25 rezultatų ieškant "malto"

Kepti obuoliai

1.Įkaitinkite orkaitę iki 180C. Obuolius nulupkite ir atsargiai išpjaukite sėklalizdžius. 2.Į dubenį suberkite datules, graikinius riešutus, citrinos žieveles ir kruopščiai išmaišykite. Mišinį sudėkite į obuolių vidų. 3.Obuolius sudėkite į skardą pyragams kepti. Į mažą pria..

Recepto vertinimas: 0

Žvilgantys imbieriniai sausainiai

Dubenyje, kuriame minkysite tešlą suberkite ir išmaišykite miltus, kepimo miltelius, maltus prieskonius (išskyrus vanilinį cukrų). Išlydykite ir ataušinkite sviestą. Atskirame inde suberkite cukrų, vanilinį cukrų, druską, įmuškite kiaušinius, supilkite ataušusį sviestą ir viską..

Recepto vertinimas: 3

Lazanija

Bolonese padažas gaminamas taip Gilesnėje keptuvėje ar vidutinio didumo puode svieste pakepinamas svogūnas, sutarkuota per burokinę trintuvę morka, susmulkintas česnakas. Daržovėms apkepus, sudedamas faršas, susmulkinti grybai (džiovintus grybus prieš tai reikia derai išmirky..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių ir kalendros salotos

6 nedidelės buvles (2 kg) supjaustykite plonais griežinėliais ir dideliame puode pavirinkite, kol suminkštės. Tada nusunkite ir sudėkite į dubenį. Dubenyje kruopščiai sumaišykite 1/2 stiklinės baltojo vyno acto, 1/3 stiklinės alyvų aliejaus, grūstą česnako skiltelę, šaukštą smu..

Recepto vertinimas: 0

ananasiniai - kokosiniai keksiukai

1. Įkaitinkite viryklę iki 180C.2. Suriebaluokite kepamąją blėką.3. Visus ingridientus sumaišykite. 4. Supilkite gautą masę į formeles ir kepkite apie 18min., arba kol gražiai apskrus. ..

Recepto vertinimas: 0

KRIAUŠIŲ SKILTELĖS SIRUPE

Kriaušes nuplauname, nulupame ir supjaustome skiltelėmis. Skilteles 2 min. pamerkiame į parūgštintą karštą vandenį. Iš cukraus ir vandens išverdame sirupą. Į jį suberiame kriaušių skilteles. Verdame, kol skiltelės tampa skaidrios. Baigiant virti įmaišome prieskonius ir citrinų r..

Recepto vertinimas: 0

Vyšnios su juoda duona

1. Duoną susmulkiname ir sumalame. 2. Duonos trupinius sumaišome su puse kiekio medaus, likeriu ir cinamonu. 3. Vyšnias nuplauname, nuvarviname, apdžioviname, išimame kauliukus. Minkštimą sumaišome su cukrumi. 4. Grietinėlę išplakame su likusiu medumi. 5. Į desertines t..

Recepto vertinimas: 0

Aviena su džiovintais abrikosais

Įkaitinkite didelėje keptuvėje aliejų ir pekepinkite susmulkintus svogūnus, česnakus, imbierą ir kitus prieskonius. Kepti kol suminkštės. Suberkite į keptuvę kubeliais pjaustytą mėsą ir apskrudinkite. Suberkite kalendrą ir pipirus, pasūdykite. Į mėsą supilkite sultinį ir trošk..

Recepto vertinimas: 0

Trapios tešlos pyragas su kriaušėmis

Miltus išsijoti ant stalo ir išmaišyti su citrinos žievelėmis, muskatu, druska. Į vidurį suberti cukrų. Padaryti duobutę ir į ją įmušti kiaušinį. Sviestą supjaustyti ir išdėlioti aplink kiaušinį. Viską kapoti dideliu plačiu peiliu, kol susidarys vienodi trupiniai. Juos greita..

Recepto vertinimas: 2

Vištų kepenėlės su šokoladu

Vištų kepenėles nuplauname, nuvarviname, pabarstome miltais ir apkepiname aliejuje. Įdedame nuluptą, kubeliais supjaustytą svogūną, supilame sojų padažą, citrinos sultis, įberiame malto muskato, cinamono, maltų pipirų, pasūdome, uždengiame, truputį patroškiname, po to supilame i..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių kotletai

Burokėlius nuplauname, išverdame, atvėsiname ir nulupame, po to sumalame mėsmale. Kartu su burokėliais sumalame ruginę duoną be plutos. Razinas nuplauname, užpilame verdančiu vandeniu, uždengiame ir palaikome 10-15 min. Vandenį nupilame, razinas nuvarviname ir smulkiai supjaustome. Buro..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškas obuolių ir cinamono pyragas (Ramunės)

Kepimo formas nuimamu dugnu iškloti tešla, subadyti šakute ir kepti 20 min. Išėmus iš formų, pabarstyti migdolais. Keptuvėje ištirpinti sviestą,sudėti obuolius ir kepti ant silpnos ugnies 10-12 min.Suberticukrų, dar pakepti 10 min. maišant.Leisti atšalti.Tada nupilti atsiradusį skys..

Recepto vertinimas: 5

Kepta žuvis su imbieru

Sumaišykite miltus, maltą imbierą ir druską, dalimis sudėkite žuvį, kad ji tolygiai pasidengtų šia mase. Įkatinkite aliejų „vok“ keptuvėje. Sudėkite žuvį ir kepkite 4 minutes, karts nuo karto apversdami, kol žuvis apkeps. Sumaišykite likusius ingredientus ir sudėkite į keptu..

