25 rezultatų ieškant "tarkuotos"

Margos salotos

Sūrį ir nuluptus obuolius (be sėklalizdžių) supjaustyti nedideliais kūgeliais. jaunus mažus pievagrybius perpjauti pusiau ir šiek tiek patroškinti. Iš saldžiųjų pipirų išimti sėklynus, supjaustyti žiedais ir sumaišyti su mandarinų ar skersai perpjautomis apelsino skiltelėmis. I..

Recepto vertinimas: 0

Saldus morkų apkepas

Morkas išvirti ir sutarkuoti. Trynius išsukti su cukrumi, supilti citrinos sultis, įberti tarkuotos citrinos žievės, ir su morkomis gerai išmaišyti. Baltymus išplakti, sudėti morkas ir išmaišyti. Paruoštą masę sudėti į riebalais išteptą indą ir kepti 30 minučių orkaitėje. Skan..

Recepto vertinimas: 0

Aluje troškinta jautiena

Svogūną supjaustyti ir sumaišyti su druska, pipirais, garstyčiomis. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti 30 minučių šaltai. Tada pakepinti, užpilti alumi, įdėti kmynų, citrinos žievės, duonos plutelių ir troškinti. Patroškinus, mėsą supjaustyti ir patiekti su bulvėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 4

Juodos duonos ir morkų apkepas

Keptuvėje pašildyti sviestą, sudėti morkas, citrinos rūgšties, vanilinį cukrų, druskos ir truputį pakepinti. Į paruoštą forma dėti sluoksnį tarkuotos duonos, sluoksnį morkų ir taip sluoksniuoti, kol bus sudėtos visos morkos. Ant viršaus užpilti gerai išplaktus su cukrumi kiauši..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių troškinys

Išvirkite, nulupkite ir sutarkuokite burokėlius. Supilkite į puodą pieną, įplakite miltus ir kaitinkite, kol užvirs. Virkite 3 min. Suberkite prieskonius, sudėkite sviestą ir išplakite padažą. Galiausiai suberkite burokėlius ir dar sykį pakaitinkite. Sukrėskite troškinį į gražų ..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių lazanija

Įkaitinkite orkaitę iki 189 laipsnių. Apkepinkite svogūnus, česnaką, ir saulėje džiovintus pomidorus aliejuje 5 min. Įdėkite baklažaną, paprikas, cukinijas ir troškinkite dar 3 min. Įmaišykite pomidorų piure, vyną, druską ir pipirus bei oregano. Užvirkite, sumažinkite..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su maskarponės su sūriu

I dubeni sudeti sviesta ir ji istipdinti.Supilti cukru, imusti kiausini, sudeti grietine, kepimo miltelius, miltus. Uzminkyti tesla, ja iskocioti, isspausti formeles ir kepti miltais pabarstytoje skardoje. Iskeptus sausainius atvesinti ir pertepti dzemu. Virsu tepti glajumi(apibarstyti kokoso drozle..

Recepto vertinimas: 4

Duoninės spurgos

Į smulkiai sutarkuotą duoną sudėti stambiai tarkuotus obuolius, iki standžių putų išplaktus baltymus, vanilinį cukrų, truputį smulkiai tarkuotos apelsinų žievelės. Viską suminkyti. Trynius išplakti su miltais. Iš duoninės masės formuoti apvalias, norimo dydžio spurgutes, jas apv..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Bakužė“

Paruošti skardą ir i ją įberti tarkuotos duonos sluoksnį, ant jo sudėti eilę stambiai tarkuotų obuolių, ant jų užbarstyti cukraus ir užpilti 2 išplaktus kiaušinius, Vėl berti duonos, dėti obuolių sluoksnį, cukraus, cinamono ir 2 išplaktus kiaušinius. Taip sluoksniuoti, kol bus s..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies šašlykas

Nuvalytą žuvį supjaustykite gabaliukais. Iš smulkiai supjaustyto svogūno, tarkuotos citrinos žievės, citrinos sulčių ir druskos padarykite tyrę. Ją aptepkite žuvies gabaliukus. Palaikykite lėkštėje 30 minučių. Tada suverkite ant iešmo pakaitomis su lašinių gabaliukais, svogūno ..

Recepto vertinimas: 0

Lašiša su pikantišku padažu

Morkas ir cukiniją supjaustykite plonomis juostelėmis. Nupjovus duonos plutelę, apkepinkite riekeles ir kiekvieną perpjaukite skersai. Išėmus kaulus, žuvį supjaustykite į 4 - 6 dalis. Į puodą įpilkite 3 stiklines vandens, sudėkite citriną, sultinio kubelį. Virkite 5 minutes. Įdėju..

Recepto vertinimas: 0

Menkės troškinys su šparagais

Žuvį supjaustyti, apšlakstyti citrinos sultimis ir palikti 20 minučių pastovėti. Šparagus supjaustyti ir 15 minučių troškinti daržovių nuovire. Svogūną pakepinti aliejuje, sudėti supjaustytus pievagrybius ir troškinti 15 minučių. Žuvį apibarstyti miltais, druska, pipirais ir kep..

Recepto vertinimas: 0

Bulvienė

Nuskustos bulvės supjaustomos skiltelėmis ir apverdamos pasūdytame vandenyje. Paskui sudedamos stambiai tarkuotos morkos ir verdama, kol jos suminkštės. Jei skysčio per daug, dalis jo nusemiama. Tada supilamas pienas ir kaitinama, kol užvirs. Norint sriuba paskaninama sviestu (6—8 g ..

