25 rezultatų ieškant "pora"

Muštiniai su obuolių padažu

Kiaulienos muštinius paskaninkite grūstais kmynais. Kepkite juos su aliejumi iš abiejų pusių apie 10 minučių. Išimkite muštinius iš keptuvės ir laikykite karštai. Į keptuvę įpilkite obuolių sulčių arba sudėkite tarkuotus obuolius, supilkite sultinį ir įdėkite prieskonių, gera..

Recepto vertinimas: 0

Avienos kepsnys su troškintomis daržovėmis

Orkaitė įkaitinama iki 150laipsnių. Anyžius supjaustomas maždaug 1 cm išilgais griežinėliais. Cukinija supjaustoma maždaug 3 cm griežinėliais. Raudonasis svogūnas supjaustomas išilgomis skiltelėmis. Daržovės sudedamos į kepimo indą. Ant viršaus užberiami čiobreliai, rozmarinas,..

Recepto vertinimas: 0

Porų sriuba

Į vandenį supilti viskį, suberti peletrūnus, cukrų, sudėti vištieną, jautieną, šoninę ir palikti nakčiai. Slyvas vandenyje užmerkti. Kitą dieną į puodą su mėsa sudėti vieną supjaustytą porą, svogūną, įberti druskos, pipirų ir virti apie 2 valandas. Tada mėsą supjaustyti ..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis padažas

Visus ingredientus sudėkite į puodą ir sumaišykite. Užvirinkite ir, kad padažas sutirštėtų, pora minučių palikite virti ant silpnos ugnies. Patiekti galima ir šaltą, ir karštą. ..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena ir pastos sriuba

Vištieną supjaustykite mažais gabalėliais. Iš paprikos išimkite sėklas. Nuplaukite porą. Papriką ir porą supjaustykite griežinėliais. Visus ingredientus gerai išmaišykite ir gautą masę įdėkite į šaldytuvą (jame laikykite iki kol patieksite). Įdėję į puodą šiek tiek maisti..

Recepto vertinimas: 0

Žuvienė su prancūzišku česnakiniu majonezu

Pirmiausia paruoškite česnakinį majonezą. Inde sutrinkite česnako skilteles ir sumaišykite su kiaušinio tryniais. Maišydami pamažu supilkite aliejų. Įdėkite druskos. Prieš patiekdami laikykite šaldytuve. Verdančiu vandeniu perliekite pomidorus, nulupkite nuo jų odelę ir supjaustyki..

Recepto vertinimas: 0

Avienos kotletai

Avieną sumalti, įdėti du trynius, šaukštą sviesto. Batoną išmirkyti, truputį nuvarvinti ir sudėti į mėsą, pagal poreikį pasūdyti ir pabarstyti prieskoniais, gerai išmaišyti ir suporcijuoti kotletus. Palikti pusvalandžiui, kad pagulėtų. Apvolioti kiaušinio baltymuose, džiūvės..

Recepto vertinimas: 0

Žuvienė su ciberžole

Žuvį supjaustyti. Svogūną ir česnaką sukapoti. Porą, morką, salierą, bulves supjaustyti. Išspausti citrinos sultis, o žievelę sutarkuoti. Svogūnus ir česnaką pakepinti svieste, dėti susmulkintas daržoves ir kepti 5 minutes. Suberti citrinos žievelę, įpilti 4 stiklines vandens i..

Recepto vertinimas: 0

Kiškienos guliašas su grietinės padažu

Išpjauti kaulus ir sausgysles. Mėsą supjaustyti 3 cm storio kubeliais, sumaišyti su grietine, uždengti, įdėti į šaldytuvą ir palikti per naktį. Lašinukus supjaustyti kubeliais. Kaulus sukapoti, šiek tiek paskrudinti su lašinukais ir odos gabalėliu. Daržoves (morką, sGlierą, por..

Recepto vertinimas: 0

Trinta porų ir petražolių sriuba

Petražolių šaknis, svogūną nuvalyti, smulkiai supjaustyti, porą švariai nuplauti, nusausinti, smulkiai supjaustyti. Puode pakaitinti sviestą, jame patroškinti petražoles, svogūną, porą. Užpilti sultinį, grietinėlę ir dar 10 min. ant vidutinio karštumo ugnies patroškinti. Puodą n..

Recepto vertinimas: 0

Marinuoti kopūstai su daržovėmis

Marinatui paruošti reikės: litro vandens, 200ml obuolių acto, 2 šaukštai cukraus, 1 šaukštas druskos. Morkas su salierais pavirkite, susmulkinkite. Susmulkinkite porą, kopūstą. Visas daržoves sumaišykite, užpilkite aliejumi, išmaišykite, užpilkite karštu marinatu ir palaikykite 3 ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta kiauliena garstyčių ir grybų padaže

Supjaustykite mėsą nemažais gabaliukais ir pakepinkite šiek tiek su svogūnais. Po to sudėkite į puodą, įpilkite virinto vandens tiek, kad apsemtų mėsą, įdėkite kelias skilteles peiliu suspausto česnako, pora šaukštų majonezo, pora lauro lapelių, šaukštą garstyčių padažo, į..

