3 rezultatų ieškant "puses"

Blynai su grybais

Maišant kiaušinį, pieną, vandenį, miltus, paruošti vidutinio tirštumo tešlą.Džiovintus grybus išmirkyti ir sumalti. Jei naudojami šaldyti grybai – atšildyti, apvirti ir sumalti.Į keptuvę su įkaitintu aliejumi suberti susmulkintą svogūną. Kai jis šiek tiek apkepa, sudėti grybus..

Recepto vertinimas: 0

"Babilono" pyragas

Miltus, išmaišytus su kepimo milteliais, sukapoti su margarinu, suberti cukrų, sudėti trynius, grietinę. Užminkyti pakankamai kietą tešlą. Iškočioti į dvi dalis, sudėti į kepimo skardas, patepti džemu, o ant viršaus supilti išplaktus su dviem šaukštais cukraus baltymus. Apiberti..

Recepto vertinimas: 0

Įvairiaspalvis pavasariškas vyniotinis

Tešlai miltus persijoti į dubenėlį. Viduryje padaryti įdubimą, į jį įmušti 1 kiaušinį (kitas liks vyniotiniui aptepti), įpilti actą, sviestą, įberti druskos. Dalį miltų įmaišyti šakute pradedant nuo vidurio. Maišant po truputį įpilti 50 ml drungno vandens. Minkyti rankomis ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: puses