25 rezultatų ieškant "kuris"

Tortas " Napoleonas"

Ant lentos išsijojami miltai (kepiniams miltus sijoti būtina, kad miltuose atsirastų oro, nuo to kepinio skonis yra žymiai geresnis, nei kepinio iš nesijotų miltų), į juos dedamas gabalais supjaustytas atšaldytas margarinas, pilama pasūdyta grietinė, įmušamas kiaušinis ir kapojama ilg..

Recepto vertinimas: 3

Naminis medaus tortas

Kiaušinius, medų, cukrų, sviestą sudedame į didesnį dubenį ir 15 min., vis pamaišydamos, kaitiname ant garų. Baigdamos kaitinti sudedame actu arba citrinos rūgšties tirpalu gesintą sodą (kepimo miltelius). Dar kiek pakaitiname, nukeliame nuo garų ir suberiame miltus, greitai ir gerai ..

Recepto vertinimas: 3

Graikiniai riešutai su saldžiarūgščiu padažu -tian-suan-he-tao

Gerai sumaišyti prieskonius, tada pridėti vieną šaukštą aliejaus ir dar kartą sumaišyti. Išmaišyti padažą, kuris bus naudojamas vėliau. Išgliaudyti graikinius riešutus ir apvirti karštame vandenyje (1 minutę), nusausinti. Užkaitinti pusę litro vandens, įberti šaukštą druskos ..

Recepto vertinimas: 0

Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle

1. Iškepame arba išverdame vištieną su prieskoniais (kad šie įsigertų į mėsą), jei kepame tai apibarstome ir kmynais.Tinka “vakarykštė” vištiena. Nuimame nuo kaulų mėsą -smulkiai supjaustome. 2. Išverdame bulves (žinoma su druska arba sultinio kubeliu).Galima bebaigiant virti id..

Recepto vertinimas: 3

Apkepta žuvis

Varškę išsukite su 6 kiaušinių tryniais ir druska iki vientisos masės. Supilkite pieną ir išmaišykite. Suberkite persijotus miltus ir vėl gerai išmaišykite. Likusius 6 kiaušinių baltymus išplakite iki standumo ir atsargiai įsukite į tešlą. Keptuvėje įkaitintame aliejuje vieną..

Recepto vertinimas: 0

Ceviche su ananasų sultimis

Žuvis nuvaloma, nulupama, išimami kaulai ir supjaustoma 1x1 cm dydžio kubeliais. Visos sudedamosios dalys, išskyrus kokoso drožles bei žuvį, sumaišomos ir padaromas marinatas, kuris užpilamas ant žuvies. Patiekalas laikomas šaldytuve ne mažiau kaip valandą , tačiau ne daugiau kaip 5 v..

Recepto vertinimas: 0

Naminis medaus tortas

Kiaušinius, medų, cukrų, sviestą sudedame į didesnį dubenį ir 15 min., vis pamaišydamos, kaitiname ant garų. Baigdamos kaitinti sudedame actu arba citrinos rūgšties tirpalu gesintą sodą (kepimo miltelius). Dar kiek pakaitiname, nukeliame nuo garų ir suberiame miltus, greita..

Recepto vertinimas: 4

Linų sėmenų užtepėlė

paragines pupeles supjaustyti 3 cm ilgio gabalėliais, bulves – šiaudeliais, kartu su keliais lapeliais raudonėlio, čiobrelio, druska pavirti 15 min. Vandenį nupilti, daržoves nuvarvinti. Svogūnus, česnakus susmulkinti, kartu su faršu pakepinti aliejuje, paskaninti druska, pipirais, trup..

Recepto vertinimas: 5

Sojos guliašas

Sojos kubelius užplikyti verdančiu vandeniu ir įdeti sultinio kubelį. Palaikyti 2 val. Įpilti daugiau vandens, nes išbrinkstant sojai, vandens ne kažin kiek ir lieka. Įdedu kubeliais supjaustyta morką, smulkiai supjaustytas slyvas, kukurūzus, įberiu druskos ir prieskonių. Šutinu 0,5-1..

Recepto vertinimas: 0

Riešutinės lazdelės

Visi produktai sumaišomi (jeigu reikia, galima įberti ir truputį miltų). Iš tešlos iškočiojamas centimetro storio lakštas, kuris supjaustomas 8 x 2 cm dydžio juostelėmis, šios sudedamos į skardą ir 20 min. kepamos vidutinio karštumo orkaitėje. ..

Recepto vertinimas: 0

Tradicinė pica su traškia plutele

Paruoškite tešlą. Dubenyje sumaišykite mieles ir cukrų, įmaišykite šilto vandens. Į dubenį persijokite miltus ir druską, supilkite mielių mišinį ir kruopščiai išmaišykite. Ant miltais pabarstyto paviršiaus tešlą minkykite 10 minučių arba tol, kol neliks gumulėlių ir ji pasi..

Recepto vertinimas: 0

Dvigubi sumuštiniai iš sausainių su varške

Ant vieno sausainio uždedama saldžios varškės ir iš viršaus prispaudžiama kitu, kuris dar papuošiamas gabalėliu marmelado ir varške. ..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušės romo padaže

Puode ištirpinus sviestą, įberiama 2 šaukštai cukraus ir parausvinama. Atskiedžiama 2 stiklinėmis vandens ir pavirinama. Nuluptos kriaušės sudedamos į verdantį sirupą ir uždengus patroškinamos ant silpnos ugnies. Atšaldytos sirupe kriaušės sudedamos į plokščią dubenį. Į sirup..

