Geriausiai įvertinti receptai

Čia rasi atrinktus geriausius receptus pagal lankytojų vertinimus. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptai/geriausi/3

Puslapiai: 1 2 3 4

Bulvių sriuba

Į verdantį vandenį sumesti nedideliais gabalėliais supjaustytą bulvę, po kurio laiko - smulkiai supjaustytą morką, svogūną ir petražolės šaknį. Kitus žalumynus galima dėti vėliau tiesiai į lėkštę. ..

Recepto vertinimas: 5

Žuvies troškinys

Svogūnus supjaustyti griežinėliais ir pakepinti margarine. Bulves supjaustyti griežinėliais, žuvį – gabaliukais. Viską sudėti į puodą, ant viršaus uždėti supjaustytus pomidorus ar pomidorų pastos, pasūdykite, sudėkite prieskonius, užpilkite 0,5 l karšto vandens ir troškinkite 3..

Recepto vertinimas: 5

Vaisių salotos su mango padažu

1. Mango vaisius nulupame, išimame kauliukus. Vieną vaisių smulkiai supjaustome ir sutriname. Išspaustas apelsinų sultis supilame į mango tyrę, suberiame cukrų ir plakame, kol masė tampa vienalytė. Padažą perkošiame ir dedame į šaldytuvą. 2. Išgremžiame nektarino, persikų ir slyv..

Recepto vertinimas: 5

Spanguolių pyragas

Paruoštą mielinę tešlą iškočioti 0,7 cm. storio sluoksniu, po to perdėti į išteptą sviestu skardą, išlyginti. Ant tešlos užteptą įdarą - vaisinį marmeladą arba spanguoles, sumaišytas su medumi, tešlos kraštus užlenkti ir užspausti taip, kaip bandeles. Pyragą papuošti plon..

Recepto vertinimas: 5

Brokolių ir varškės apkepas

Brokolius išvirti pienu užbalintame, pasūdytame ir truputį pasaldintame vandenyje. Išvirus supjaustyti gabaliukais ir sudėti į sviestu išteptą indą. Miltus pakepinti su sviestu, praskiesti grietine, maišant užvirti. Varškę su tryniais gerai išmaišyti, sudėti pravėsintą grietinės..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių vėdarai

Įdarui nuskustas bulves sutarkuoti. Lašinukus smulkiai supjaustyti, pakepinti su svogūnais ir supilti į tarkius, sudėjus mairūną, druską, viską išmaišyti. Žarnas gerai išvalyti, ištrinti druska su česnaku, išplauti ir nekietai prikimšti įdaro. Skardą patepti riebalais, įpilti tr..

Recepto vertinimas: 5

Ant iešmo kepta kalakutiena

Paukštieną supjaustyti, įtrinti druska, citrinos sultimis ir palaikyti 30 minučių šaltai. Mėsą suverti ant iešmo ir kepti palaistant sviestu. Kai mėsa iškeps, ant iešmo užverti užmauti obuolių skiltelių ir pomidorų. Tada dar pakepti ir patiekti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 5

Švilpikai

Bulves nuplauti, išvirti su lupenomis ir ataušinti. Nulupti ir sumalti mėsmale. Suberti miltus, druską, įmušti kiaušinius, išminkyti. Iš tešlos formuoti ilgus tešlos volelius, kuriuos supjaustyti mažais gabaliukais. Kepti įkaitintoje orkaitėje, sudėtus į rieb..

Recepto vertinimas: 5

Garuose troškintos daržovės

Nuplauti daržoves, supjaustyti, sudėti į šaltą puodą, įjungti viryklę (2/3 viryklės galingumo) ir kaitinti, kol termometro rodyklė pasieks žalio laukelio pradžią, po to sumažinti temperatūrą (1/3 viryklės galingumo) ir virti dar 12-15 min. ..

Recepto vertinimas: 5

Lietuviška kiaušinienė

I stiklaini supilti kakavos miltelius, tarkuota sokolada, vanilina ir susmulkintus migdolus. 530 ml spirito praskiesti su 500 ml vandens ir viska supilti i stiklaini. Viska gerai suplakti ir palikti 15 paru pastoveti. Kiekviena diena butina pamaisyti.Po to gerima perkosti ir i ji supilti likusi spir..

Recepto vertinimas: 5

Vištienos padažas su paprikomis

Vištų krūtinėles supjaustome šiaudeliais ir kepame su aliejumi. Po 5 min. sudedame supjaustytą svogūną ir šiaudeliais supjaustytas paprikas, įberiame druskos, pipirų, miltų. Įpilame sultinio arba vandens tike, kad padažas būtų grietinės tirštumo. Patiekiame karštą su virtais ry..

Recepto vertinimas: 5

Blynai

Cukinija sutarkuoti burokine tarka, tada įpilti miltu,sauksteli druskos, imusti kiaušinius,įpilti vandens, viska maisyti kad mase butu panasi miltiniu blynu mase.Kepkite keptuveje.Tai tikrai paprastas,lengvas, bei labai skanus patiekalas.Linkiu skaniai pasmaguriauti.... ..

Recepto vertinimas: 5

Napoleonas

isminkyti tesla,padalinti i9-10 dalis.kocioti blynus ir kepti.kremas:kondens.piena isvirti,sviesta islydyti.ir sumaisyti su kond.pienu.gautus blynus pertepti kremu ir apibarstyti graikiskais riesutais...

