25 rezultatų ieškant "kito"

Lietiniai su abrikosų skonio kopūstais

Miltus suberti į dubenį ir išmaišyti su pienu. Palikti, kad pabrinktų. Į tešlą, suberti druską, kiaušinius ir cukrų, išmaišyti. Raugintus kopūstus, marmeladą ir razinas pašildyti baltajame vyne (nevirinti). Keptuvėje pakaitinti 1 šaukštelį aliejaus, supilti 1/8 tešlos, o kai li..

Recepto vertinimas: 0

Nesudetingas tortas

1. Pirma biskvita pertepti kondensuotu pienu, o antra ruduoju kondensuotu... 2. Isplakti baltyma iki putu, ideti cukraus nemazai 3. Kai biskvitai pertepti, udekite vienas ant kito o virsu uztepkite suplaktu baltymu, papuoskite ir 15min padekite i saldytuva ..

Recepto vertinimas: 3

Burokėlių salotos

•Žuvį pabarstome prieskoniais, druska, palaistome citrinų sultimis ir palaikome 10 min. Žuvį apvoliojame miltais ir iškepame keptuvėje su 50 g sviesto. Likusiame svieste apkepame susmulkintą svogūną, įdedame razinas, virtus ryžius, pakepame.• Į lėkšte pridedame ryžių, ant jų u..

Recepto vertinimas: 0

Kavos tortas

Trynius ištrinti su cukrumi, įpilti citrinos, gerai išplaktus baltymus, miltus ir atsargiai sumaišyti. Tortinę iškloti popieriumi (rato formos), patepti sviestu ir supilti tešlą. Kepti įkaitintoje orkaitėje 40-45 min., geriausiai dieną preieš ruošiant tortą. Indelyje užplikyti stipri..

Recepto vertinimas: 4

Tortas "Barbė"

Formą iškloti sviestiniu popieriumi ir jame apibrėžti du 19 cm skersmens apskritimus. 2 baltymus suplakti su 1 šaukštu vandens, vaniliniu cukrumi ir 60 g cukraus. Sudėti trynius, kepimo miltelius ir miltus bei krakmolą ir viską sumaišyti. Konditerinį švirkštą pritraukti masės ir pri..

Recepto vertinimas: 4

Šachmatinis tortas

Šokoladinis biskvitas: sutrinti trynius su puse kiekio cukraus ir vanilinio cukraus, kad masė taptų puri. Atskirai išplakti baltymus, pamažu beriant likusį cukrų. Miltus sumaišyti su krakmolu, kepimo milteliais ir šokoladu ar kakava. Sudėti į trynius pakaitomis su plaktais baltymais ir ..

Recepto vertinimas: 0

Paliepsniai

Kiaušinis ištrinamas su druska, įpilama 1 stiklinė vandens, išmaišoma, supilama į miltus, suberiama druska ir išsukama, kad neliktų gumulų. Tada supilamas likęs vanduo, įmaišoma tešla kaip lietiniams ir kepami per visą keptuvę dideli blynai. Lašiniais patepta keptuvė dedama a..

Recepto vertinimas: 0

Žirniniai blynai

Iš miltų ir sūdyto vandens įmaišoma tešla ir gerai išplakama. Įkaitinta keptuvė patepama lašiniais ir kepami dideli (per visą keptuvę) blynai. Apkepamos abi pusės. Iškepę blynai dedami vienas ant kito. Valgomi su dažiniu. Dažiniui virtos bulvės sutrinamos, kad neliktų gabali..

Recepto vertinimas: 5

Paprasčiausios plikytos tešlos pyragaičiai

Pieną supilti į puodą, į jį sudėti gabaliukais supjaustytą sviestą, įberti žiupsnelį druskos ir užvirinti. Nukelti nuo ugnies ir po truputį berti miltus nuolat maišant mediniu šaukštu, kad nesusidarytų gumuliukų. Puodą vėl statyti ant ugnies ir maišyti, kol tešla sulips ..

Recepto vertinimas: 1

Gazuotas juodųjų serbentų kokteilis (Jūratės)

Į kokteilių plaktuvą sudėti ledus, supilti juodųjų serbentų sirupą, gazuotą mineralinį vandenį ir gerai išplakti. Kokteilį gerti tuojau pat. ..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdiniai sausainiai „Eglutės“ (Jūratės)

Sviestą sukant įmušti po vieną kiaušinį, berti po šaukštą cukraus, po šaukštą miltų ir sukti, kol visi produktai bus sudėti. Baigiant sukti, suberti vanil. cukrų, likusius miltus. Tešla suminkoma ir paliekama pridengta šaltoje patalpoje, kad sustingtų. Iškočiojamas paplotis. Da..

Recepto vertinimas: 3

Apelsininiai sausainiai

Keptuvėje paskrudiname kedrų riešutus ir atvėsiname. Šokolado glajų ištirpiname garų vonelėje. Įmaišome 2 šaukštelius ištirpinto sviesto ir atvėsiname. Likusį sviestą sukame su miltiniu cukrumi, kol tampa kremo tirštumo. Įmaišome miltus, krakmolą, cukatas, tarkuotą apelsino ..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis jogurtinis manų pyragas

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros. Kepimo skardą (20 cm skersmens) ištepkite riebalais. Mikseriu gerai išsukite sviestą su cukrumi ir citrinos žievele. Vieną po kito įmuškite kiaušinius ir išplakite. Suberkite manų kruopas, kepimo miltelius, maltus migdolus, razinas, su..

