23 rezultatų ieškant "vaniliniu"

Braškiniai ledai

Braškes nuplauti ir nusausinti, kelias gražias uogas atidėti papuošimui, o likusias sutrinti į tyrę su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir citrinos sultimis. Jogurta sumaišyti su grietine ir įmaišyti į braškių tyrę. Gautą masę sudėti į metalinį įndą, kuriame šaldysite ledus. Ledus pa..

Recepto vertinimas: 5

Obuolių plokštainis su razinomis

Patiekiamas su trupučiu vaniliniu ledų, vaniliniu kremu arba plakta grietinėle. 1. Įkaitinkite orkaitę iki 250°. 2. Išimkite iš obuolių sėklas, supjaustykite juos plonomis skiltelėmis ir apvoliokite cukruje. 3. Cukrų ir kiaušinio trynius išplakite iki standumo. Sudėkite grietinę, su..

Recepto vertinimas: 0

Makaronų apkepas su obuoliais

Issukti riebalus iki purios mases, supilti grietine. Kiausinius su cukrumi isplakti, kaitinant iki 40 C temp. vandens voneleje. Persijoti miltus, sumaisyti su soda, suberti i tesla. Issukti, sukresti i paruosta forma.Kepti 10 -12 min, 170- 180 C temp. Apkepusi plokstaini atsargiai istraukti, ant vir..

Recepto vertinimas: 0

Ledai su vyšniomis

Iš šaldiklio išimkite ledus ir įdėkite į šaldytuvą. Vyšnias išgriebti iš kompoto ir nuvarvinti. Stiklo taures palaikyti šaldiklyje, kad atšaltų. Grietinėlę suplakti su pakeliu vanilinio cukraus. Į išplaktą grietinėlę įpilti vyšnių likerio ir atsargiai išmaišyti. Vyšnias p..

Recepto vertinimas: 0

ŠACHMATINIS TORTAS

Šokoladinis biskvitas: sutrinkite trynius su puse kiekio cukraus ir vaniliniu cukrumi, kad masė taptų puri. Atskirai išplakite baltymus, pamažu berdami likusį cukrų. Miltus sumaišykite su krakmolu, kepimo milteliais ir šokoladu arba kakava. Sudėkite į trynius pakaitomis su plaktais balty..

Recepto vertinimas: 0

Duoninis tortas

Tryniai ištrinami su cukrumi, į juos sudedami prieskoniai. Duonos džiūvėsėliai sudrėkinami grietinėle ir ištrinami, kad pasidarytų purūs. Pusė jų supilama į trynius kartu su kakava ir išmaišoma. Baltymai gerai išplakami ir dedami į trynius, atsargiai maišant ir perpilant krakmol..

Recepto vertinimas: 0

Žvaigždutės

Kiaušinį plakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, pilti virintą ir ataušintą pieną, berti miltus. Minkyti tol, kol tešla pradės blizgėti. Žvaigždutės metalinę formelę įkaitinti karštame aliejuje, aplipinti tešla ir vėl greitai kišti į aliejų. Kai žvaigždutės pagels, išt..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliai tešloje

Miltus kapoti su sviestu, išmaišyti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, įdėti keletą šaukštų grietinės i kapojant minkyti tešlą. Tada įdėti į dubenėlį, uždengti, 2val. palaikyti šaldytuve. Vienodo dydžio obuolius nuplauti, nulupti, išpjauti sėklalizdžius, o į jų vietą įberti..

Recepto vertinimas: 0

Riešutinės pasagėlės

Miltus persijoti ir kapoti su sviestu. Dėti trynius, berti persijotą cukraus pudrą, maltus riešutus ir užminkyti tešlą. Pusvalandį palaikyti šaldytuve. Rankomis suformuoti 1 cm. skersmens volelius, supjaustyti 5-6cm ilgio gabalėliais ir sulipdyti pasagėles. Kepti orkaitėje 10 min., kol..

Recepto vertinimas: 0

Pyragaičiai su vaniliniu padažu

Visus tešlai skirtus produktus supilti į dubenį, užminkyti tešlą ir 2 val. dėti į šaldytuvą. Atšaldytą tešlą stambiai sutarkuoti, dėti į keturias mažas kepimo skardas ir truputį paspausti. Ant viršaus dar užberti šiek tiek tešlos. Kepti 20-30 min. iki 175°C įkaitintoje orka..

Recepto vertinimas: 0

Pyragaičiai su varške ir slyvomis

Iš miltų, sviesto, druskos ir vandens užminkyti tešlą. Iš jos suformuoti rutulį, patepti aliejumi, dubenyje uždengti rankšluosčiu ir palikti valandai. Slyvas nuplauti, perpjauti per pusę, išimti kauliukus ir supjaustyti plonomis riekelėmis. Varškę ištrinti su cukrumi, kiaušini..

