25 rezultatų ieškant "vakaro"

Pupelių sriuba II

Perlines kruopas, ryžius, pupeles pamerkite iš vakaro šaltame vandenyje, išvirkite atskirai. Morkas sutarkuokite stambia tarka, svogūną smulkiai supjaustykite ir viską pakepinkite aliejuje. Į 1,5 litro verdančio vandens sudėkite pakepintas daržoves, išvirtas kruopas ir pupeles, įdėkit..

Recepto vertinimas: 0

Keptos stintos marinate

Agurką ir ridikėlius supjaustome griežinėliais, susmulkiname kopūstą, svogūnų laiškus ir krapus. Padažui garstyčias sumaišome su trupučiu druskos, cukraus, pipirų, actu ir maišydami dalimis supilame aliejų, maišome, kol padažas bus vienalytis. Viską sumaišome su p..

Recepto vertinimas: 4

Kviečiukai (palotėliai)

Stiklinę kviečių iš vakaro užpilti vandeniu. Ryte vandenį nupilti, įpilti šviežio ir virti 0,5 val. Išvirti bulves. Nulupti ir kartu su virtais kviečiais permalti mėsmale. Sudėti iki putų išplaktus kiaušinius, pipirų , druskos, česnako. Viską gerai išmaišyti , formuo..

Recepto vertinimas: 0

Kviečiukai kitaip

Išvirtus kviečius sumalti (virti apie 0,5 val, prieš tai iš vakaro numirkius). Bulves sutarkuoti ir tarkius sumaišyti su maltais kviečiais, įmušti kiaušinį, įdėti česnaką, pipirus, druską. Viską gerai išmaišyti , formuoti kotletukus ir kepti įkaitintame aliejuje. Skanu..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies tortas

Įjunkite orkaitę ir nustatykite 175° temperatūrą. Ištepkite pyrago formą sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. Nedideliame puode ištirpinkite sviestą. Sudėkite sutrintus sausainius ir palikite masę atvėsti. Nuolat maišydami nedideliame puode ištirpinkite 125 g juodojo šoko..

Recepto vertinimas: 4

Karšti burokėliai su silke

Burokėkius supjaustyti mažais kubeliais. Smulkiai supjaustyti svogūnus. Silkės filė supjaustyti nedideliais gabalėliais. Džiovintus grybus iš vakaro išmirkyti ir išvirti. Išvirusius supjaustyti . Viską sudėti į puodą užpilti aliejumi ir kaitinti apie 0,5 val ant nedidel..

Recepto vertinimas: 0

Badeno slyvų tortas

Trynius, cukrų, romą ir vanilinį cukrų išsukti iki baltų putų ir sukrėsti į iki standumo suplaktus baltymus. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, džiūvėsėliais bei riešutais ir atsargiai įmaišyti į tešlą. Į riebalais išteptą ir miltais pabarstytą [ 26cm skersmens formą] s..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryti pomidorai

Grikius iš vakaro užpilti verdančiu vandeniu ir palikti šusti.Pomidorų viršūnėlę nupjauti, juos išskobti.Smulkiai supjaustome svogūną,morką tarkuojame stambiai ir viską kepiname aliejuje. Sudedame pomidorų minkštimą, brinkintus grikius, žalumynus.Viską išmaišome, galima pasūdy..

Recepto vertinimas: 0

Slyvų tortas

Trynius ištrinti su cukrumi, supilti citrinos sultis. Baltymus standžiai išplakti, supilti į trynius ir, lengvai maišant, berti miltus. Iš vientisos tešlos masės mažoje tortinėje iškepti 2 vienodus blynus. Anksčiau pamirkytas slyvas nusausinti ir supjaustyti juostelėmis. Iš pieno, ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir obuolių kukuliai

Bulvės iš vakaro išverdamos su lupenomis. Prieš ruošiant nulupamos, sumalamos mėsmale ir suminkomos su kiaušiniu, miltais bei druska. Obuoliai nulupami ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustomi skiltelėmis. Padaromi kukuliai, į kiekvieną įdedama obuolio skiltelė ar slyva be kauliuko. I..

Recepto vertinimas: 0

Kvietinis ragaišis

Vanduo arba pienas pašildomas. Atskirai stiklinėje ištrinamos mielės su cukrumi, supilamos į pieną, suberiamą 1/3 miltų, išmaišoma, užbarstoma miltais ir uždengus paliekama šiltoje vietoje, kad pakiltų. Kaime ragaišis įmaišomas iš vakaro, su mažiau mielių. Anksti rytą te..

Recepto vertinimas: 0

Velykinis tortas

Į miltus, pabertus ant lentos, burokine tarka tarkuojamas per naktį šaldytuve laikytas margarinas. Ant viršaus sudedama visa grietinė, 2 tryniai, supilamos citrinos sultys, suberiamas vanilinis cukrus, tada tešla kapojama dideliu peiliu, stumiant nuo šonų į vidurį. Taip maišoma, kol vis..

Recepto vertinimas: 2

Kopūstai su pupelėmis

Bulves nuskusti, kopūstus susmulkinti. Iš vakaro pamirkytas pupeles virti, kai suminkštės - sudėti į bulves, įberti druskos ir toliau virti. Išvirusias bulves ir pupeles nusunkti, bet jų sultinio neišpilti. Bulves ir pupeles sugrūsti ir gerai išmaišyti su atskirai išvirtais kopūstai..

