25 rezultatų ieškant "malto"

Kūčiukai

Tryniai ištrinami su cukrumi, sudedamas ištirpintas sviestas, nuplikytos ir sugrūstos aguonos. Viską gerai išsukus, dedama grietinė, truputis druskos, miltai ir užminkoma tešla (jei ji bus labai kieta, reikia įpilti truputį pieno). Baigiant tešlą minkyti, įberiama prieskonių (vanilino..

Recepto vertinimas: 3

Obuolių gira

Obuolius nuplauti, supjaustyti plonomis riekelėmis, sudėti į indą (geriausiai į emaliuotą), užpilti šaltu vandeniu ir užvirti. Puodą nukaisti ir palaikyti 2-3 valandas, kol pritrauks. Nuovirą perkošti (geriausiai per marlę), sudėti cukrų ir medų, mieles, cinamoną, uždengti (rankš..

Recepto vertinimas: 0

Kepti obuoliai

1.Įkaitinkite orkaitę iki 180C. Obuolius nulupkite ir atsargiai išpjaukite sėklalizdžius. 2.Į dubenį suberkite datules, graikinius riešutus, citrinos žieveles ir kruopščiai išmaišykite. Mišinį sudėkite į obuolių vidų. 3.Obuolius sudėkite į skardą pyragams kepti. Į mažą pria..

Recepto vertinimas: 0

Žvilgantys imbieriniai sausainiai

Dubenyje, kuriame minkysite tešlą suberkite ir išmaišykite miltus, kepimo miltelius, maltus prieskonius (išskyrus vanilinį cukrų). Išlydykite ir ataušinkite sviestą. Atskirame inde suberkite cukrų, vanilinį cukrų, druską, įmuškite kiaušinius, supilkite ataušusį sviestą ir viską..

Recepto vertinimas: 3

Kiniškos salotos su garstyčiomis

Salotų lapus nuplauname, supjaustome šiaudeliais, dedame į lėkštę, pasūdome, sumaišome, palaikome 3-5 min., po to lengvai nuspaudžiame. Keptuvėje įkaitiname aliejų, suberiame garstyčių miltelius, pakepiname, supilame mišinį ant salotų, suberiame cukrų, imbierą ir išmaišome. ..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgų sriuba

Moliūgo gabalą nulupti, išimti sėklas, supjaustyti kubeliais ir 15 min. virti vištienos sultinyje. Masę sutrinti, kad išeitų labai skysta košė ir dar kartą pakaitinti. Sviestą sumaišyti su miltais ir sudėti į sriubą. Sriubą paskaninti prieskoniais. Kumpį supjaustyti plonomis juost..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir kalendros salotos

6 nedidelės buvles (2 kg) supjaustykite plonais griežinėliais ir dideliame puode pavirinkite, kol suminkštės. Tada nusunkite ir sudėkite į dubenį. Dubenyje kruopščiai sumaišykite 1/2 stiklinės baltojo vyno acto, 1/3 stiklinės alyvų aliejaus, grūstą česnako skiltelę, šaukštą smu..

Recepto vertinimas: 0

Kiniškos salotos su garstyčiomis

Salotų lapus nuplauname, supjaustome šiaudeliais, dedame į lėkštę, pasūdome, sumaišome, palaikome 3-5 min., po to lengvai nuspaudžiame. Keptuvėje įkaitiname aliejų, suberiame garstyčių miltelius, pakepiname, supilame mišinį ant salotų, suberiame cukrų, imbierą ir išmaišome. ..

Recepto vertinimas: 0

Agurkų salotos su imbieru

Agurkus nuplauname, nulupame, supjaustome plonais šiaudeliais, sudedame į indą, apibarstome imbieru ir apšlakstome vyno acto ir cukraus mišiniu. ..

Recepto vertinimas: 0

Keptas kalakutas

Kalakuto galva ir kojos nupjaunamos, iš išorės ir iš vidaus nušluostomas. Vidus ištrinamas druska su kmynais, o viršus tik su druska. Taip paruoštas paukštis laikomas per naktį. Kitą dieną vidus iššluostomas, pridedamas slyvų ir užsiuvamas. Šlaunelių galai surišami. Ant..

Recepto vertinimas: 2

Trapios tešlos pyragas su kriaušėmis

Miltus išsijoti ant stalo ir išmaišyti su citrinos žievelėmis, muskatu, druska. Į vidurį suberti cukrų. Padaryti duobutę ir į ją įmušti kiaušinį. Sviestą supjaustyti ir išdėlioti aplink kiaušinį. Viską kapoti dideliu plačiu peiliu, kol susidarys vienodi trupiniai. Juos greita..

Recepto vertinimas: 2

Vištų kepenėlės su šokoladu

Vištų kepenėles nuplauname, nuvarviname, pabarstome miltais ir apkepiname aliejuje. Įdedame nuluptą, kubeliais supjaustytą svogūną, supilame sojų padažą, citrinos sultis, įberiame malto muskato, cinamono, maltų pipirų, pasūdome, uždengiame, truputį patroškiname, po to supilame i..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių kotletai

Burokėlius nuplauname, išverdame, atvėsiname ir nulupame, po to sumalame mėsmale. Kartu su burokėliais sumalame ruginę duoną be plutos. Razinas nuplauname, užpilame verdančiu vandeniu, uždengiame ir palaikome 10-15 min. Vandenį nupilame, razinas nuvarviname ir smulkiai supjaustome. Buro..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškas obuolių ir cinamono pyragas (Ramunės)

Kepimo formas nuimamu dugnu iškloti tešla, subadyti šakute ir kepti 20 min. Išėmus iš formų, pabarstyti migdolais. Keptuvėje ištirpinti sviestą,sudėti obuolius ir kepti ant silpnos ugnies 10-12 min.Suberticukrų, dar pakepti 10 min. maišant.Leisti atšalti.Tada nupilti atsiradusį skys..

