7 rezultatų ieškant "pipiru"

Lašišų suktinukai su pipirų padažu

Lašišą supjaustykite į 8 griežinėlius. Ant stalo padėkite 8 nuplautus kininio kopūsto lapus, ant kiekvieno lapo uždėkite po 1 valgomąjį šaukštą ryžių ir po griežinėlį lašišos. Pridėkite šiek tiek druskos, pipirų ir uždenkite griežinėliu kumpio. Suvyniokite..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryti ankštpipiriai su pipirų padažu

Saldieji pipirai perskrodžiami pusiau, išvalomi, išplaunami ir nusausinami. Bandelė išmirkoma šaltame vandenyje. Svogūnai nuplaunami ir smulkiai supjaustomi. Mėsa suminkoma su druska, baltaisiais ir raudonaisiais pipirais, kiaušiniais, nuvarvintais kukurūzais, svogūnais ir nuspausta band..

Recepto vertinimas: 0

Kepta jūros lydeka marinate

Žuvį pabarstyti pipirais, pavolioti miltuose ir iškepti. Paruošti marinatą: į verdantį vandenį sudėti supjaustytas daržoves ir virti 15 minučių. Baigiant virti sumesti lauro lapelius, pipirus, pasūdyti, įberti cukraus, pipirų. Įpilti acto. Šį marinatą užpilti ant žuvies ir pala..

Recepto vertinimas: 0

Troškinti ryžiai su mėsa

Imkite pusę nurodyto sviesto ir pakepinkite daržoves, kol jos suminkštės. Tada sudėkite česnaką ir dar truputį pakepinkite. Išimkite iš keptuvės. Kepenėlės ir kiaulieną pakepinkite 2-3 minutes. Kepamą kiaulieną susmulkinkite šakute. SUdėkite daržoves ir kepkite 2-3 minutes. Suber..

Recepto vertinimas: 0

ANKŠTINIAI PIPIRAI

Ankštinius pipirus nuplauti ir išėmus sėklas sluoksniais sudėti į stiklainį. Įmesti nuplautų krapų, susmulkintų lauro lapelių, nuluptas česnako skilteles, aitriąsias paprikas. Vandenį užvirinti su druska bei kvapiaisiais pipirais. Stiklainius uždengti ir keletą dienų laikyti šil..

Recepto vertinimas: 0

Vištos krūtinėlė su mangais ir salotomis

Iš citrinų išspausti sultis, į jas įpilti apie 0,25l. vandens ir tuo mišiniu aplieti kruopas. Palikti pusei valandos. Jei per tą laiką skystis visas nesusigeria, likutį nupilti. Pomidorą nuplikyti verdančiu vandeniu ir nulupti luobelę. Pomidorą perpjauti pusiau ir išimti sėklas. Min..

Recepto vertinimas: 1

Padažas ryžiams iš Dramblio Kaulo Kranto

Mėsą supjaustykite gabaliukais. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus. Dideliame puode pašildykite aliejų, pakepinkite jame mėsą ir svogūnus. Įpilkite vandens (kad mėsa būtų tik apsemta), užvirinkite. Sudėkite turkiškus žirnius, nuluptus grybus, griežinėliais supjausty..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pipiru