20 rezultatų ieškant "vakaro"

Pupelių sriuba II

Pupelių sriuba II Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 šaukštai perlinių kruopų, 2 šaukštai ryžių, 3 šaukštai pupelių, 2 morkos, 1 svogūnas, 2 skiltelės česnako, kmynų, mairūno, aliejaus, džiovintų prieskonių, žolių. Gaminimas: Perlines kruopas, ryžius, pupeles pamerkite iš vak..

Recepto vertinimas: 0

Šiene dažyti margučiai

Šiene dažyti margučiaiŠieną iš vakaro užmerkti vandenyje (daugumai kils klausimas, o kur gi gauti mieste šieno, labai paprasta išeitis - kiekvienoje didelėje parduotuvėje yra gyvūnėlių prekėms skirtas skyrius, kur rasite šieno). Ryte pavirinti, įberti druskos. Kiaušinius apvynioti..

Recepto vertinimas: 2

Aguonpienis

AguonpienisIngridientai: 1 stiklinės aguonų 3-4 stiklinių virinto vandens cukraus pagal skonį Gaminimas: Aguonas iš vakaro užmerkiame (1 -1,5 stiklinės vandens), kad išbrinktų. Sumalame mėsmale. Supilame likusį vandenį ir pasaldiname pagal skonį cukrumi. Supilame aguonpienį ..

Recepto vertinimas: 3

Keptos stintos marinate

Keptos stintos marinateIngridientai: 1 kg mažų žuvelių, gali būti stintos druskos ir pipirų pagal skonį, apie 1/2 stiklinės miltų aliejaus kepimui Žuveles nuvalyti, nupjauti galvas ir išimti vidurius (galima jas pirkti šaldytas, jau paruoštas kepimui). Miltus sumaišyti su..

Recepto vertinimas: 4

Kviečiukai (palotėliai)

Kviečiukai (palotėliai)Ingridientai: 1 stiklinės kviečių 2-3 bulvių pipirų druskos 2 kiaušiniai česnako Gaminimas: Stiklinę kviečių iš vakaro užpilti vandeniu. Ryte vandenį nupilti, įpilti šviežio ir virti 0,5 val. Išvirti bulves. Nulupti ir kartu su virtais kvieči..

Recepto vertinimas: 0

Kviečiukai kitaip

Kviečiukai kitaipIngridientai: 500 g kviečių 4-5 žalios bulvės 1 kiaušinis 2 skiltelės česnako pipirų, druskos aliejaus kepimui Gaminimas: Išvirtus kviečius sumalti (virti apie 0,5 val, prieš tai iš vakaro numirkius). Bulves sutarkuoti ir tarkius sumaišyti su maltais kvie..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies tortas

Žuvies tortasIngridientai: 4 trapios tešlos blynų 1 sluoksnis: 200g tarkuoto fermentinio sūrio majonezo (tiek kad masė būtų tepama) viskas išmaišoma 2 sluoksnis: Konservuotas tunas savo sultyse (sutrintas šakute) majonezo (tiek kad masė būtų tepama) viskas išmaišoma ..

Recepto vertinimas: 4

Karšti burokėliai su silke

Karšti burokėliai su silkeIngridientai: 2-3 vierti burokėliai 1-2 silkės 2 svogūnai sauja džiovintų grybų aliejaus Gaminimas: Burokėkius supjaustyti mažais kubeliais. Smulkiai supjaustyti svogūnus. Silkės filė supjaustyti nedideliais gabalėliais. Džiovintus grybus iš vak..

Recepto vertinimas: 0

Badeno slyvų tortas

Badeno slyvų tortas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Tešlai: 1.6 kiaušiniai, 2.100 g cukraus, 3.1 pakelis vanilinio cukraus, 4.100 g miltų, žiupsnis kepimo milteliu, žiupsnelis druskos, 5.2 šaukštai romo, 6.40 g džiūvėsėlių, 7.150 g susmulkintų lazdyno riešutų. Pertepimui..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryti pomidorai

Įdaryti pomidorai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 0,5 stiklinės grikių, 2-3 pomidorai, 1 svogūnas, 1 nedidelė morka, 1 kiaušinis, 1/4 stiklinės pieno, truputukas petražolių, aliejaus Gaminimas: Grikius iš vakaro užpilti verdančiu vandeniu ir palikti šusti.Pomidorų viršūnė..

