25 rezultatų ieškant "pyragui"

Persikų pyragas

“Malsena” mišinį biskvitui sumaišyti nurodytame kiekyje vandens. Suberti nusausintus stambiai supjaustytus konservuotus persikus. Viską išmaišius supilti į pyragui skirtą sviestu arba margarinu išteptą skardą. Kepti kaip nurodyta mišinio biskvitui instrukcijoje 30 minučių 200-220 C..

Recepto vertinimas: 0

Persikų pyragas

“Malsena” mišinį biskvitui sumaišyti nurodytame kiekyje vandens. Suberti nusausintus stambiai supjaustytus konservuotus persikus. Viską išmaišius supilti į pyragui skirtą sviestu arba margarinu išteptą skardą. Kepti kaip nurodyta mišinio biskvitui instrukcijoje 30 minučių 200-220 C ..

Recepto vertinimas: 0

pyragas "Valensos ašaros"

Uzminkyti tesla is 3 st.miltu,margarino,1 stiklines cukraus,3 tryniu ir kepimo miltelu.Iskloti formos dugna pries tai patiesus kepimo popieriu.Isplakti 3 kiausinius,1sikline cukraus,vanilini pudinga (perku parduotuveje pokeliais)nepamaisys truputis vanilinio cukraus,ispausti 1citrinos sultis po to ..

Recepto vertinimas: 3

Itališkas velykinis pyragas su makaronais

1.Miltus, cukrų, svietą, kiaušinį ir druską kapoti peiliu, kol sviestas taps mažais gabaliukais. Tuomet tešlą išminkyti ir pusei valandos padėti į šaldytuvą. 2.Įdarui į verdantį pieną supilti makaronus, vieną ketvirtadalį cinamono, druską ir 30 gr. cukraus. Virti nuolat maišant..

Recepto vertinimas: 0

Riešutų pyragas

1.Miltus, sviestą, kiaušinį, cukrų ir druską kapoti peiliu, kol sviestas taps mažais gabaliukais. Po to gerai išminkyti ir padėti į šalytuvą pusei valandos. 2.Įdarui riešutus SUKAPOTI. Puode ištirpdyti sviestą, supilti cukrų ir pastoviai maišant kaitinti, kol cukrus visiškai išti..

Recepto vertinimas: 4

Ąsotis (boba)

Tešla paruošiama kaip pagerintam pyragui, tik ji turi būti minkštesnė. Pakilusi tešla sudedama į riebalais pateptą ąsotį. Kai dar kartą pakyla, su ąsočiu statoma į krosnį ir kepama apie 1 val. Iškepus ir atvėsinus, ąsotis sudaužomas, šukės atsargiai nurenkamos ir išmetamos. K..

Recepto vertinimas: 0

Svočios pyragas (karvojus)

Tešla paruošiama kaip pagerintam pyragui, suvartojant pusę sviesto. Jeigu ji esti per kieta, minkant įpilama pašildytos grietinėlės. Iš pakilusios tešlos iškočiojamas piršto storumo pailgas lakštas, patepama minkštu sviestu, užbarstoma razinomis ir suvyniojamas ilgas volelis, iš ku..

Recepto vertinimas: 1

Bandelės

Tešla gaminama kaip pagerintam pyragui, tik truputį kietesnė. Varškė gerai ištrinama, sudedami su cukrumi ištrinti tryniai, suberiamas vanilinis cukrus ir gerai išmaišoma. Aguonos nuplaunamos, išbrinkinamos karštame vandenyje, nusunkiamos ir sumalamos mėsmale arba sutrinamos. Sviestas ..

Recepto vertinimas: 5

Ruginių miltų bandelės

Sviestas ištrinamas, mušama po kiaušinį, beriama po šaukštą cukraus ir sukama, kol viskas sudedama. Tada supilamos išleistos mielės, suberiami prieskoniai, miltai ir suminkoma. Tešla turi būti kaip pyragui. Jei pasirodytų, kad ji per kieta, įpilama kiek šiltos grietinėlės. Tešla l..

Recepto vertinimas: 3

Pakišuolis

Tešla paruošiama kaip pagerintam pyragui. Rūkyti lašiniukai supjaustomi kaip spirgučiams, įdedamas supjaustytas svogūnas, įberiama pipirų. Iš pakilusios tešlos daromos kiaušinio didumo bandelės, į kiekvienos vidų įdedant pašildytų lašiniukų. Kiekviena bandelė pavoliojama paši..

Recepto vertinimas: 4

Bandelės su lašiniais

Tešla gaminama kaip pagerintam pyragui. Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas su trupučiu riebalų. Į tą pačią keptuvę sudedami supjaustyti lašiniukai ir pašildoma (nespirginama). Į nukeltus nuo ugnies lašinius suberiami prieskoniai, džiūvėsėliai ir išmaišoma. Pakilu..

Recepto vertinimas: 3

Pyragas su varške, obuoliene ar kitais priedais

Tešla gaminama kaip pagerintam pyragui. Varškė gerai ištrinama su sviestu, mušama po vieną kiaušinį, dalimis beriamas cukrus ir gerai ištrinama, kad būtų vientisa masė, tada suberiamas vanilinis cukrus, nuplautos razinos ir miltai. Kai užminkyta tešla pakyla, iškočiojamas ..

