Meksikietiškai ruošta aštri žuvis

Ingridientai:
1 kg ešerių ar kitų baltųjų žuvų,
svogūno,
5 skiltelių česnako,
4 pomidorų,
4 šaukštų kukurūzų aliejaus,
1/3 puodelio vyno acto,
kelių konservuotų jelapeno pipirų,
kapotų žalumynų,
druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų,
raudonėlių,
aitriosios paprikos,
cinamono.
Gaminimas
Žuvis nuplaukite, supjaustykite, užpilkite marinatu, paruoštu iš acto, 3 česnako skiltelių, juodųjų pipirų, raudonėlių, cinamono, aitriosios paprikos bei druskos.

Žuvis išdėliokite kepimo inde. Uždėkite smulkiai pjaustytų svogūnų, pomidorų griežinėlių, užberkite kapotų česnakų, smulkintų jelapeno pipirų. Apliekite aliejumi.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!