11 rezultatų ieškant "asorti"

Daiginti kviečiai su džiovintais vaisiais

Kviečius brinkiname vandenyje 24 val. Po to vandenį nupilame, kviečius uždengiame 4 kartus perlenkta marle ir pastatome šiltai. Taip kviečiai daiginami 2 paras. Kas 12 val. juos perplauname vandeniu. Daigintus kviečius sumaišome su razinomis ir supjaustytais abrikosais. Užpilame ištirpint..

Recepto vertinimas: 5

Kokteilis "Asorti"

Sudedame vaisius supjaustytus kubeliais. Pilame gėrimus eilės tvarka. Šampaną supilti prieš pateikiant. Pateikiant reikalingas šaukštelis ar smeigtukas vaisiams bei uogoms. Pateikiamas didelio pločio taurėse ir geriamas per šiaudelį. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..

Recepto vertinimas: 1

Jūrų gėrybių šašlykai

Ant 3 metalinių iešmų pakaitomis susmeigiame visas jūrų gėrybes. Paskui apšlakstome citrinos sultimis ir aliejumi. Kepame gerai įkaitintame grilyje apie 5 minutes, vis pavartydami ir apšlakstydami aliejumi. Nuimame jūrų gėrybes nuo iešmų, sudedame į lėkštes ir apibarstome ..

Recepto vertinimas: 4

Sūrio asorti

Plaktuve sukame varškę, kol masė tampa vienalytė. Dubenyje sumaišome varškę, čederį, razinas ir parmezaną. Mišiniu aptepame batono riekeles. Uždengiame jas likusiomis riekelėmis. Grilio groteles patepame aliejumi. Ant jų sudedame sumuštinius. Kepame iš abiejų pusių, kol sūri..

Recepto vertinimas: 0

Gėrimas "Egzotika" (Jūratės)

Į aukštą taurę sudėti ledus, konservuotų vaisių asorti, supilti apelsinų ir citrinų sirupą, gazuotą vandenį. Gėrimą tuoj pat patiekti. ..

Recepto vertinimas: 0

Kiniška jūros gėrybių sriuba

Jūros gėrybes sudedame į nedidelį kiekį vandens, apverdame. Praėjus 8 min. sudedame likusius produktus. Sriuba turėtų būti pakankamai aštri, negailime čili aliejaus. ..

Recepto vertinimas: 1

UOGIENĖ " ASORTI"

Uogas perrinkti ir isplauti. Uogas sudedame i inda, kuriame virsime ir uzpilame cukrumi. Paliekame 2-3 val. pastoveti. Paskui uogas uzverdame ir nukeliame nuo ugnies, palaukiame kol truputi atves. Tada vel verdame uogiene, tik ant labai silpnos ugnies, kol uogos pasidarys skaidrios, bet neissileidus..

Recepto vertinimas: 0

VAISIŲ ASORTI

Visus vaisius supjaustome kubeliais, vynuoges perpjauname pusiau, isimame kauliukus. Viska apslakstome citrinu sultimis, romu arba likeriu. Atsaldome, sudedame i isskobtus melionus...

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai krepšeliai su vaisiais

Is teslai skirtu produktu paruosiame sokoladinio biskvito tesla. Kepimo formeles patepame sviestu, pripildome teslos ir kepame 170 C temperaturos orkaiteje. Krepselius atvesiname. Konservuotus vaisius supjaustome mazais kubeliais ir sumaisome su kondensuotu pienu. Vaisius sudedame i krepselius. Papu..

Recepto vertinimas: 0

Morkų salotos su konservuotais vaisiais

Morkas nuplauname ir sutarkuojame. Medu sumaisome su 4 - 5 saukstais konservuotu vaisiu sirupo ir supilame i morkas. Sumaisome. Morkas sudedame i porcijinius indelius. Viduryje dedame konservuotu vaisiu kubelius, o krastus papuosiame kokosu drozlemis...

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai krepšeliai su vaisiais 2

Is teslai skirtu produktu paruosiame sokoladinio biskvito tesla, Kepimo formeles patepame sviestu, pripildome teslos ir kepame 170c temperaturos orkaiteje. Krepselius atvesiname. Konservuotus vaisius supjaustome mazais kubeliais ir sumaisome su kondensuotu pienu. Vaisius sudedame i krepselius. Papuo..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: asorti