Recepto vertinimas: 0

Slyvų pyragas

Slyvas nuplauti, nusausinti ir išimti kauliukus. Sviestą kartu su cukrumi bei vaniliniu cukrumi išplakti iki purios masės. Plakant po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais bei migdolais ir suberti į masę. 24 cm skersmens apvalią pyrago formą ištepti marga..

Recepto vertinimas: 5

Meduolis

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Minkštą sviestą arba margariną su cukrumi išplakti iki purios masės. Plakant po vieną įmuši kiaušinius, suberti vanilinį cukrų, citrinos žievelę bei druską. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais bei razinomis ir po šaukštą įmaišyti..

Recepto vertinimas: 5

Trupininis pyragas

Riebalais ištepti 26 centimetrų skersmens torto formą. Orkaitę įkaitinti iki 220 laipsnių temperatūros. Sviestą su cukrumi išsukti iki purios masės. Įmušti kiaušinį ir sudėti tarkuotą citrinos žievelę. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti. Keletą šaukštų mi..

Recepto vertinimas: 4

Rožių pyragas

Varškę gerai išmaišyti su pienu, kiaušiniu, aliejumi, cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti. Pusę šio mišinio įmaišyti į varškės masę, likusius miltus įminkyti. Iš tešlos iškočioti 50 cm ilgio ir 40 cm pločio lakštą ir jį a..

Recepto vertinimas: 4

Trapi tešla

Miltus persijoti ir suberti ant minkymo lentos. Padaryti kauburėlį ir viduryje duobutę. Dubenėlyje šakute sumaišyti cukrų, druską, trynius arba kiaušinį, romą, grietinėlę arba vyną. Masę supilti į kauburėlio vidurį. Šaltą sviestą supjaustyti gabalėliais ir išdėlioti kaubur..

Recepto vertinimas: 3

Vidutinio kietumo mielinė tešla

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą, į jį sutrupinti mieles, įberti 50 g cukraus ir pilti drungną pieną. Atsargiai išmaišyti kauburėlio vidurį. Jį apibarstyti miltais ir uždengus 15 min. laikyti šiltoje, be skersvėjų vietoje. Pavir..

Recepto vertinimas: 3

Prancūziškas mielinis pyragas

Miltus persijoti. Mieles sutrupinti į šiek tiek pašildytą pieną. Suberti 4 šaukštus miltų ir viską išmaišyti. Įberti šaukštelį cukraus ir uždengus audeklu palaikyti 30 min., kad pakiltų. Likusius miltus sumaišyti su cukrumi bei druska ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. ..

Recepto vertinimas: 4

Pyragas su citrininiu įdaru

Persijotus miltus ant lentos sukapoti su sviestu. Įleisti trynį, suberti cukrų, žiupsnelį druskos ir greitai suminkyti trapią tešlą. Įdarui citrinas nuplauti, nuplikyti ir nušluostyti. Paskui nutarkuoti žievelę ir išspausti sultis. Sviestą išlydyti ir kiek atvėsinti. Kiaušinius su..

Recepto vertinimas: 2

CITRINŲ PYRAGAS

Persijotus miltus ant lentos sukapoti su sviestu, ileisti tryni, suberti cukru, ziupsneli druskos ir greitai uzminkyti trapia tesla. Citrinas nuplauti, nuplikyti ir nusluostyti, paskui nutarkuoti zievele ir isspausti sultis. Kiausinius su cukrumi isplakti iki putu, po truputi pilant citrinos sultis...

Recepto vertinimas: 3

Pyragas ''Žvaigždžių šokis''

Is teslai skirtu produktu paruosiame trapia tesla. Is jos iskociojame laksta, jįi iįklojamei į sviestu pateptąa kepimo formaą ir nupjauname krašstus. Ant tesšlois įklojame keeIIpimo iiipopieriu ir pripilaaaame pupeliu. 200 C temcperatūuros zzzorkaiteje siškepame pyragsssssssssssssssso papl..

Recepto vertinimas: 0

Kremas pyragui

Cukru, vanilini cukru ir rugstaja druskele ar citrinos sultis sumaisyti paprastai su saukstu, po to ideti grietine ir isplakti su mikseriu, dar pamaisyti su saukstu ir perteptas tortas ar pyragas bus skanus kaip niekada! Skanaus! (Monika)..

Recepto vertinimas: 4

Obuolių pyragas apglaistytas šokoladu

Išplakti kiaušinius, suberti cukrų, įpilti ištirbdytą margariną, suplakti. Įpilti 1 stiklinę pieno, miltus, vanilinį cukrų, kepimo miltelius, išmaišyti. Pagamintą tešlą supilti į formą, sudėti apluptus ir supjaustytus obuolius ir kepti orkaitėje 150 laipsnių temperatūroj..

Recepto vertinimas: 4

Pyragas „Šokoladinis lietus"

•Sviestą išsukame su cukrumi ir kiaušiniais, įmaišome ištirpintą šokoladą ir su kepimo milteliais sumaišytus miltus. Tešlą sukrečiame j sviestu pateptą ir miltais pabarstytą tortinę formą, išlyginame paviršių ir kepame 220° C temperatūros orkaitėje.•Pyragą atvėsiname, pa..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pyragui