Karšti burokėliai su silke

Ingridientai:

2-3 vierti burokėliai
1-2 silkės
2 svogūnai
sauja džiovintų grybų
aliejaus

Gaminimas:

Burokėkius supjaustyti mažais kubeliais. Smulkiai supjaustyti svogūnus. Silkės filė supjaustyti nedideliais gabalėliais. Džiovintus grybus iš vakaro išmirkyti ir išvirti. Išvirusius supjaustyti . Viską sudėti į puodą užpilti aliejumi ir kaitinti apie 0,5 val ant nedidelės ugnies. Retkarčiais pamaišyti. Valgyti karštus.

Skanaus

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!