5 rezultatų ieškant "puses"

Lašiša su mėlynių padažu

Į puodelį sukrečiame mėlynių uogienę, svogūnus, česnakus, garstyčias, čiobrelius ir maišydami užviriname. Lašišos gabalus išdėliojame sviestu išteptoje skardoje ir abi puses kepame po 5-6 min. Lašišą galima virti daržovių sultinyje: užverdame tris puodelius vandens, suberiame..

Recepto vertinimas: 0

Šalta cukinijų ir pomidorų sriuba

Cukinijas perpjaukite isilgai, abi puses smulkiai supjaustykite, palaikykite garuose apie 10 minučių, kad suminkstėtų. Į pieną sudėkite jogurtą, grietinėlę, cukinijas, pomidorus, mėtas arba peletrūnus, krapus ir petražoles. Smulkiai supjaustykite česnaką ir sudėkite į sriubą. Pagar..

Recepto vertinimas: 0

"Babilono" pyragas

Miltus, išmaišytus su kepimo milteliais, sukapoti su margarinu, suberti cukrų, sudėti trynius, grietinę. Užminkyti pakankamai kietą tešlą. Iškočioti į dvi dalis, sudėti į kepimo skardas, patepti džemu, o ant viršaus supilti išplaktus su dviem šaukštais cukraus baltymus. Apiberti..

Recepto vertinimas: 0

Aviečių - riešutų nugos tortas

Biskvitą perpjaukite horizontaliai į dvi dalis. Lengviausiai padalinsite tvirtu siūlu: juo apjuoskite biskvitą ir, sukryžiavę siūlo galus, traukite į priešingas puses. Apatinę biskvito dalį aptepkite puse riešutų nugos ( receptą, kaip ją pagaminti, žiūrėkite skyrelyje " Viskas de..

Recepto vertinimas: 3

JAPONIŠKA RYŽIŲ MIŠRAINĖ

Jautiena isvirti pasudytame vandenyje arba iskepti. Ryzius isplauti ir isvirti, tada suversti i kiaurasamti ir perlieti saltu vandeniu. Paskiau gerai istrinkite kiausinio tryni su garstyciomis, cukrumi, actu ir druska. Tada plakdami pilame alieju labai maza srovele. Turi gautis vientisa majonezo mas..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: puses