Recepto vertinimas: 0

Šachmatinis tortas

Šokoladinis biskvitas: sutrinti trynius su puse kiekio cukraus ir vanilinio cukraus, kad masė taptų puri. Atskirai išplakti baltymus, pamažu beriant likusį cukrų. Miltus sumaišyti su krakmolu, kepimo milteliais ir šokoladu ar kakava. Sudėti į trynius pakaitomis su plaktais baltymais ir ..

Recepto vertinimas: 0

Migdolinis varškės pyragas

Užminkykite tešlą iš miltų, 200 g sviesto, 100 g cukraus, maltų migdolų, 1 kiaušinio ir žiupsnelio druskos. Užminkytą tešlą valandai padėkite į šaldytuvą. Tuo tarpu varškę sumaišykite su pudingo milteliais, 3 kiaušiniais, 150 g cukraus ir citrinos žievele. Iškočiokite 2..

Recepto vertinimas: 4

Trapios tešlos pyragas su kriaušėmis

Miltus išsijoti ant stalo ir išmaišyti su citrinos žievelėmis, muskatu, druska. Į vidurį suberti cukrų. Padaryti duobutę ir į ją įmušti kiaušinį. Sviestą supjaustyti ir išdėlioti aplink kiaušinį. Viską kapoti dideliu plačiu peiliu, kol susidarys vienodi trupiniai. Juos greita..

Recepto vertinimas: 2

Apelsininiai sausainiai

Keptuvėje paskrudiname kedrų riešutus ir atvėsiname. Šokolado glajų ištirpiname garų vonelėje. Įmaišome 2 šaukštelius ištirpinto sviesto ir atvėsiname. Likusį sviestą sukame su miltiniu cukrumi, kol tampa kremo tirštumo. Įmaišome miltus, krakmolą, cukatas, tarkuotą apelsino ..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies filė su sezamais ir mangų padažu

Žuvies filė nuplauname, nusausiname ir supjaustome 3 cm dydžio kubeliais. Imbierą, laimo sultis ir žievelę sumaišome su žuvimi ir paliekame 20 minučių pastovėti. Svogūnus ir česnaką nulupame ir smulkiai supjaustome. Mangą nulupame, išimame kauliuką, o minkštimą supjaustome kubel..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiška Visų Šventųjų duona (Pan de muerto)

Miltus suberkite į dubenį. Per vidurį padarykite duobutę. Į ją suberkite sutrupintas mieles ir 1 arb. š. cukraus. Įpilkite 50 ml šilto vandens ir sumaišykite. Uždengtą pastatykite šiltai 15-20 min. Išlydykite sviestą. Kai tik mielės iškils, sudėkite šiltą, bet nekarštą sviest..

Recepto vertinimas: 0

Apelsinų pyragas

Keturkampę kepimo formą ištepti riebalais ir pabarstyti maltais sausainiais. Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Sviestą su cukrumi išplakti iki purios masės. Suberti druską ir supilti apelsinų likerį. Po vieną įmušti kiaušinius ir sudėti trynius. Įmaišyti porą šaukšt..

Recepto vertinimas: 5

Obuolių tortas su vyno kremu

Tešlai kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su cukrumi išplakit iki purios masės. Sudėti prieskonius. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai sudėti ant trynių masės. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti ant baltymų. Viską atsargiai išmaišyti, supilti..

Recepto vertinimas: 0

ŠPINATŲ SRIUBA

Kiausini kietai isvirti, atvesinti ir smulkiai supjaustyti. Sultinyje isvirti spinatus ir saliero sakni, juos pertrinti. Piena uzvirti su sviestu ir krapais, supilti i spinatus. viska ismaisyti ir paskaninti cesnaku, druska bei pipirais. Sriuba patiekti su grietine, pabarstyta kiausiniu.Prie sriubos..

Recepto vertinimas: 0

MAKARONAI SU OBUOLIAIS

Makaronus isvirti pasudytame vandenyje, isgriebus nuvarvinti ir perpilti saltu vandeniu. Is obuoliu isimti seklelizdzius ir supjaustyti plonais griezineliais. I grietine imusti kiausini, suberti cukru, tarkuota citrinos zievele ir isplakti. I riebalais istepta skarda deti makaronus, obuolius. Uzpilu..

Recepto vertinimas: 0

KUSKUSO KRUOPOS SU VIŠTIENA

Kuskusa uzpilti verdanciu sultiniu, ismaisyti, uzdengti ir palikti 5 min. pastoveti.File supjaustyti kubeliais. Dideliame inde ismaisyti apelsinu sultys, alieju, sutarkuota zievele ir acta. Tada sudeti kuskusa, mesa, zalumynus, susmulkintus svogunu laiskus ir gerai ismaisyti. Paskaninti druska ir pi..

Recepto vertinimas: 0

Čirviniai blynai

Grietine išplakti su kiaušinių tryniais ir cukrumi,sudedama druska ir citrinos žievelė. Suberiame miltus kuriuose įmaišita soda. Baltimus išplakti iki standžių pūtų ir atsargiai sumaišiti su tešla. Vafline ištepti aliejumi. Vaflius kepti kol gražiai paruduos. Ataušinti...

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: tarkuotos