Recepto vertinimas: 0

Varškiniai pyragaičiai "trikampėliai" (Miglės)

1. Varškės sūrelius sutrink su paprastu ir vaniliniu cukrumi iki vientisos masės. 2. Paimk gabalėlį folijos ir sudeliok ant jos viena prie kito tris sausainius. Aptepk varške, ant vieno sausainio padėk braškę(arba marmeladinį saldainį (gabaliuką)). Gali įkrėsti dar truputį var..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su uogomis "Siurprizas" (Jūratės)

Batono dugną nupjauti. Jei batonas labai purus ir minkštimas gerai susispaudžia, jį prispausti. Galima dalį batono minkštimo išimti, o likusį prispausti. Vidų aplieti tirpintu šokoladu (šokoladą sutrupinti ir kaitinant išlydyti su šlakeliu pieno), pabarstyti smulkintais džiovintais ..

Recepto vertinimas: 0

Varškės krepšeliai su romo užpilu

Tešlai skirtą varškę gerai išmaišyti su aliejumi, pienu, cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir po truputį suberti į varškės masę. Tešlą suminkyti į rutulį, paskui plonai iškočioti ant miltais pabarstytos lentos. Išspausti 10 cm skersmens apskrit..

Recepto vertinimas: 0

Švarcvaldo vyšnių tortas

Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Biskvitinei tešlai skirtų kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir iki purios masės išplakti kartu su 6 šaukštais karšto vandens, paprastu bei vaniliniu cukrumi. Baltymus su druska išplakti iki standžių putų ir dėti ant trynių masės. ..

Recepto vertinimas: 2

Badeno slyvų tortas

Orkaitę įkaitinti iki 190°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir iki purios masės išsukti su paprastu bei vaniliniu cukrumi. Baltymus išplakti iki standžių putų ir paskirstyti ant trynių masės. Ant viršaus užberti maltus sausainius, riešutus bei supilti romą. ..

Recepto vertinimas: 0

Graikinių riešutų tortas su vaniliniu kremu

Orkaitę įkaitinti ii 175°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir išplakti su 4 šaukštais karšto vandens iki purios masės. Po truputį suberti 2/3 cukraus. Plakti, kol kremas pasidarys tirštokas. Baltymus išplakti su likusiu cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki standži..

Recepto vertinimas: 4

Sluoksniuotos tešlos laiveliai su avietėmis ir ledais

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Tešlą iškočioti ir supjaustyti į 20 vienodų rombų. Juos aptepti plaktu kiaušiniu ir pabarstyti cukraus granulėmis. Rombus sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepti o..

Recepto vertinimas: 0

Plikyti pyragėliai su kakavos ir grietinėlės kremu

250 ml vandens užvirinti su sviestu, druska bei vaniliniu cukrumi. Suberti miltus ir maišyti, kol susidarys prie puodo kraštų nelimpantis tešlos gniužulas, o ant puodo dugno atsiras baltas apnašų sluoksnis. Tešlą sudėti į dubenėlį ir įmušti kiaušinį. Ją ataušinti. Paskui vieną..

Recepto vertinimas: 0

Plikytos tešlos pyragėliai su vaniliniu įdaru ir šokoladiniu padažu

Plikytos tešlos pyragėliams 150 ml vandens užvirinti su lydytu sviestu bei druska. Suberti miltus ir maišyti tol, kol susidarys tešlos gniužulas, o ant puodo dugno atsiras balkšvas nuosėdų sluoksnis. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlą sudėti į dubenėlį ir įmaišyti..

Recepto vertinimas: 0

Plikytos tešlos vainikas su braškėmis

Braškes nuplauti ir keturias gražiausias uogas palikti. Likusias sumaišyti su vaniliniu cukrumi. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlai 250 ml vandens užvirinti su sviestu, druska bei citrinų sultimis.Suberti miltus ir maišyti, kol tešla lengvai atsiskirs nuo puodo kraštų. ..

Recepto vertinimas: 0

Bezė tortas su vyšniomis

Orkaitę įkaitinti iki 100°C temperatūros. Bezė pagrindui baltymus iki standžių putų išplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi bei citrinų sultimis. 26 cm skersmens torto formą iškloti pergamentiniu popieriumi ir pabarstyti cukrumi. Bezė masę dėti į konditerinį švirkštą ir spiralė..

Recepto vertinimas: 0

Obuolys su vaniliniu padažu

Nuplaukite obuoli, isskaptuokite jo vidu ir 2 minutems idekite i parugstinta vandeni. Razinas, saulegrazas ir riesutus pakepinkite ikaitintoje keptuveje be riebalu, uzpilkite cukrumi ir gauta mase sudekite i obuolio vidu.Atskirkite kiausinio trynius, suplakite su vaniliniu cukrumi. Uzvirinkite piena..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: vaniliniu