Recepto vertinimas: 4

Kaimiškos bulvės

Bulves su lupenomis sudėkite į puodą, įpilkite vandens, įberkite kmynų, pasūdykite ir isvirkite. Isimkite is puodo, perliekite saltu vandeniu ir nulupkite. Dėkite į saldytuvą ir palaikykite per naktį. Porą nuvalykite, perpjaukite isilgai, nuplaukite ir supjaustykite pusžiedžiais. Svog..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiška sriuba

Mėsą supjaustykite gabaliukais. Prikaistuvyje pakaitinkite aliejų, pakepinkite mėsą taip, kad apskrustų is visų pusių. Nuvalykite česnakus, perpjaukite juos per pusę ir kartu su pomidorų tyre, paprika bei raudonėliais sudėkite į mėsą. Į puodą įpilkite 750 ml vandens, 250 ml raudon..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių salotos

Kubeliais supjaustytas virtas bulves, gelteklės, nuluptus tarkuotus obuolius, žiedeliais supjaustytą porą sluoksniuoti salotinėje, pabarstant druska. Padažui skirtus produktus gerai suplakti, užpilti ant salotų. Virsų apibarstyti ..

Recepto vertinimas: 0

Duoninis tortas

Tryniai ištrinami su cukrumi, į juos sudedami prieskoniai. Duonos džiūvėsėliai sudrėkinami grietinėle ir ištrinami, kad pasidarytų purūs. Pusė jų supilama į trynius kartu su kakava ir išmaišoma. Baltymai gerai išplakami ir dedami į trynius, atsargiai maišant ir perpilant krakmol..

Recepto vertinimas: 0

Aviena su džiovintais abrikosais

Įkaitinkite didelėje keptuvėje aliejų ir pekepinkite susmulkintus svogūnus, česnakus, imbierą ir kitus prieskonius. Kepti kol suminkštės. Suberkite į keptuvę kubeliais pjaustytą mėsą ir apskrudinkite. Suberkite kalendrą ir pipirus, pasūdykite. Į mėsą supilkite sultinį ir trošk..

Recepto vertinimas: 0

Skryliai su aguonomis

Iš miltų ir sūdyto vandens įmaišoma kietoka tešla. Gerai išminkoma, plonai iškočiojama, supjaustoma 3—4 cm dydžio kvadratėliais ir sūdytame vandenyje išverdama (išverda maždaug per 5—7 min). Aguonos nuplaunamos, nuplikomos verdančiu vandeniu ir porą valandų palaikomos, ka..

Recepto vertinimas: 5

Kiaulienos sriuba

Virti ryžiai turi būti birūs. Liesą kiaulienos dalį supjaustyti kubeliais ir pakepinti iki gelsvumo kartu su svogūnu, pjaustytu plonomis riekelėmis. Morką, ropę, porą, bulves supjaustyti, įdėti baziliko, mairūno ir raudonėlio, pakepinti, aplieti sultiniu arba vandeniu, įdėti nulupt..

Recepto vertinimas: 5

Šlaunelės su vyno padažu

Vištienos šlauneles pabarstykite druska ir pipirais. Morkas supjaustykite. Porą nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite "ratukais". Pievagrybius nuplaukite ir supjaustykite ne itin plonais griežinėliais. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Aliejų pakaitinkite su sviestu. Višt..

Recepto vertinimas: 0

Avokado salotos (Justės) (foto)

Salotas ir pekino salotas supjaustyti, sudėti į dubenį. Avokadą ir pomidorus supjaustyti kubeliais, sudėti į dubenį. Suberti nepjaustytas alyvuoges. Išspausti citrinos sultis ir jomis, bei aliejumi apšlakstyti salotas. Pagardinti druska ir pipirais. Keletą kartų lengvai viską išmaišy..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos vyniotinis su sūriu (Ramunės)

Mėsą gerai išmaišyti su svogūnais, supjaustytais smulkiais kubeliais, kiaušiniais ir maltais džiūvėsėliais.Paskaninti masę druska ir pipirais. Porą nuvalyti, nuplikyti verdančiu vandeniu arba trumpai pavirinti. Palikti ant sietelio, kad gerai nuvarvėtų. Išdėlioti mėsą ant kepimo..

Recepto vertinimas: 5

Dešrelių apkepas

Nulupkite salierus, pastarnokus bei morkas ir supjaustykite ½ cm dydžio gabalėliais. Kiekvieną daržovių rūšį virkite atskirai, bet tame pačiame vandenyje (vieną po kito). Supjaustykite porą žiedeliais, o dešreles- kubeliais. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir pakepinkite porą bei i..

Recepto vertinimas: 0

MAKARONAI SU SOJOS FARŠU

Uzpilti sojos farsa verdanciu vandeniu ir pora minuciu pavirtinti ant mazos ugnies. Tuo tarpu virti makaronus. Isbrinkusi farsa nusunkti ir sudeti i keptuve, kurioje jau turetu buti ikaites aliejus. Sojos farsas labai sugeria riebalus, todel aliejaus vis reikes pripilti. Sudeti i farsa prieskonius i..

Recepto vertinimas: 0

Traškus pyragas su įdaru

Susipjaustykime 100 g dešros ar kumpio, saujele pievagrybiu, baltąją dalį poro. Porą su pievagrybiais pakepinti ant sviesto. Į dubenį dedame dešros (kumpio), beriame ataušintą porą su pievagrybiais, smulkiai tarkuojame fermentinį sūrį, viską išmaišome. Plakikliu išplakame 2 kiauš..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pora