24 rezultatų ieškant "skanu"

Raganos kepsnys

Sviesta istrinti su cukrumi ir kiausiniu. Kepimo miltelius ismaisyti su grietine ir sudeti i sviesta. Taip pat sudeti vanilini cukru, cinamona, miltus ir gerai ismaisyti bei isminkyti. Tesla padalyti i dvi dalis. Viena dali iskocioti ir padeti i tortine. Kita dali padaryti lyg juostele ir uzdejus an..

Recepto vertinimas: 5

Bulviniai blynai su žuvimi

Pirmiausia pasiruošiu žuvį: file pjaustau į 2-3 gabaliukus, apibarstau prieskoniai, pasūdau. Tada sutarkuoju bulves kaip tarkiniams blynams, per smulkią tarką. Į tarkius mušu kiaušinuką, dedu prieskonius, kepinto svogūno. Žodžiu, paruošiu tarkę kaip bulviniams blynams Tada į įkaiti..

Recepto vertinimas: 2

Risoto su jūros gerybėmis

I sultini sudedame dziovintas be kauliuku slyvas, smulkintus riesutus, smulkinta duonos pluta. Miltus pakepiname riebaluose ir supilame i padaza. Suberiame druska, paprikos miltelius. Viska uzviriname, pertriname per sieta...

Recepto vertinimas: 3

Veršiuko šlaunies kepsnys

1. Ismirkyti ir istirpinti zelatina 1/4 stkl. ananasu sultyse. Uzvirti likusias sultis. Vos, vos suplakti kiausinio trynius su cukrumi. Sultis pamazu pilti ant kiausiniu mases ir ant mazos ugnies pastoviai maisant virti kol mase dengs saukstelio kuprele, o perbraukus pirstu linija laikysis nepajudej..

Recepto vertinimas: 0

Šližikai (Kūčiukai)

Užmaišome mieles su cukrumi , trupučiu miltų ir vandeniu. Kai mielės pradeda kilti sudedame likusius produktus ir užmaišome tešlą. Palaukiame kol iškils, gerai išminkome ir formuojame volelius, kuriuos supjaustome mažais gabalėliais. Dedame į miltais pabarstytą skardą ir ..

Recepto vertinimas: 4

Bulvės studentiškai

Bulvės nuplaunamos, nuskutamos, sutarkuojamos per burokinę tarką. Svogūną smulkiai sukapojame. Įkaitiname aliejų keptuvėje ir sudedame sutarkuotas bulves. Laikas nuo laiko pamaišome , kad apkeptų iš visų pusių. Į kepimo pabaigą apibarstome smulkiai kappotu svogūnu, drus..

Recepto vertinimas: 0

Varškės užpylas

Varškę ištriname su pienu iki vientisos masės, turėtų būti grietinės tirštumo. Smulkiai sukapojame česnaką, krapus. Sudedame į varškės masę , įbėriame druskos pagal skonį ir išmaišome. Skanu valgyti su karštomis virtomis bulvėmis, bulviniais blynais bei bulvėmis "s..

Recepto vertinimas: 0

Baravykai grietinėje

Baravykus apvalyti ir apvirti. Į keptuvę įpilti 1 stiklinę grietinės, sudėti nusausintus baravykus, grieižinėliais supjaustyti svogūnus, druską, viską uždengti ir troškinti 5-10 min. Patiekiant užbarstyti krapų ar petražolių susmulkintų lapelių. Skanu valgyti su ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su soja

Sluoksniuotą tešlą iškočioti, dėti į formą, pateptą aliejumi, subadyti ir kepti apie 10 minučių. Svogūnus pjaustome kubeliais, kepiname svieste, įberiame miltų, įpilame pieno, suberiame vegetą, baziliką ar kitokius prieskonius. Praaušiname, tada įmušame kiaušinį, įberiame ta..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su daržovėmis

Daržoves supjaustome kubeliais, krapus ir petražoles susmulkiname ir sumaišome su majonezu, įberiame druskos ir pipirų.Sluoksniuojame : Pekino kopūstas, ratuku - silkės gabaliukai. Į viduriuką sudedame pjaustytas daržoves ir užpilame majonezu. Porai valandų dedame į šaldytuvą. Beje, ..

Recepto vertinimas: 0

Kepti skrandukai

Nuo skranduku nupjaustyti taukus ir nesvarumus, sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 15-20 min. Nupilti nešvarų vandenį, užpilti nauju, įdėti lapelių, svogūnų, pipirų, druskos pagal skonį (galima dar sultinio kubelį) ir virti apie valandą (galima ir mažiau, bet kuo ilgiau verdi, t..

Recepto vertinimas: 4

MARINUOTOS CUKINIJOS

Cukinijas nulupam, perpjaunam per pusę, išimam minkštimą ir supjaustom norimais gabaliukais. Į indelius dedam lauro lapų, pipirų, krapų ir česnako. Galima naudoti agurkų konservavimo mišinį. Sudedam cukinijas, užvirinam marinatą, užpilam ir užsukam dangteliais. Greitai, skanu. Mes j..

