25 rezultatų ieškant "susmulkintos"

Žaliasis šerbetas

Viską plakti mikseriu apie 1 min. Po to masę supilti į metalinį negilų indą ir pastatyti į šaldiklį 1-3 valandom. Kas valandą dubenį išimti ir dideliu greičiu gerai išplakti ir vėl statyti į šaldiklį. Po to padaryti rutuliukus ir patiekti ledainėse arba vyno taurėse, papuošti m..

Recepto vertinimas: 0

Laimo-citrinų ledai

Dideliame inde gerai sumaišykite pieną, cukrų, grietinėlę, citrinos žievelę ir sultis, laimo žievelę ir sultis. (Mišinys gali sukrekėti.) Šaldykite 3-4 litrų ledų gaminimo aparate pagal aparato gamintojo instrukcijas. Laikykite 4 valandas. Jei norite, patiekite papuošę citrinos bei ..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių uogienė su imbieru

Nulupkite obuolius, išimkite sėklas ir supjaustykite plonomis skiltelėmis. Sumaišykite puode visus ingredientus (išskyrus natrio benzoatą) ir maišydami virkite apie 30 min. Nuimkite nuo viryklės puodą. Nugriebkite putas. Supilkite natrio benzoatą. Supilkite į šiltus, gerai išvalytus st..

Recepto vertinimas: 0

Abrikosų varškė

Nuplaukite abrikosus. Įpilkite į puodą 100 ml vandens, sudėkite abrikosus ir virkite, kol jie suminkštės. Nulupkite žievę ir išimkite kauliukus, tada sutrinkite arba sugrūskite per sietelį. Suberkite cukrų, sudėkite citrinos žieveles, supilkite citrinų sultis ir įmuškite kiaušiniu..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta vištiena su prieskoniais

Nuo vištienos nupjaustykite riebalus ir pašalinkite sausgysles. Vidutinio didumo storo metalo prikaistuvyje pakaitinkite aliejų, suberkite papriką, česnaką, imbierą, tuščialaiškį česnaką ir karį. Ant vidutinio karštumo viryklės, maišydami kepinkite 1 minutę. Į prikaistuvį sudėk..

Recepto vertinimas: 4

Jautiena troškinta aluje

Svogūną sutarkuoti arba smulkiai sukapoti ir sumaišyti su druska, pipirais, garstyčiomis. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti ją ne mažiau kaip 30 minučių šaltai. Paskui pakepinti įkaitintuose riebaluose, užpiliti alumi, įdėti kmynų, susmulkintą citrinos žeivelę, duonos plutelių..

Recepto vertinimas: 0

Kinietiškas padažas

Supjaustykite pipirą ir svogūną, pakepinkite aliejuje, kol suminkštės. Sudėkite likusius ingredientus, išskyrus vandenį ir kukurūzinius miltus, ir lėtai virkite apie 10 minučių. Sumaišykite vandenį su miltais ir maišydami supilkite į padažą. Užvirinę virkite apie minutę. P..

Recepto vertinimas: 4

Honkongietiškai kepta višta

Išvalyta višta nuplaunama, nusausinama ir supjaustoma gabalėliais. Gabalėliai suvilgomi citrinos sultimis ir įtrinami druska. Aliejus supilamas puode ant grilio grotelių ir vištos gabalėliai jame apkepami. Apkepti mėsos gabalėliai išimami iš puodo. Likusiame aliejuje pakepinami susmulki..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai su rūkyta strimėle

Duonos viena pusė apdžiovinama arba apkepinama truputyje margarino.Apkepinta pusė aptepama mase, padaryta iš susmulkintos strimėlės, žalio trynio ir grietinės. masė pagardinama smulkiai supjaustytais krapais, druska ir pipirais.Viršų galima apibarstyti tarkuotu sūriu, tuomet sumuštinia..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir morkų sriuba

Susmulkintos daržovės ir svogūnas, užpylus truputį vandens ir uždengus puodą, troškinama, kol suminkštėja. Paskui pertrinamos pro kiaurasamtį. Kitame inde užkaičiamas perkoštas mėsos ar daržovių sultinys. Šaukštas sviesto pakepinamas su šaukštu miltų ir praskiedžiamas su..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su cikorijomis ir sūriu

Didelėje keptuvėje pakaitinkite aliejų iki vidutinio karštumo. Sudėkite svogūnus ir kepinkite apie 5 minutes, kol suminkštės. Sudėkite cikorijas ir gerai išmaišykite. Sumažinkite ugnį ir uždengę patroškinkite 5-7 minutes, kol suminkštės. Pagardinkite druska ir pipirais. Tuo ..

Recepto vertinimas: 0

Lakštiniai su midijomis

Pamerkite midijas 1 valandai į didelį indą su šaltu vandeniu. Į didelį puodą įpilkite 125 ml vyno ir sudėkite midijas. Uždenkite ir pavirkite ant didelės ugnies 5-10 minučių, pakratydami puodą, kol geldelės atsivers. Neatsivėrusias geldeles išmeskite. Midijų mėsą išimkite iš ..

Recepto vertinimas: 4

Afrikietiškos salotos

Razinas mirkome vandenyje. Supjaustome bananus griežinėliais ir sumaišome su kokoso drožlėmis, jautiena, razinomis. Pilam grietinėlę, citrinos sultis ir citrinos drožles. Viską permaišome ir kurį laiką leidžiame salotoms pamirkti. ..

