptepkite grietine, apdėkite prieskoninėmis daržovėmis ir kepkite orkaitėje, palaistydami tais pačiais riebalais ir sultimis, kuriose kepa. Iškeptą mėsą išimkite, o keptuvėje pagaminkite raudonąjį sultinį m..

Recepto vertinimas: 0

GARUOSE KEPTA ŽUVIS

Moliniame inde sluoksniuoti zuvis su sviestu (3-4 sluoksniai), uzdengti, deti i orkaite ir neaukstoje temperaturoje kaitinti 10-12 vai. Zuvis taip istroskinama, kad ir kaulai istirpsta. Paduodama su bulviu kose ir marinuotais agurkais. (Kvieciu prie st)..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir porų mišrainė

Virtos bulvės, porai, grybai, obuolys supjaustomi šiaudeliais. Pasūdoma, sumaišoma ir užpilama grietinės ir majonezo mišiniu. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir porų mišrainė

Virtos bulvės, porai, grybai, obuolys supjaustomi šiaudeliais. Pasūdoma, sumaišoma ir užpilama grietinės ir majonezo mišiniu. ..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos troškinys be orkaitės

Vistiena supjaustykite kvadrateliais ir itrinkite marinavimo padazu is sumaisyto majonezo, kecupo, kapotu cesnaku ir vistienos prieskoniu, beriamu pagal skoni. Palaikykite vistiena nors pusvalandi ir kepkite keptuveje. Kai vistiena bus beveik iskepusi, idekite siaudeliais pjaustyta paprika ir pakepk..

Recepto vertinimas: 0

Sojos faršu įdaryta paprika (Ramunės)

Į verdantį sultinį įpilti po 2 šaukštus vorčesterio ir sojos padažo, suberti sojos faršą ir virti 15-20 min. Nukošti ir sudėti į dubenį, įmušti kiaušinį, įberti tarkuoto sūrio ir virtų ryžių. Viską gerai išmaišyti. Į keptuvę - šaukštas sviesto, smulkiai supjaustyt..

Recepto vertinimas: 4

Virtų bulvių kukuliai su špinatų įdaru

Isvirusias bulves sutriname, suberiame krakmola, druska ir gerai ismaisome. Sutarkuojame suri ir supjaustome spinatus, sumaisome. Is bulviu mases formuojame apvalios formos paploteli, ant jo dedame idaro. Formuojame kukulius ir verdame 15 minuciu. Tiekiame su grietine...

Recepto vertinimas: 0

Virtų bulvių kukuliai su špinatų įdaru

Isvirusias bulves sutriname, suberiame krakmola, druska ir gerai ismaisome. Sutarkuojame suri ir supjaustome spinatus, sumaisome. Is bulviu mases formuojame apvalios formos paploteli, ant jo dedame idaro. Formuojame kukulius ir verdame 15 minuciu. Tiekiame su grietine...

Recepto vertinimas: 0

Midijos belgiškai

Daržoves patroškinti svieste. Supilti vyną ir sumesti gerai nuplautas midijas. Virti, puodą kartais sukrečiant, kad midijos apsiverstų, tol kol visos geldelės atsidarys, jokiu būdu neilgiau. Vandens, sultinio pilti nereikia, sultinio atsiras iš pačių midijų. Valgyti su bulvytėmis..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir šampinjonų salotos

Virtas bulves supjaustykite, pasūdykite, pabarstykite pipirais. Jautienos sultinyje išvirtus grybus susmulkinkite, virtus kaušinius supjaustykite griežinėliais. Viską sumaišykite, užpilkite sultiniu ir palaikykite. Trynius ištrinkite su druska ir maišydami supilkite aliejų. Įberkite ži..

Recepto vertinimas: 0