Lemas

Ingridientai:
5-6 pomidorai
1-2 morkos
1 svogūnas
1 kg avienos su kauliuku
1 dzindzerio šaknis
10 pievagrybių
500g špinatu
3-4 čili pipirai
įvairus prieskoniai
ryžiai arba virtos bulvės
Gaminimas
Iš vakaro supjaustyti ir pamarinuoti su prieskoniais avieną.
Į didelį puodą sudėti supjaustytus skiltelemis pomidorus ir anr mažos ugnies juos virti, nuolat pamaišyti, kad neprisviltų.
Avieną pakepinti ir sudėti į puodą kur yra išsitušine pomidorai. Tada nulupame dzindzerio šaknį ir supjaustome storais gabalais, sudedame į puodą. Morkas ir svogūnus pakepine sudedame į puodą. Nuplauname pievagrybius ir špinatus taip pat dedame į puodą. Supjaustome stambiai čili pipirus ir sudedame į puodą.
Virti apie 1 val.
Šis patiekalas aštrus, kas nori gali įįsidėti grietinės.
Šįį patiekaląą valgyti su virtais ryžžiais arba bulvėmis. (Erika)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!