25 rezultatų ieškant "kito"

Tortas " Napoleonas"

Ant lentos išsijojami miltai (kepiniams miltus sijoti būtina, kad miltuose atsirastų oro, nuo to kepinio skonis yra žymiai geresnis, nei kepinio iš nesijotų miltų), į juos dedamas gabalais supjaustytas atšaldytas margarinas, pilama pasūdyta grietinė, įmušamas kiaušinis ir kapojama ilg..

Recepto vertinimas: 3

Įdaryti kiaulienos suktinukai

1. Nuo mėsos nupjauname riebalus. Filė perpjauname pusiau išilgai ir kiekvieną gabalą supjaustome griežinėliais. Jų iš viso turi būti 16. 2. Garstyčias sumaišome su pomidorų padažu, džiūvėsėliais, raudonėliais ir mairūnais, įberiame druskos ir pipirų. Kiaulienos griežinėlius..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta cukinija

2 cukinijas perpjauti taip, kad būtų galima šaukštu išskobti jų vidų. Tunus, kiaušinį ir pusę reikiamo sūrio kiekio susmulkinti, pabarstyti druska, pipirais, muskatu ir viską išmaišyti. Į 1,8 l talpos puodą sudėti cukinijas,uždengti dangčiu ir virti 10-12 min. (energija 2/3). Į ..

Recepto vertinimas: 0

Kepta plekšnė su lašiniais

Žuvį nuplauti, nusausinti popieriniu rankšluoščiu ir apvolioti miltuose. Nukratyti miltų perteklių nuo žuvies gabalėlių ir sudėti juo vieną šalia kito. Lašinius supjaustyti mažais kubeliais ir pačirškinti keptuvėje, kol jie virs spirgučiais. Spirgučius išimti, o keptuvėje žuv..

Recepto vertinimas: 0

Trinta kalafiorų sriuba

Paimti puodą su stroru dugnu ir jame aliejuje pakepinti svogūną, papjaustytą šesnaką ir imbiero. Atskyrai išvirti kalafijorus ir jos su samčių išimti ir įdėti į tą kepamą masę. Bulvės supjaustyti kubeliais ir irgi biški pakepinti. Tiesiog lengvai patroškinti viską, kad įgautų ..

Recepto vertinimas: 4

Žydintis tortas

Cukrų, varškę, grietinę ir sutarkuotus sausainius gerai išmaišyti. Šiuo kremu pertepti vaflius ir sudėti vieną ant kito. Ant viršutinio vaflio kremo išdėlioti plonai supjaustytus kivius ir braškes. 1 val. palaikyti šaldytuve. ..

Recepto vertinimas: 5

Sluoksniuotasis pyragas

I Sluoksnis Trynius ir kiaušinį ištrinti su cukrumi, vaniliniu cukrumi. Tada supilti ištirpintą želatiną, išmaišyti su išlydytu margarinu. II Sluoksnis Baltymus išplakti su cukrumi ir kakava. Supilti ištirpdytą želatiną. Išmaišyti su išlydytu margarinu. III Sluoks..

Recepto vertinimas: 0

Riešutinis tortas

Į persijotus miltus dėti tešlos produktus ir gerai išmaišyti. Sviestu pateptoje ir džiūvėsėliais pabarstytoje tortinėje iškepti 3 tešlos lakštus. Kremo produktus sudėti į puodą ir maišant, kad neprisviltų, išvirti. Nukelti nuo ugnies ir dar kartą gerai pamaišyti. Kai kremas at..

Recepto vertinimas: 0

Apelsininis tortas su glajumi

Apelsinus mirkyti vandenyje 2-3val. Paskui dėti į puodą, įpilti vandens, uždengti ir virti, kol žievelės suminkštės. Apelsinus nusunkti, ataušinti, nulupti žieveles, ištrinti sėklas. Apelsinus pusvalandį trinti, įberiant cukraus pudros, maltų migdolų ir sudedant kiaušinių tryniu..

Recepto vertinimas: 4

Paprasčiausios plikytos tešlos pyragaičiai

Pieną supilti į puodą, į jį sudėti gabaliukais supjaustytą sviestą, įberti žiupsnelį druskos ir užvirinti. Nukelti nuo ugnies ir po truputį berti miltus nuolat maišant mediniu šaukštu, kad nesusidarytų gumuliukų. Puodą vėl statyti ant ugnies ir maišyti, kol tešla sulips ..

Recepto vertinimas: 1

Pyragas su uogom (Skirmantės) (foto)

Miltus persijoti ir sumaišyti su kepimo milteliais bei druska. Išmaišyti sviestą su cukrumi iki purios masės. Sudėti vienas po kito kiaušinius, kaskart gerai išmaišant. Supilti vanilės esenciją. Atsargiai įmaišyti miltus. Apibarstyti šilauoges miltais ir atsargiai išmaišyti te..

