Pyragas „Šokoladinis lietus"

Ingridientai:
200 g sviesto,
50 g cukraus,
100 g juodojo šokolado,
3 kiaušiniai,
200 g miltų,
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių.

Aptepimui:
100 g juodojo šokolado,
4-5 šaukštai pieno.
200 g kokosų drožlių pyragui apibarstyti.
Gaminimas
•Sviestą išsukame su cukrumi ir kiaušiniais, įmaišome ištirpintą šokoladą ir su kepimo milteliais sumaišytus miltus. Tešlą sukrečiame j sviestu pateptą ir miltais pabarstytą tortinę formą, išlyginame paviršių ir kepame 220° C temperatūros orkaitėje.
•Pyragą atvėsiname, patepame su pienu ištirpintu šokoladu ir apibarstome kokosų drožlėmis. Patiekdami pyragą papuošiame popieriniais „skėčiais".
(priestalo.lt)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!