Recepto vertinimas: 0

Kiniškai paruošti agurkai

Agurką perpjauti išilgai pusiau ir kiekvieną pusę supjaustyti skersai dar į 2-3 dalis. Dedame žievele į viršų ir vertikaliomis linijomis įpjauname žievelę. Tada sudedame dubenį, pasūdome, įdedame pipirų, kario prieskonių, malto imbiero, įpilame acto, dedame pusę šaukštelio cuk..

Recepto vertinimas: 4

Krabų kepsnys

Krabus nuplauti po tekančiu šiltu vandeniu, sumaišyti su smulkiai supjaustytu svogūnu, druska, pipirais, actu, augaliniu aliejumi ir imbieru. Laikyti vieną valandą. Iš miltų pieno ir kiaušinių paruošti skystą tešlą ir taip pat palaikyti valandą. Svogūnus smulkiai supjaustyti, ..

Recepto vertinimas: 0

Rabarbarų uogienė su apelsinais (Ramunės)

Rabarbarus nuplauti, nulupti, supjaustyti gabaliukais, dėti į keraminį indą ir sluoksniuoti su cukrumi. Uždengti ir laikyti per naktį šaldytuve. Apelsinų odelę nutarkuoti ir atsidėti. Likusį baltą apelsinų sluoksnį nulupti, apelsinus supjaustyti gabaliukais (sėklas, jeigu yra, išim..

Recepto vertinimas: 3

Kriaušių skiltelės sirupe (Ramunės)

Kriaušes nuplauname, nulupame ir supjaustome skiltelėmis. Skilteles 2 min. pamerkiame į parūgštintą karštą vandenį. Iš cukraus ir vandens išverdame sirupą. Į jį suberiame kriaušių skilteles. Verdame, kol skiltelės tampa skaidrios. Baigiant virti įmaišome prieskonius ir citrinų ..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdinis džiovintų vaisių vyniotinis

Miltus suberti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles, įpilti truputį drungno pieno, suberti cukrų ir su šiek tiek miltų sumaišyti įmaišalą. Dubenį uždengti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Į miltus su įmaišalu supilti..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdiniai riešutėliai

Miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, persijoti ant stalo arba lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį berti cukrų, prieskoniu, įmušti kiaušinius, ant kauburėlio kraštų išdėlioti gabalėliais supjaustytą sviestą ir užminkyti vientisą tešlą. Galiausiai įminkyti v..

Recepto vertinimas: 0

TRINTA BROKOLIŲ SRIUBA

Brokolius isplauti, nuvarvinti ir virti sultinyje apie 20 min. (jei saldyti pakaks 10 min.). Brokolius issemti ir istrinti per sieteli arba susmulkinti mikseriu iki vientisos mases. Trintus brokolius vel supilt i sultini, kuriame jie vire. Sudeti likusius ingridientus, gerai ismaisyti ir uzvirti. Sr..

Recepto vertinimas: 3

VIŠTIENOS ŠAŠLYKAI

Vistiena nuplauti,nusausinti ir supjaustyti 2 cm storio gabaliukais. Is sojos padazo, citrinos sulciu ir prieskoniu (isskyrus kari) paruosti uzpila, sudeti mesa ir 2 val. laikyti saldytuve. Ankstinius pipirus supjaustyti nemazais kvadrateliais. Svogunus nulupti ir supjaustyti skiltelemis. Ant iesmu ..

Recepto vertinimas: 5

KEPTI BANANAI SU MIGDOLAIS

Sumaisykite apelsinu sultis su citrinos sultimis, sudekite muskato riesuta ir kardamona. Skarda, kur kepsite bananus istepkite sviestu. Aplupkite bananus ir perpjaukite isilgai pusiau, sudekite ant skardos. Bananus apipilkite sultimis, apslakstykite likusiu sviestu, tolygiai apibarstykite cukrumi. D..

Recepto vertinimas: 0

KEPTOS KRIAUŠĖS SU IMBIERU

Orkaite ikaitiname iki 190 C temperaturos. Kepimo forma istepame sviestu. Kriauses nulupame, perpjauname pusiau ir isimame seklalizdzius. Perpjauta puse dedame i kepimo forma. Grietinele, cukru, vaniles esencija, cinamona, muskata, imbiera ismaisome ir uzpilame ant kriausiu. Kepame 30-35 min. kartai..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai ''Apsimetėliai''

Sviesta issukame su cukrumi. Imaisome kiausinius, sutarkuota sokolada, razinas, vanilini cukru ir su prieskoniais bei kepimo milteliais sumaisytus miltus. Kepame sviestiniu popieriumi isklotoje dideleje skardoje apie 25 min. Iskepusi laksta atvesiname ir supjaustome gabaleliais. Juos aptepame su pie..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai virtiniai su mėsos padažu

Bulves sumalame mėsmale. Įminkome trynius, druskos, muskato riešuto, kepimo miltelius, džiūvėsėlius, miltus. Baltymus išplakame ir įmaišome į tešlą.Keptuvėje su aliejumi apkepame susmulkintą svogūną, sumaišome su apkeptais batono kubeliais. Imame dalį tešlos, į vidurį dedame ke..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: malto