25 rezultatų ieškant "kito"

Mieliniai žagarėliai

Iš kiaušinių, cukraus, trupučio miltų, mielių ir pieno užmaišykite skystą tešlą ir pastatykite šiltai, kad pakiltų. Po valandos, jei tešla tinkamai pakilusi, sudėkite visus miltus, užminkykite ir laikykite šiltai, kol pakils. Pakilusią tešlą iškočiokite 1 mm storio lakštais, ..

Recepto vertinimas: 3

Kriaušių pyragas

1.Minkštą sviestą su cukrumi išsukti iki purumo. 2.Vieną po kito įmaišyti kiaušinius. 3.Supilti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. 4.Du trečdalius tešlos nuimti ir sumaišyti su degtine. 5.Į paruoštą formą supilti baltą tešlą. 6.Išmaišyti kakavą, 2 valg. š. cukraus ir pi..

Recepto vertinimas: 5

Saldžiarūgštė tiršta sriuba

supjaustyti bulves kūbeliais ir sudeti virti. įpilti i keptuvę nemažai aliejaus ir sudeti kepti dideliais kubeliais supjaustytus svogūnus. Į šiek tiek pakeptus, tačiau neapskrudintus svogūnus sudėti kūbeliais (vėl gi dideliais) supjaustytas paprikas. pakepti, jei megstate ispausti 4-5 n..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušiniai, virti be lukštų

Po vieną šviežią kiaušinį įmušama į puoduką ar samtį ir atsargiai suleidžiama į pradedantį virti pasūdytą ir parūgštintą vandenį (1l. vandens 4—6 šaukštai 9% acto). Kad išliktų kiaušinio forma, baltymas šakutėmis užmetamas ant trynio. Saugoma, kad vanduo smarkiai nevi..

Recepto vertinimas: 0

Raugas

Ruginei juodai duonai išpurenti vartojamas tik raugas — paskutinio kepimo duonos tešlos 1/2—1 kilogramo didumo bandelė, kuri paliekama išplautame duonkubilyje ir laikoma sausoje šaltoje (ne žemesnėje kaip 0°C) vietoje iki kito kepimo. Per tą laiką bandelės paviršius apdžiūsta..

Recepto vertinimas: 3

Juoda ruginė duona

Vanduo pašildomas, suberiamą 1/3 miltų, supilamas šiltame vandenyje išleistas raugas ir, gerai išmaišius, tešlos paviršius pabarstomas miltais. Duonkubilis šiltai apdengiamas ir pastatomas šiltoje vietoje, kad įmaišas įrūgtų. Rūgdamas jis 2—3 kartus padidėja, todėl įmaišant ..

Recepto vertinimas: 3

Paprasčiausios plikytos tešlos pyragaičiai

Pieną supilti į puodą, į jį sudėti gabaliukais supjaustytą sviestą, įberti žiupsnelį druskos ir užvirinti. Nukelti nuo ugnies ir po truputį berti miltus nuolat maišant mediniu šaukštu, kad nesusidarytų gumuliukų. Puodą vėl statyti ant ugnies ir maišyti, kol tešla sulips ..

Recepto vertinimas: 1

Plikyti pyragaičiai su grietinėle ir uogiene

Į prikaistuvį sudėti sviestą, supilti pieną, suberti vanilinę cukraus pudrą ir druską. Užvirinti. Suberti miltus ir maišant kaitinti ant didelės ugnies, kol tešla atšoks nuo indo dugno. Tešlą išimti iš prikaistuvio ir įdėti į dubenį šiek tiek atvėsti. Po vieną įmaišyt..

Recepto vertinimas: 4

Meduolis su šokolado kremu

Kambario temperatūros sviestą maišikliu išsukti iki purumo. Suberti cukrų ir išmaišyti. Įmušti kiaušinius, supilti medų ir išplakti. Miltus persijoti, išmaišyti su kepimo milteliais, kakava bei maltais gvazdikėliais ir suberti į sviesto masę. Supilti pieną ir mediniu šaukštu ge..

Recepto vertinimas: 0

Dansk wienerkaka (Daniškas vienos pyragas)

1.Išmaišyti sviestą, kad būtų minkštas. Sudėti kiaušinius, mieles, ištirpintas šaukšte pieno. Sumaišius miltus su vaniliniu cukrumi, sudėti į tešlą, gerai suminkyti. 2.Padalinti tešlą į 2 dalis. Kočioti plonai pailgos formos lakštą, kepimo formos 25*35 dydžio. Atsargiai ..

Recepto vertinimas: 0

Mieliniai rageliai su džemu

Paruoškite tešlą: mieles ištrinkite su šaukšteliu cukraus. Miltus sukapokite su sviestu, sudėkite kitus tešlai skirtus produktus ir suminkykite tešlą. Iškočiokite 5-7 mm storio stačiakampius lakštus ir supjaustykite juostomis. Suraižykite tešlos juostas trikampiais. Paruoškite įd..