Recepto vertinimas: 5

Šalta agurkų sriuba

Agurkus supjaustyti ir pabarstyti trupučiu druskos. Česnaką ir svogūną smulkiai supjaustyti, ištrinti druska ir sumaišyti su kefyru. Į tyrę sudėti agurkus, supjaustyti krapus, pasūdyti. ..

Recepto vertinimas: 5

Varškės spurgos

Kiaušinius su cukrum išplakam iki purios masės , sudedam vanilinį cukrų, varškę, miltus, sodą ir išminkome . Formuojame spurgas - rutuliukus ir verdame aliejuje. Nedaryti didelių, nes viduje lieka neišvirusi tešla. Išvirusias apibarstome cukraus pudra ar apliejame baltu g..

Recepto vertinimas: 5

Kalėdinis aguonų pyragas

Bulvės ir morkos nuskutamos ir supjaustomos griežinėliais. Mėsa supjaustoma juostelėmis, apvoliojama miltais ir apkepinama riebaluose. Į greitpuodį dedamos bulvės, morkos, apkepinta kiauliena, ant jos grybai, sviestas, supilama grietinė, pasūdomą, užbarstoma maltų kalendros grūd..

Recepto vertinimas: 5

Kugelis čenakinėse

Pirmiausiai mėsytę nusiplaunam, susismulkinam kubeliais, pabarstom druska, pipiriukais ir paliekam pastovėti, kol pasiruošim visa kita. Svogūniukus nulupam, smulkiai susipjaustom ir pakepinam svieste. Po to bulves nuskutam..., susitarkuojam, supilam svogūniukus, pagardinam tarkius druska, pip..

Recepto vertinimas: 5

Marinuota jautienos išpjova

Sumaišyti lygiomis dalimis sojas, kečupą ir apelsinų sultis. Imbierą nulupti ir sutarkuoti bulvine tarka arba smulkiai sukapoti. Česnako skilteles smulkiai sukapoti. Viską sumaišyti su padažu, pridėti grūstų pipirų ir TABASCO padažo pagal skonį. Druskos dėti nereikia, nes sūrumą s..

Recepto vertinimas: 5

Pikantiškos vištų šlaunelės

Česnako skilteles nuvalyti, sutrinti ir sumaišyti su medumi,2 šaukštais aliejaus, prieskoniais, druska. Gautu mišiniu aptepti šlauneles. Kepimo inde įkaitinti 3 šaukštus aliejaus, apkepinti šlauneles ir apskrudusias dar 10 minučių patroškinti. Porus supjaustyti žiedais, ananasus - kub..

Recepto vertinimas: 5

Tortas „Riešutėlis“

Į išsuktą margariną supilama grietinė ir plakti kiaušiniai. Viską gerai išmaišius suberiami sijoti miltai ir išminkoma. Tešla Šaldoma 4 valandas. Atšaldyta tešla plonu sluoksniu sutarkuojama burokine tarka ant riebalais išteptos skardos. Kepama 10 minučių. Iškepti visi tarkiai sum..

Recepto vertinimas: 5

Kavos tortas su plakta grietinėle

Ištirpinti sviestą ir palikti atvėsti.Kiaušinius,cukrų ir druską plakti karšto vandens vonelėje,kol sutirštės.Dubenį su plakiniu perdėti į šalto vandens vonelę ir plakti kol masė atvės.Vėliau suberti persijotus miltus ir nuolat maišant supilti ištirpintą sviestą.Tešlą supilt..

Recepto vertinimas: 5

Keptas kumpis

Kumpyje pradurti skylutes ir įdėti česnako, lašinukų, gvazdikėlių, pipirų. Tada įtrinti druska. Į indą įpilti 3 šaukštus vandens ir kumpį kepti orkaitėje 1 - 2 valandas. Patiekti su marinuotomis daržovėmis ir bulvėmis. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 5

Kalakutas

Viską sumaišykite, padarykite tyrę ir ja gerai įtrinkite kalakutą. Uždenkite plėvele ir palikite virtuvėje per naktį, kad prieskoniai įsigertų Pilveliui prikimšti reikės: Slyvas apšlakstykite romu arba brendžiu, sudėkite kaparėlius. Šio įdaro prikimškite kalakuto pilvelį, sut..

Recepto vertinimas: 5

Vištiena tešloje

Česnaką išspaudžiame ir gerai išmaišome su produktais skirtais padažui, kol gausis vientisa masė. Vištieną supjaustome šiaudeliais ir pamarinavę su prieskoniais apie 1 valandą palaikome šaldytuve. Kiaušinius išplakame su grietinėle, miltais bei prieskoniais. Keptuvėje įkaitina..

Recepto vertinimas: 5

Jautiena, troškinta su bulvėmis ir agurkais (azu)

Išpjausčius iš mėsos sausgysles, supjaustyti ją 1 cm storio pailgais gabalėliais ir apkepinti. Kartu su mėsa pakepinti svogūnus. Tada įdėti pomidorų tyrės, viską apibarstyti druska, pipirais, įpilti 2 stiklines karšto vandens ir troškinti, kol mėsa suminkštės. Sausoje keptuvėje ..

Recepto vertinimas: 5

Puslapiai: 1 2 3 4