Tinginėlių sriuba


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
Pusės vidutinio dydžio kopūsto arba pusės žiedinio kopūsto,
2 morkų,
200 g. šaldytų arba šviežių žirnelių,
100 g. šaldytų arba šviežių šparaginių pupelių,
1 nedidelės raudonos saldžiosios paprikos,
3 daržovių sultinio kubelių,
Kelių šakelių šviežių krapų,
Lydyto sūrelio.
Gaminimas:
Kopūstą supjaustome nedideliais gabalėliais. Morkas nulupame ir smulkiname kubeliais. Iš paprikos išimame sėklas, pjaustome šiaudeliais. Į verdantį vandenį sudedame supjaustytas daržoves, šparagines pupeles, žirnelius ir verdame kol suminkštės. Apytiksliai apie 15 minučių. Tada į puodą švystelėkite sultinio kubelius, pamaišykite ir dar pavirkite apie 5 minutes. Trintuvu atsargiai sutrinkite puodo turinį. Skubėti nereikia! Trinkite tol, kol sriubytė bus kreminės konsistencijos. Į sutrintą sriubą įberkite šviežių smulkintų krapų. Išmaišykite. Į dubenėlį pilkite sriubos, ant viršaus negailėdami uždėkite didelį šaukštą lydyto sūrelio. Įsitaisykite patogiai, įsisupkite į minkštą pledą ir mėgaukitės sriuba ir tingiu vakaru.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!