Recepto vertinimas: 3

Kopūstų blyneliai

Kopūstą rupiai sutarkuoti, morkas sutarkuoti ir pakepinti, išmaišyti su kopūstais. Įmušti kiaušinius, įberti druskos, pipirų, išmaišyti. Miltų dėti tiek, kad būtų tiršta tešla. Šaukštu formuoti blynelius ir iškepti. Skanu valgyti su bulvių koše. ..

Recepto vertinimas: 0

Avokados su krevetėmis

Avokadą perpjauti pusiau, išspausti citrinos sultis ant perpjautos avokados, dėti tirštesnės grietinės ant perpjautų avokados puselių. Po to dedamos atšildytos krevetės, pabarstoma krapų. Ypatingai skanu užsigerti raudonu sausu vynu. ..

Recepto vertinimas: 0

Menkė užkepta sūriu (Vitalijos)

Bulves verdame su lupenomis. Jas nulupę supjaustome apie 0,5 cm griežinėliais. Žuvį pjaustome apie 7 cm gabalėliais. Pavoliojame miltuose ir iškepame. Sūrį sutarkuojame. Gilų kepimo indą (stiklinį, špižinį, molinį) ištepame riebalais (sviestu arba margarinu). Išklojame visomis bu..

Recepto vertinimas: 2

Silkė su graikiniais riešutais (Rasos)

Razinas ir džiovintus obuolius išmirkyti. Nusausintus obuolius pasmulkinti ir pakepti svieste. Netrukus berti kubeliais supjaustytus svogūnus, o jiems apkepus ir razinas. Dėt pagal skonį cukraus, pipirų bei kečupo. Ataušinti. Graikinius riešutus paskrudinti atskirai švarioje keptuvėje. ..

Recepto vertinimas: 4

Marinuotos cukinijos (Ramunės)

Cukinijas nulupam, perpjaunam per pusę, išimam munkštimą ir supjaustom norimais gabaliukais. Į indelius dedam lauro lapų, pipirų, krapų ir česnako. Galima naudoti agurkų konservavimo mišinį. Sudedam cukinijas, užvirinam marinatą, užpilam ir užsukam dangteliais. Greitai, skanu. ..

Recepto vertinimas: 2

VAISIŲ DESERTAS

Visus turimus vaisius supjaustyti kubeliais, uzpilti saukstu sirupo, ant virsaus uzpilti ledu porcija. Labai skanu ir sotu, ypac besilaikantiems dietos. Svarbiausia daug vitaminu. (Leta Gedutiene)..

Recepto vertinimas: 4

VENGRIŠKI LIETINIAI

Pirmiausia razinas uzpilame romu ir paliekame pastoveti. Teslai skirtus produktus ismaisyti ir iskepti lietinius blynus. Jei tesla bus per tirsta galima dar ipilti pieno. Riesutus permalti per mesmale, ideti cukraus pudros. Razinas issemti is romo, lengvai nuspausti ir sudeti i reisutu mase, viska g..

Recepto vertinimas: 0

AVIŽINIS SKANUMĖLIS

Dribsnius uzpilti pasudytu verdanciu vandeniu, nukosti ir isvirti piene. Maisant sudeti prieskonius, sviesta, kiausini, isplakta su cukrumi. Riesutus susmulkinti. Sudeti i salotines ir papuosti riesutais ar uogomis. Skanu ir saltas, nors nespeja atsalti...

Recepto vertinimas: 0

Citrina su sūriu

Citrina nuplauname, supjaustome griezineliais. Ant kiekvieno griezinelio beriame siek tiek cukraus ir dedame tarkuota suri ir formuojame piramide. Paliekame 15 min., kad cukrus istirptu, isigertu i cirtinos sultis, ir suri. Skanu prie arbatos. (Lina)..

Recepto vertinimas: 0

Silkės užkanda

Paruosimas labai paprastas: silke supjaustome, sudedame i lekste, salia dedame supjaustyta svoguna, pomidora. Ant pomidoro uzdedame grietines. Produktu derinys gali nustebinti bet kaip skanu :) bus dar skaniau jei valgysite su PALANGOS duona (Dalia)..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių mišrainė žiemai

Pomidorus nuplikau karstu vandeniu, nulupu odele. Supjaustau. Likusias darzoves taip pat smulkiai supjaustau. As tai viska dedu i virtuvini kombaina ir susmulkinu. Taip zymiai greiciau. Tuo tarpu isiverdu ryzius. Darzoves dedu i puoda (visas is karto) ir verdu apie 40 minuciu. Tada sudedu i ta pati ..

Recepto vertinimas: 4

Žemaičių blynai kitaip

Is idarui skirtu produktu uzmaisyti farsa ir apkepti mazus kotletukus.Is teslai skirtu produktu uzminkyti tesla. Formuoti kaip zemaiciu blynus i vidu deti apkeptus kotletelius.Kepti orkaiteje arba keptuveje. Skanu su grietine. Skanaus! (N.)..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: skanu