Kepta lydeka

Ingridientai:
1kg lydekos,
prieskonių,
2 šaukštai aliejaus ar lydyto sviesto,
1 šaukštas miltų,
1 citrina arba citrinos rūgšties,
2 šaukštai grietinės,
druskos.
Gaminimas
Paruošta lydeka nusausinama, įtrinama prieskoniais, sumaišytais su druska, sudedama į keptuvą su įkaitintu sviestu, užpilama grietinės, miltų, citrinos sulčių mišiniu ir kepama orkaitėje ar krosnyje kartkartėmis palaistant sultimis.

Iškepta lydeka dedama į pusdubenį nepjaustyta arba supjaustyta gabalais ir užpilta tuo pačiu padažu, kuriame kepė. Prie jos duodama virtų bulvių ar bulvių košės, žalių ar raugintų kopūstų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!