Recepto vertinimas: 0

Slyvų tortas

Slyvų tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5 kiaušiniai 120 g cukraus pudros 110 g miltų 1 citrinos sulčių 1 šaukštas alkoholio 132 g cukraus 250 g margarino 0,75 stiklinės pieno 150 g džiovintų slyvų be kauliukų 2 šaukštai kakavos Biskvitas: 5 k..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir obuolių kukuliai

Bulvių ir obuolių kukuliaiIngridientai:0,5 kg bulvių, kiaušinis, 2 šaukštai miltų, 2 dideli obuoliai, 50 g sviesto, šaukštas cukraus, 0,5l pieno, druskos.Gaminimas Bulvės iš vakaro išverdamos su lupenomis. Prieš ruošiant nulupamos, sumalamos mėsmale ir suminkomos su kiaušiniu..

Recepto vertinimas: 0

Kvietinis ragaišis

Kvietinis ragaišisIngridientai:1kg stambiai maltų kvietinių nusijotų miltų, 3 stiklinės vandens arba pieno (galima pasukų, išrūgų), 12g druskos, 20g mielių, 50 g cukraus.Gaminimas Vanduo arba pienas pašildomas. Atskirai stiklinėje ištrinamos mielės su cukrumi, supilamos į pieną,..

Recepto vertinimas: 0

Velykinis tortas

Velykinis tortasIngridientai:250g. aukščiausios rūšies miltų, 250g. margarino, 200g. (stiklinė) grietinės, 2 kiaušinių tryniai, pusė pakelio vanilinio cukraus, vienos citrinos sultys. (visko reikės imti du kartus). Kremui: 2 stiklinės pieno, 200g. cukraus, 150g. sviesto, 100g. miltų,..

Recepto vertinimas: 2

Kopūstai su pupelėmis

Kopūstai su pupelėmisIngridientai:2 stiklinės pupelių, kopūstas, 1,5-2 kg bulvių, lašinių, svogūnas, pipirų, druskos.Gaminimas Bulves nuskusti, kopūstus susmulkinti. Iš vakaro pamirkytas pupeles virti, kai suminkštės - sudėti į bulves, įberti druskos ir toliau virti. Išvirus..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos muštinukai su džiovintais grybais

Jautienos muštinukai su džiovintais grybaisIngridientai:750g jautienos be kaulų, svogūnas, 4 džiovinti grybai, stiklinė raudono vyno, 1,5 stiklinės sultinio, 50g kumpio, pipirų, druskos.Gaminimas Nuplautą mėsą sudėti į puodą, apiberti supjaustytu svogūnu, užpilti vynu ir palaikyti ..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena pietietiškai

Vištiena pietietiškaiIngridientai:400 g vištienos, 2 šaukštai aliejaus, 2 svogūnai, 2 skiltelės česnako, 2 žiupsneliai aštriųjų pipirų, 500 g pomidorų, 450 g baltųjų pupelių, 200 ml raudono vyno, sultinio kubelis, 10 alyvuogių, druskos, pipirų, čiobrelių, petražoli..

Recepto vertinimas: 0

Žirnelių sriuba su skrebučiais

Žirnelių sriuba su skrebučiaisIngridientai:150 g džiovintų žirnių, 800 ml daržovių sukinio, 1 svogūnas, skiltelė česnako, 3 šaukštai sviesto, 200 g šaldytų žaliųjų žirnelių, 100 g grietinės, 100 g grietinėlės, druskos, maltų muskato riešutų, skrebučiai..

Recepto vertinimas: 0

Madridietiškas mėsos sultinys su daržovėmis

Madridietiškas mėsos sultinys su daržovėmisIngridientai:350 g turkiškų žirnių, 500 g jautienos, 1 karka, 1 smegeninis kaulas, pusė vištos, 4-5 l vandens, 400 g bulvių, 150 g morkų, 60 g svogūnų, 200 g šparaginių pupelių, 200 g kopūsto, 300 g baltųjų runkelių, 250 g špinatų, dr..

Recepto vertinimas: 0

Lemas

LemasIngridientai:5-6 pomidorai1-2 morkos1 svogūnas1 kg avienos su kauliuku1 dzindzerio šaknis10 pievagrybių500g špinatu3-4 čili pipiraiįvairus prieskoniairyžiai arba virtos bulvėsGaminimasIš vakaro supjaustyti ir pamarinuoti su prieskoniais avieną.&..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: vakaro