Jogurtinė žėlė (Violetos)

Ingridientai:
Jogurtas,
mėgstamo skonio želė.
Gaminimas
1. Į dubenį supilti jogurtą. 2. Į jogurtą supilti želė. 3. Gerai išmaišyti. 4. Įdėti į mikrobangų krosnelę ir pakaitinti. 5. Išimti ir vėl išmaišyti. 6. Kartoti 4 ir 5 punktus kol jogurtinis mišinys bus vientisas. Karstumo- karštas paliesti. 7. Supilti į indėlius ir kitą dieną valgyti. Vaisiai tinka įvairūs- kriaušės, bananai, obuolys (man asmeniškai tarkuotas), gerai išmirkytos (pvz.: vyne) razinos, marinuoti ananasai ir kitoks Jūsų mėgiamas vaisius. Šaldyti vaisiai tinka idealiai, bet iš jų geriau daryti kitą sluoksnį paprastoje vandens želeje. Kiviai tikrai netinka, o marinuoti ir džiovinti atrodo neitin apetitiškai. Bet vaisių geriau išvis nedėti, nes mano asmeninė patirtis sako, kad gryna jogurtinė želė yra vienas einamiausių patiekalų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!