Lašiša su mėlynių padažu


Sudėtingumas: 4
Ingridientai:
4 lašišos gabalai
3 šaukštai lydyto sviesto
Pusė šaukštelio pipirų
150 g mėlynių uogienės
2 šaukštai smulkintų svogūnų
2 skiltelės česnakų
1 šaukštelis čiobrelių
1 šaukštelis garstyčių
2 skiltelės citrinos
Šaukštas mėlynių
Keletas petražolių lapelių
Druskos
Gaminimas:
Į puodelį sukrečiame mėlynių uogienę, svogūnus, česnakus, garstyčias, čiobrelius ir maišydami užviriname. Lašišos gabalus išdėliojame sviestu išteptoje skardoje ir abi puses kepame po 5-6 min. Lašišą galima virti daržovių sultinyje: užverdame tris puodelius vandens, suberiame morkas, svogūnus, salierus, porus, krapus, pipirus. Paverdame 5-8 min., nukošiame ir pasūdę sudedame lašišą. Verdame, kol skirsis raumenys. Lašišą dedame ant lėkštės, užpilame mėlynių padažu ir patiekiame su šviežių daržovių salotomis. 

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!