Recepto vertinimas: 0

Frankfurto vainikas (Violetos)

Orkaitę įkaitinti iki 160 laipsnių. Pyrago vainiko formą ištepti sviestu ir pabarstyti trupučiu miltų. Tešlai imame 200g sviesto, 200g cukraus ir vanilinį cukrų - viską suplakti iki putų, vieną kiaušinį po kito plakti į tešlą, miltus ir kepimo miltelius per sietelį persijoti ir ..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija su pievagrybiais ir Bechamel padažu (foto)

Gilesnėje keptuvėje ištirpinamas sviestas. Jame pakepinamas svogūnas, sutarkuota morka, susmulkintas česnakas. Daržovėms apkepus, sudedamas faršas, susmulkinti grybai. Viskas šiek tiek apkepama. Tuomet įpilama pusė stiklinės balto vyno, tiek pat vandens ir 3 valgomieji šaukštai pomid..

Recepto vertinimas: 4

„Princo ir regento“ tortas

Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Sviestą arba margariną išsukti iki purios masės. Atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų. Į sviesto masę pakaitomis suberti cukrų, druską, vanilinį cukrų bei sudėti trynius. Dubenėlyje sumaišyti miltus, krakmolą ir kepimo miltelius. Kit..

Recepto vertinimas: 0

Lazdyno riešutų ir migdolų tortas

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti ant lentos. Viduryje padaryti įdubimą. Į jį įmušti kiaušinius, sudėti medų, įberti druskos ir supilti citrinos sultis. Sviestą arba margariną supjaustyti gabalėliais ir išdėlioti kaubur..

Recepto vertinimas: 0

Mėgėjų tortas su baltuoju vynu

Tešlai skirtus miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir užberti ant stalo arba ant lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį suberti cukrų, druską bei vanilinį cukrų, įmušti kiaušinius. Sviesto arba margarino gabalėlius išdėlioti įdubimo kraštuose. Pradedant nuo išor..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinių tešla

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto arba aliejaus, drungną vandenį ar pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir viską suminkyti į minkštą tešlą. Ją greitai sumušti delnu, kad atsiskirtų nuo pagrindo, arba stipria..

Recepto vertinimas: 5

Pyragaičiai su avietėmis ir šampano kremu

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Iškočioti labai plonai, sudėti ant skardos ir subadyti šakute. Kepti iki 220°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 25-30 min., kol tešla parusvės. Avietes nuplauti ir nusausinti. 125 ml pieno užvirinti su grietinėle, cuk..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos tortas su avietėmis ir varške

Sluoksniuotos tešlos lakštus po vieną sudėti ant šaltu vandeniu suvilgytos skardos ir subadyti šauktus. 20 min. palaikyti ir paskui dėti į iš anksto iki 220°C temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepti, kol parusvės. Varškę iki vientisos masės išmaišyti su aviečių sirupu, gr..

Recepto vertinimas: 5

Pyragėliai su varške ir razinomis

Sluoksniuotą tešlą iškočioti (jei naudojate šaldytą, prieš tai atšildyti) ir padalyti į 16 kvadratų. Kiaušinio baltymą atskirti nuo trynio ir juo aptepti tešlos lakštų kraštus. Varškę sumaišyti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, trinta citrinos žievele, tryniu, krakmolu bei razino..

Recepto vertinimas: 5

Vyniotinis su aguonomis

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto arba aliejaus, drungną vandenį ar pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir viską suminkyti į minkštą tešlą. Ją greitai sumušti delnu, kad atsiskirtų nuo pagrindo, arba stipria..

Recepto vertinimas: 0

LAŠIŠOS SUKTINUKAI

Visas darzoves susmulkinti. Suri sumalti, sudeti darzoves pasudyti ir papipirinti, viska ismaisyti. Zuvi supjaustyti plonais griezineliais ir sudeti ant folijos taip, kad salia esantis zuvies gabalelis uzdengtu kito gabalelio krasta. Idara sudeti ant zuvies ir su folija susukti i ritineli. padeti i ..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena su garstyčiomis

Mesa supjaustome i 10 gabaliuku, ismusame.Kiekviena gabaliuka pabarstome druska irmesos prieskoniais. Mesos ismustus gabaliukus dedame viena ant kito kaskart patepdami tai garstyciomis, tai sviestu, ar pabarstydami garstyciu grudeliais. Virsu patepame sviestu ir pabarstome garstyciu grudeliais. Kepa..

Recepto vertinimas: 0

Bailey's cofee

Daroma i taure. Puse taures pripilti karsto vandens, iberti tirpia kava, ismaisyti, supilti Baileys, ismaisyti. Ant virsaus dviem saukstais uzdeti grietinele. Viena sauksta laikyti apvertus ir prispaudus prie vidinio taures krastelio ir kito piltu grietinele ant pirmojo apversto. Tuomet grietine lik..

Recepto vertinimas: 5

Bandelės su slyvų marmeladu

Mieles išleidžiame šiltame piene, įberiame 50 g miltų, išmaišome, apibarstome miltais, uždengiame ir pastatome kilti šiltoje vietoje. Ištirpiname sviestą. Užmaišome tešla iš likusių produktų. Maišome, kol tešla nelips prie indo sienelių. Tešlą uždengiame ir paliekame 20 min. k..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kito