Bulvių sriuba, balinta kefyru arba rūgusiu pienu

Ingridientai:
2—3 bulvės,
morka,
svogūnas,
gabalėlis saliero,
šaukštas aštraus pomidorų padažo,
50 g margarino arba sviesto,
0,5l kefyro ar rūgusio pieno,
petražolių lapelių.
Gaminimas
Į ištirpintą sviestą arba margariną sudedamos susmulkintos daržovės, įpilama 0,5l vandens arba sultinio ir troškinama, kol daržovės suminkštės. Tada jos sutrinamos, įdedama aštraus pomidorų padažo, užbalinama kefyru arba rūgusiu pienu, atskiestu su trupučiu pašildyto virinto vandens, pasūdomą, užbarstoma susmulkintų petražolių lapelių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!