Recepto vertinimas: 5

Kiauliena, kepta su obuoliais ir slyvomis

Česnaką nulupame ir smulkiai supjaustome. Slyvas taip pat supjaustome. Obuolius perpjauname per pusę, išpjauname sėklalizdžius ir dalį minkštimo. Kiaulieną dedame į kepimo formą. Įpjauname per visą odelę (viršų ir šonus). Į įpjovas įdedame česnako. Ant viršaus užpilame aliej..

Recepto vertinimas: 0

Krabų kepsnys

Krabus nuplauti po tekančiu šiltu vandeniu, sumaišyti su smulkiai supjaustytu svogūnu, druska, pipirais, actu, augaliniu aliejumi ir imbieru. Laikyti vieną valandą. Iš miltų pieno ir kiaušinių paruošti skystą tešlą ir taip pat palaikyti valandą. Svogūnus smulkiai supjaustyti, ..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija su pievagrybiais ir Bechamel padažu (foto)

Gilesnėje keptuvėje ištirpinamas sviestas. Jame pakepinamas svogūnas, sutarkuota morka, susmulkintas česnakas. Daržovėms apkepus, sudedamas faršas, susmulkinti grybai. Viskas šiek tiek apkepama. Tuomet įpilama pusė stiklinės balto vyno, tiek pat vandens ir 3 valgomieji šaukštai pomid..

Recepto vertinimas: 4

Rabarbarų uogienė su apelsinais (Ramunės)

Rabarbarus nuplauti, nulupti, supjaustyti gabaliukais, dėti į keraminį indą ir sluoksniuoti su cukrumi. Uždengti ir laikyti per naktį šaldytuve. Apelsinų odelę nutarkuoti ir atsidėti. Likusį baltą apelsinų sluoksnį nulupti, apelsinus supjaustyti gabaliukais (sėklas, jeigu yra, išim..

Recepto vertinimas: 3

Daržovių troškinys su avižomis

Įkaitinkite puode sviestą, suberkite smulkiai sukapotą česnaką ir pakepinkite. Įdėkite nuluptą bei smulkiai supjaustytą svogūną ir dar šiek tiek pakepinkite. Žiedinius kopūstus, brokolius ir nuskustas morkas smulkiai supjaustykite, suberkite į svogūnus bei česnaką ir kartu pakepi..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdinis džiovintų vaisių vyniotinis

Miltus suberti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles, įpilti truputį drungno pieno, suberti cukrų ir su šiek tiek miltų sumaišyti įmaišalą. Dubenį uždengti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Į miltus su įmaišalu supilti..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdiniai riešutėliai

Miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, persijoti ant stalo arba lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį berti cukrų, prieskoniu, įmušti kiaušinius, ant kauburėlio kraštų išdėlioti gabalėliais supjaustytą sviestą ir užminkyti vientisą tešlą. Galiausiai įminkyti v..

Recepto vertinimas: 0

BRIUSELINIŲ KOPŪSTŲ APKEPAS

Briuseliniai kopustai nuvalomi ir nuplaunami. I pasudyta verdanti vandeni suberiami kopustai, uzdengiami ir ant mazos ugnies verdami 10-15 minuciu. Kumpis supjaustomas plonais siaudeliais. Kopustai nukosiami ir nuvarvinami. Kopustai sudedami i kepimo forma. Ant ju isdeliojama puse paruosto kumpio ir..

Recepto vertinimas: 0

KEPTI BANANAI SU MIGDOLAIS

Sumaisykite apelsinu sultis su citrinos sultimis, sudekite muskato riesuta ir kardamona. Skarda, kur kepsite bananus istepkite sviestu. Aplupkite bananus ir perpjaukite isilgai pusiau, sudekite ant skardos. Bananus apipilkite sultimis, apslakstykite likusiu sviestu, tolygiai apibarstykite cukrumi. D..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių sūris II

Nuplautus obuolius supjaustyti skiltelemis, isimti seklalizdzius, sudeti i emaliuota inda, uzberti cukrumi, sukresti ir palikti kambario temperaturoje 10-12 vai. Kita diena sultis nupilti ir 15 - 20 min. kaitinti, kad isgaruotu dalis vandens. Tuomet i verdanti skysti suberti obuolius ir virti ant si..

Recepto vertinimas: 4

Pyragėliai ''Apsimetėliai''

Sviesta issukame su cukrumi. Imaisome kiausinius, sutarkuota sokolada, razinas, vanilini cukru ir su prieskoniais bei kepimo milteliais sumaisytus miltus. Kepame sviestiniu popieriumi isklotoje dideleje skardoje apie 25 min. Iskepusi laksta atvesiname ir supjaustome gabaleliais. Juos aptepame su pie..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: malto