Cukinija patale

Ingridientai :
1 nedid. cukinija
prieskonių
1 stiklinė alaus
1 kiaušinis
miltų
aliejaus kepimui

Gaminimas:

Cukinija supjaustoma griežinėliais, apibarstoma prieskoniais. Iš alaus, kiaušinių , miltų ir prieskonių užmaišoma grietinės tirštumo tešla. Keptuvėje įkaitiname aliejų. Į įkaitintą keptuvę dedame cukiniją pamirkytą tešloje ir apkepame iš abiejų pusių. Taip iškeptą cukiniją skanu valgyrti su česnakiniu padažu , kurį galima paruošti išmaišius majonezą su trintu česnaku.

Skanaus

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!