Recepto vertinimas: 0

Moliuskai su karamelizuotais svogūnais

Švariai nuplaukite geldeles ir pamerkite pusvalandžiui į pasūdytą šaltą vandenį. Išgriebkite ir išmeskite atsidariusias. Vidutinio dydžio puode įkaitinkite aliejų. Suberkite svogūnus, įberkite druskos, pipirų ir pagruzdinkite 10 min. Tuomet suberkite česnakus, pagruzdinkite mi..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos salotos su granatais

Jei naudosite žalią vištieną, sudėkite ją į puodą drauge su supjaustytomis morkomis, svogūnais, salierais ir virkite ant vidutinio karštumo ugnies, kol mėsa išvirs (15-20 min.). Nepamirškite druskos bei pipirų. Tuomet nukelkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti. Vištos krūtinėl..

Recepto vertinimas: 0

Makaronų salotos su feta, česnakais ir juodosiomis alyvuogėmis

Į didelį dubenį sudėkite pomidorus, svogūnus, sūrį, česnaką, aliejų, baziliką, mėtas, citrinos žievelę, pagardinkite druska, pipirais, gerai išmaišykite ir palikite pusvalandį pastovėti. Puode su pasūdytu vandeniu išvirkite makaronus taip, kad būtų ne per daug minkšti. Nusau..

Recepto vertinimas: 0

Tuno salotos su pupelėmis

Vidutinio dydžio dubenėlyje sumaigykite tuną šakute. Sudėkite pupeles, svogūnus, petražoles, kalendrą ir gerai sumaišykite. Salotų lapeliais išklokite salotinės dubenį, kad uždengtų ir dugną, ir šonus. Tuomet sudėkite tuno mišinį. Atskirame dubenėlyje šakute suplakti aliejų,..

Recepto vertinimas: 0

Rytietiškas rizotas su ilgagrūdžiais ryžiais ir žirniais

Nedideliame dubenėlyje sumaišykite grietinėlę, česnaką, šafraną ir cinamoną. Ant žemos ugnies dideliame prikaistuvyje įkaitinkite aliejų, sudėkite imbierą ir pakepkite 2 min. Suberkite ryžius bei žirnius ir pakepinkite dar 2 minutes. Supilkite vandenį ir įberkite druskos. Gerai i..

Recepto vertinimas: 0

BARŠČIAI SU GRYBAIS

Paruosti grybai ir susmulkintos prieskonines darzoves patroskinamos svieste. Virti burokeliai sutarkuojami. Bulves supjaustomos kubeliais ir isverdamos sultinyje. Paskui i sultini sudedami visi produktai, supilami miltai, sumaisyti su trupuciu salto skyscio, ir viskas verdama dar 10 min. Barsciai pa..

Recepto vertinimas: 0

PAUKŠTIENOS PLOVAS

Mesa supjaustyti 2 cm dydzio kubeliais, smulkiai supjaustyti svoguna. Paprikas nuplauti, isimti seklas ir supjaustyti juostelemis. Mesa pakepinti aliejuje, poto sudeti svogunus, paprikas, razinas, cesnaka ir ryzius. kepti toliau, kol ryziai pasidarys skaidrus, tada uzpilti sultiniu. Sudeti prieskoni..

Recepto vertinimas: 0

BULVINIAI BLYNAI SU MĖSOS PADAŽU

Bulves nuskusti, nuplauti ir sutarkuoti. Svoguna aplupti, sutarkuoti, supilti i bulviu mase, kartu sudeti ir miltus, imusti kiausini, pasudyti ir gerai ismaisyti. ikaitinri alieju ir iskepti blynus.padazui svogunus aplupti ir smulkiai supjaustyti. Farsa kepti keptuveje apie 10 minuciu, po to sudeti ..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIS KEPTA ANT GROTELIŲ

Viska sumaisyti dubenyje, sudeti isvalyta zuvi ir marinuoti kambario temperaturoje 30 min. arba saldytuve apie 2 val. Paskui zuvi sudeti ant groteliu ir kepti...

Recepto vertinimas: 0

BULVIŲ MIŠRAINĖ

Bulves isvirti su lupenomis ir supjaustyti kubeliais. Agurkus ir obuolius aplupti ir taip pat supjaustyti kubeliais. Svogunus supjaustyti kuo smulkiau. Ruosiant padaza visus produktus maisyti is eiles, kol gausime vientisa mase. Uzpilti padaza ant darzoviu ir viska gerai ismaisyti. ..

Recepto vertinimas: 0

ŽALIASIS ŠERBETAS

Viska plakti mikseriu apie 1 min. Po to mase supilti i metalini negilu inda ir pastatyti i saldikli 1-3 valandom. Kas valanda dubeni isimti ir dideliu greiciu gerai isplakti ir vel statyti i saldikli. Po to padaryti rutuliukus ir patiekti ledainese arba vyno taurese, papuosti metos lapeliais...

Recepto vertinimas: 0

Šventinis kastinis

I dubeni dedame sviesta ir mediniu saukstu sukame. Idedame sauksta grietines ir toliau sukame, o kai susidaro kruopelytes, dubeni statome i inda su karstu vandeniu (tik nepersildykite!). Iskele is vandens dedame vel sauksta-du grietines, vel sukame. Taip kartojame, kol sudedame visa grietine. Mase t..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: susmulkintos