Recepto vertinimas: 0

Rauginti kopūstai

Ilgam laikymui raugiami vėlyvųjų veislių baltagūžiai kopūstai. Vasarinių veislių kopūstuose mažiau cukraus ir jie vandeningesni. Parenkamos baltos, kietos, nesuskilusios, bet užaugusios gūžės. Rauginimui netinka sušalusios, kenkėjų pažeistos gūžės todėl, kad tokie kopūstai n..

Recepto vertinimas: 0

Pakepintas sūris

Šviežias, gerai suspaustas sūdytas sūris supjaustomas 1cm storio riekutėmis, sudedamas į emaliuotą dubenėlį, uždedamas sviestas (gabaliukai) ir keletą minučių kepama krosnyje ar orkaitėje. Apkepęs (suminkštėjęs) sūris valgomas pusryčiams. Pastabos: Ankščiau biržieči..

Recepto vertinimas: 0

"Paukščių pieno" tortas

Prieš pradedant gaminti, reikia želatiną užpilti pienu. Varškė du kartus permalti mėsmale, cukrų, sviestą ir kiaušinius (trynius) išsukti iki purumo, paskui sudėt varškę, visus prieskonius ir viską išmaišyti. Paskui šildyti želatiną. Bliudelį su želatina, užpilta pie..

Recepto vertinimas: 5

"Velniški" kiaušiniai

Mažame indelyje užvirti stiklinę vandens, nukelti nuo ugnies, supilti į padažą, kuris padarytas iš miltų, pomidorų padažo, vėl užvirinti, įberti druskos, pipirų, paprikos. Agurkus supjaustyti smulkiai, sudėti į padažą, pavirti. Sudėti ketčupą. Kietai virtus kiaušinius perpjau..

Recepto vertinimas: 1

Jaučio liežuvis, keptas ant grotelių

Liežuvį nuplauname ir verdame pasūdytame vandenyje 20 minučių. Tada nugriebiame putas, įberiame pipirų, sudedame kitus prieskonius, įmetame lauro lapelį, įpilame acto ir verdame, kol liežuvis beveik išvirs. Liežuvį išgriebiame iš sultinio, ataušiname ir nulupame. Lašinukus su..

Recepto vertinimas: 0

Naminis medaus tortas

Kiaušinius, medų, cukrų, sviestą sudedame į didesnį dubenį ir 15 min., vis pamaišydamos, kaitiname ant garų. Baigdamos kaitinti sudedame actu arba citrinos rūgšties tirpalu gesintą sodą (kepimo miltelius). Dar kiek pakaitiname, nukeliame nuo garų ir suberiame miltus, greitai ir gerai..

Recepto vertinimas: 4

Pikantiški avokadų gabalėliai

Avokadas nulupame, perpjauname per pusę, išimame kauliukus. Minkštimą supjaustome dideliais kubeliais. Sūrį sutriname, sumaišome su minkštu sviestu, vynu, peletrūnais, grietine ir gerai išsukame. Šį mišinį gražiai uždedame ant avokadų kubelių. Prieš tiekdami papuošiame kapariai..

Recepto vertinimas: 0

Troškinti šonkauliukai (Jūratės)

Šonkauliai trumpai paverdami vandenyje su medumi. Po to jie troškinami tame pačiame sultinyje su prieskoniais: sojų padažu, imbieru, anyžiais, raud. vynu, pipirais, česnakais, svogūnais. Troškinama, kol suminkštės. Druskos dedama prieš pat baigiant troškinti. Padažas gaminamas iš to..

Recepto vertinimas: 2

Obuoliu pyragas

I dubeneli imusame kiausinius ir supilame stikline cukraus, plakame (mixeriu geriausiai) viska kol istirps cukrus. Dapilame stikline miltu ir plakame kol gausime tesla, kuria dar galime pagardint ziupsneliu aguonu seklu. Obuolius nulupame, supjaustome kubeliais ir isdeliojame keptuves dugne, kuris t..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos kumpeliai kokosu piene

Kalakutienos kumpelius nuplauti, nuimti odelę, supjaustyti kubeliais ir marinuoti su prieskoniais 3 valandas. Po to pakepti be aliejaus (tam geriausiai tiktų zepter ar berghoff, bauer puodai) su šaukštu vandens. Kai mėsa suminkštės, į puodą sudėti gręžinėliais supjaustytus kaštonus, pa..

Recepto vertinimas: 2

Kiaušinienė su sūrio įdaru

Kiaušiniai išplakami su druska, supilamas pienas ir gerai išmaišoma. Į keptuvėje ištirpintą sviestą pilamas nestoras tešlos sluoksnis. Kad kepant neprisviltų, galima viduryje pradurti skylutę. Apkepus vienai pusei- apversti. Kai kiaušinienė apkepa, ant vidurio uždedama sūrio įdaro, ..

Recepto vertinimas: 0

karstas ir saltas Vaisiu fondiu

Saltas vaisiu fondiu : grietinele kartu su vaniliniu cukrumi plakam iki standziu putu, paskui sukreciama i dailu dekorativiny inda pastatyta stalo viduryje. Aplink ji isdeliojamos lekstes sukuo ivairesniu rusiu uogomis ir vaisiu gabaleliais. Desertine sakute smeigiami vaisiai ir mirkomi grietinele. ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kuris