Recepto vertinimas: 5

Tortas su braškėmis ir rabarbarais

250 ml vandens užvirinti su sviestu, druska bei cukrumi. Puodą nukelti nuo viryklės ir suberti miltus. Viską greitai sumaišyti, vėl dėti ant viryklės ir, kaitinant ant mažos ugnies, maišyti, kol susiformuos tešlos gniužulas, o ant puodo dugno atsiras baltas apnašų sluoksnis. Puodą n..

Recepto vertinimas: 0

Eklerai su vaisiais

Pusėje stiklinės virinto vandens ištirpinti sviestą, cukrų ir druską. Nuolat maišant berti miltus ir kaitinti, kol masė atšoks nuo indo sienelių. Nuėmus nuo ugnies, maišyti, kol atvės, vieną po kito sudėti kiaušinius. Šia mase užpildyti konditerinį maišelį ir išspausti norimo..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškas sluoksniuotas varškės tešlos pyragas

Varškę išsukite su 6 kiaušinių tryniais ir druska iki vientisos masės. Supilkite pieną ir išmaišykite. Suberkite persijotus miltus ir vėl gerai išmaišykite. Likusius 6 kiaušinių baltymus išplakite iki standumo ir atsargiai įsukite į tešlą. Keptuvėje įkaitintame aliejuje vieną..

Recepto vertinimas: 3

Sluoksniuotas pyragas su varške

Įdarui varškę ištrinkite su išplaktais kiaušiniais, sviestu, pakaitintu medumi ir cukrumi. Įberkite druskos ir nutarkuotą citrinos žievelę. Iš tešlai skirtų produktų užminkykite masę, atvėsinkite ir padalykite į vienodas dalis, priklausomai nuo kepimo formos skersmens. Kiekvi..

Recepto vertinimas: 4

Vyniotinių tešla

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto arba aliejaus, drungną vandenį ar pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir viską suminkyti į minkštą tešlą. Ją greitai sumušti delnu, kad atsiskirtų nuo pagrindo, arba stipria..

Recepto vertinimas: 5

Citrininis tortas su medumi

Tešlai kiaušinį, medų, miltus ir sodą gerai sumaišyti ir padaryti minkštą tešlą. Ją padalinti į keturias lygias dalis ir iškepti 4 lakštus. Kremui ištrinti šaukštu sviestą. Miltus puode sumaišyti su trupučiu pieno, pastatyti ant nedidelės ugnies ir kaitinant po truputį su..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su aguonomis

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto arba aliejaus, drungną vandenį ar pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir viską suminkyti į minkštą tešlą. Ją greitai sumušti delnu, kad atsiskirtų nuo pagrindo, arba stipria..

Recepto vertinimas: 0

Bezė tortas su agrastais

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Sviestą arba margariną išplakti iki purios masės. Plakant po truputį suberti cukrų, sudėti trynius ir įpilti 1-2 valg. š. vandens. Po šaukštą įmaišyti miltų ir kepimo miltelių mišinį. Tešlą tepti ant dviejų riebalais išteptų 28 c..

Recepto vertinimas: 3

Obuoliu pyragas

Paemi miltu ir ipili juos i puoda, i puoda ipili cukraus ir ipili vandens, maisai tesla tol kol ji pasidarys tirsta. Paskui nuplauni obuolius saltame vandenyje ir nusausini su svaru ranksliuosciu kad neliktu ant obuolio vandens. Ipili tesla i skarda ir ant teslos padedi obuolius. Obuolius reikia det..

Recepto vertinimas: 1

Tortas su chalva

Su cukraus pudra istrintus trynius sumaisyti su iki minkstumo saukstu issukta chalva, i ja ideti issukta sviesta ir viska gerai ismaisyti.Gauta mase aptepti vaflius, sudeti juos viena ant kito, perkelti ant svaraus pergamentinio popieriaus, pridengti lentele ir isnesti i salta vieta. (Gabriela)..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena su garstyčiomis

Mėsą supjaustome į 10 gabaliukų, išmušame.Kiekvieną gabaliuką pabarstome druska irmėsos prieskoniais. Mėsos išmuštus gabaliukus dedame vieną ant kito kaskart patepdami tai garstyčiomis, tai sviestu, ar pabarstydami garstyčių grūdeliais. Viršų patepame sviestu ir pabarstome garsty..

Recepto vertinimas: 0

Bandelės su slyvų marmeladu

Mieles išleidžiame šiltame piene, įberiame 50 g miltų, išmaišome, apibarstome miltais, uždengiame ir pastatome kilti šiltoje vietoje. Ištirpiname sviestą. Užmaišome tešla iš likusių produktų. Maišome, kol tešla nelips prie indo sienelių. Tešlą uždengiame ir paliekame 20 min. k..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kito