Upėtakiai su bulvėmis


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
 2 upėtakių
žuvų prieskonių
pusės mažos citrinos
100 g žaliųjų alyvuogių
aliejaus
2 pjaustytų pomidorų
8 bulvių
džiovintų rozmarinų
druskos
pipirų
Gaminimas:

Žuvis išvalyti, nuplauti, nusausinti. Vidų ir išorę įtrinti prieskoniais. Citriną nuplikyti ir nutarkuoti žievelę. Išspausti sultis.

30 g alyvuogių supjaustyti žiedais. Likusias alyvuoges sukapoti ir išmaišyti su šaukštu aliejaus, citrinos žievele bei sultimis.

Alyvuogių mišinį sudėti į žuvų vidų. Jas folijoje apdėlioti pomidorais, alyvuogėmis. Užtepti po šaukštą aliejaus ir susukti.

Žuvis kepti 175°C orkaitėje 20 min. Supjaustytas bulves iškepti aliejuje, pabarstyti rozmarinais, pasūdyti, pagardinti pipirais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!