Recepto vertinimas: 0

Varškiniai pyragaičiai "trikampėliai" (Miglės)

1. Varškės sūrelius sutrink su paprastu ir vaniliniu cukrumi iki vientisos masės. 2. Paimk gabalėlį folijos ir sudeliok ant jos viena prie kito tris sausainius. Aptepk varške, ant vieno sausainio padėk braškę(arba marmeladinį saldainį (gabaliuką)). Gali įkrėsti dar truputį var..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su šparagais

Šparagus sudėkite į didelį verdančio vandens puodą, pasūdykite ir paviekite 5-7 minutes, kol truputį suminkštės. Leiskite jiems apdžiūti. Šparagus supjaustykite, 3 ar 4 daigus palikite papuošimui. Į didelę keptuvę įpilkite aliejaus ir pašildykite iki vidutinio karštumo, sud..

Recepto vertinimas: 0

Desertas "Gaivioji pagunda"

Išpjauname ananaso šerdį, o vaisių supjaustome maždaug 1 cm storio griežinėliais, nupjauname žieveles. Ananasų žiedus sudedame į indą vieną šalia kito, apšlakstome likeriu, apibarstome 25 g cukraus. Laikome vėsiai 30 minučių. Iš vyšnių išimame kauliukus ir surišame į marlę..

Recepto vertinimas: 0

Braškių tortas su mėtų kremu

Kiaušinius išplakame su 5 šaukštais vandens, 175 g miltinio cukraus, pakeliu vanilinio cukraus ir žiupsneliu druskos. Miltus persijojame su krakmolu, kepimo milteliais ir kakava. Sumaišome su išplakta mase. Tešlą dedame į pergamentiniu popieriumi išklotą torto formą. Kepame 200 laipsn..

Recepto vertinimas: 0

Migdolų - kavos tortas

Migdolus (jei jie nemalti) tešlai smulkiai sumalkite. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Keturis trynius su citrinos cedra sudėkite į dubenėlį. Du trynius palikite įdarui. Trynius su citrinos cedra išsukite iki puraus kremo (geriausia mikseriu). Įmaišykite pusę kiekio maltų mi..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinių tešla

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto arba aliejaus, drungną vandenį ar pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir viską suminkyti į minkštą tešlą. Ją greitai sumušti delnu, kad atsiskirtų nuo pagrindo, arba stipria..

Recepto vertinimas: 5

Elizabetos tortas su vyšniomis

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir plakti iki purios masės. Plakant po truputį suberti cukrų. Sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir maltus riešutus. Šį mišinį berti į trynių masę. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargi..

Recepto vertinimas: 0

Aguonų tortas

Aguonos užplikomos verdančiu vandeniu, nusunkiamos ir 2-3 kartus sumalamos. Kiaušinių baltymai atskiriami nuo trynių. Visi baltymai išplakami iki standžių putų pabarstant kapotais riešutais bei maltomis aguonomis. Tryniai išsukami su cukrumi, suberiami prieskoniai, razinos. Plakti balty..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su aguonomis

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto arba aliejaus, drungną vandenį ar pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir viską suminkyti į minkštą tešlą. Ją greitai sumušti delnu, kad atsiskirtų nuo pagrindo, arba stipria..

Recepto vertinimas: 0

Bohemiškas kalėdinis pyragas

Miltus sumaišyti su cukrumi ir druska. Mieles sutrupinti į nedidelį kiekį drungno pieno ir gerai išmaišyti. Likusiame piene ištirpinti sviestą ir šiek tiek atvėsinti. Ištirpintas mieles įmaišyti į pieno ir sviesto mišinį, įmušti kiaušinius ir įmaišyti į miltų mišinį. Tešl..

Recepto vertinimas: 0

VERŠIENA SU OBUOLIAIS IR SLYVOMIS

Versiena supjaustoma puses palstakos dydzio gabaliukais, ismusama, apibarstoma druska, kmynais, ir abi puses apkepamos ikaitintame svieste. Apkepinta mesa uzpilama grietinele ir patroskinama.Obuoliai nulupami, supjaustomi skiltelemis, sudedami i puoda, uzdedama sviesto ir pavirinama, kol obuoliai su..

Recepto vertinimas: 0

Bandelės su slyvų marmeladu

Mieles išleidžiame šiltame piene, įberiame 50 g miltų, išmaišome, apibarstome miltais, uždengiame ir pastatome kilti šiltoje vietoje. Ištirpiname sviestą. Užmaišome tešla iš likusių produktų. Maišome, kol tešla nelips prie indo sienelių. Tešlą uždengiame ir paliekame 20 min. k..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai putėsiai

Ištirpinkite šokoladą, kavą (kartu su SPLENDA granulėmis) ir sviestą ant silpnos ugnies karščiui atspariame inde, įstatytame į verdantį vandenį. Leiskite truputį atvėsti.Sudėkite vieną po kito trynius, reikia visą laiką maišyti,kol masė taps vientisa.Išplakite baltymus iki stand..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas pyragas

Iš tešlai skirtų produktų suminkykite tešlą, išklokite ja maždaug 26 cm skersmens kepimo formą išimamu dugnu ir 30 min. palaikykite šaltai. Dugną subadykite šakute, tešlos kraštą prie formos pritvirtinkite aliuminio folija ir kepkite 10 - 12 min. iki 200 laipsnių įkaitintoje orkait..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: kito