Recepto vertinimas: 0

Bretaniškas pupelių troškinys

Iš vakaro pamirkyti pupeles. Smulkiai supjaustyti šoninę, svogūną ir česnaką. Visą tai pakepinti svieste, tada supilti pomidorų padažą ir maišant suberti miltus. Kai viską gerai išmaišysite ir miltai įgaus rusvą atspalvį nuimkite nuo ugnies. Per naktį mirkytas pupeles verdame an..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytos slyvos (Viktorijos D.)

Slyvas reikia iš vakaro išmirkyti. Įdaras ruošiamas: sutarkuojamos morkos per burokinę tarką, česnakas susmulkinamas, graikiški riešutai sukapojami. Visa masė išplakama su majonezu. Išmirkytas slyvas kemšame su padarytu įdaru. Patiekti šaltas, išimtas iš šaldytuvo. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Medaus tortas (Jūratės)

Gaminti tešlą: į persijotus miltus sudėti visus komponentus ir užminkyti tešlą. Kepti apteptoje sviestu ir pabarstytoje maltais džiūvėsėliais tortinėje. Kepinį siūlu padalinti į tris apskritus lakšus. Galima ir atskirai kepti tris lakštus. Kremo komponentus sudėti į indą ir..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su uogomis "Siurprizas" (Jūratės)

Batono dugną nupjauti. Jei batonas labai purus ir minkštimas gerai susispaudžia, jį prispausti. Galima dalį batono minkštimo išimti, o likusį prispausti. Vidų aplieti tirpintu šokoladu (šokoladą sutrupinti ir kaitinant išlydyti su šlakeliu pieno), pabarstyti smulkintais džiovintais ..

Recepto vertinimas: 0

Marcipaninė masė

Marcipaninę masę puošimui pradėkite ruošti iš vakaro: migdolus nuplikykite, nulupkite lukštus ir susmulkinkite mėsmale. Migdolų masę išmaišykite su 80 g cukraus pudros, kiaušinio baltymu ir likeriu. 24 val. laikykite šaldytuve, suvynioję į politileninį maišelį. Tada masę da..

Recepto vertinimas: 0

Balto šokolado tortas

Puodelyje išlydikite riebalus ir ataušinkite. Migdolus išmaišykite su dviem kiaušiniais. Persijokite miltų ir kepimo miltelių mišinį. Į migdolų-kiaušinių masę suberkite cukrų, miltus ir druską. Tešlą stipriai plakite (geriausiai mikseriu) apie 5 minutes. Likusius keturis kiaušin..

Recepto vertinimas: 3

Mėtų skonio tortas "After Eight"

Devynis saldainius ir 100 g grietinėlės palikite puošimui. Iš vakaro, prieš ruošdami tortą, kremui grietinėlę užvirkite su „After eight“ saldainiais, ataušinkite ir pastatykite į šaldytuvą. Biskvitui margariną išsukite iki purumo. Į jį po vieną sudėkite trynius, po truputį..

Recepto vertinimas: 0

Portugališka džiovintų pupelių sriuba

Pupeles užmerkite iš vakaro. Rytojaus dieną pupeles, kumpį, dešrelių gabaliukus ir lašinius sudėkite į puodą. Įdėkite ketvirtadaliais supjaustytus svogūnus. Užpilkite šaltu vandeniu ir užvirkite ant mažos ugnies. Nugriebkite putas. Pasūdykite. Virkite, kol pupelės pasidarys visa..

Recepto vertinimas: 0

Madridietiškas mėsos sultinys su daržovėmis

Žirnius iš vakaro pamerkite šaltame sūdytame vandenyje, įberkite truputį sodos. Iš vakaro užmerkite ir karką. Į didelį puodą įpilkite 4 arba 5 litrus vandens, priklausomai nuo to, ar norima tiktai sultinio, ar ketinama iš anksto išsivirti mėsos nuovirą kitiems patiekalams. Vanden..

Recepto vertinimas: 0

Vokiška džiovintų slyvų sriuba

Miežines kruopas supilkite į šaltą vandenį ir pakaitinkite ant stiprios ugnies, paskui valandą virkite ant mažos ignies. Po 20 minučių sudėkite mirkytas slyvas, įberkite žiupsnį druskos, supilkite cukrų. Sviestas dadamas tirkiant sriubą į stalą. ..

Recepto vertinimas: 0

BRETANIŠKAS PUPELIŲ TROŠKINYS

Is vakaro pamirkyti pupeles. Smulkiai supjaustyti sonine, svoguna ir cesnaka. Visa tai pakepinti svieste, tada supilti pomidoru padaza ir maisant suberti miltus. Kai viska gerai ismaisysite ir miltai igaus rusva atspalvi nuimkite nuo ugnies. Per nakti mirkytas pupeles verdame ant mazos ugnies, kol i..

Recepto vertinimas: 0

SOJOS PUPELIŲ KOTLETUKAI

Pupeles pamerkti is vakaro. Kita diena jas isvirti ir sukapoti virtuviniukombainu (arba sumalti mesmale). I gauta vientisa mase sudeti pakepintusupjaustytu svogunu, sukapotu cesnaku, 2-3 saukstus aliejaus, kelis lasussojos padazo, nurodytu prieskoniu. Turi gautis lengvai formuojama mase. Isjos padar..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: vakaro