6 rezultatų ieškant "vartojamas"

Sultinys

SultinysIngridientai:1 kg jautienos su kaulais, 2 svogūnai, 1—2 morkos, saliero, porų, petražolių, 3 lauro lapeliai, 5—6 pipirai, druskos, 3,5l. vandens.Gaminimas Mėsa nuplaunama, sukapojama į 3—4 dalis, užpilama šaltu vandeniu ir verdama ant stiprios ugnies. Pri..

Recepto vertinimas: 0

Virta triušiena su baltuoju padažu

Virta triušiena su baltuoju padažuIngridientai:1kg triušienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, 20 g sviesto, 2 šaukštai grietinės, 1 stiklinė baltojo padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Mėsa sukapojama gabalais, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, suded..

Recepto vertinimas: 0

Raugas

Raugas Ingridientai: 1/2 kilogramo ruginių miltų, 50 gramų mielių, 1—1,5 litro šilto vandens Gaminimas Ruginei juodai duonai išpurenti vartojamas tik raugas — paskutinio kepimo duonos tešlos 1/2—1 kilogramo didumo bandelė, kuri paliekama išplautame duonkubilyje ..

Recepto vertinimas: 3

Varškinės spurgos

Varškinės spurgosIngridientai:1/2kg varškės arba lietuviško sūrio, 5 šaukštai miltų, 4 šaukštai cukraus, 2—3 kiaušiniai, 50g sviesto (jei vartojamas sūris— truputis grietinės), 1 nubrauktas šaukštelis sodos, vanilinio cukraus, 100g miltinio cukraus užbarst..

Recepto vertinimas: 4

Žemuogių ir aviečių lapų mišinys

Žemuogių ir aviečių lapų mišinysIngridientai:***GaminimasSudžiovinti po porą saujų žemuogių ir aviečių lapų. Juos sutrinti. Sumaišyti po 4 šaukštelius susmulkintų žemuogių ir aviečių lap%..

Recepto vertinimas: 0

Trešnių kompotas

Trešnių kompotasIngridientai:1 l vandens imama 650- 750 g cukrausGaminimasTrešnės į stiklainius dedamos nenuplikytos, todėl indą reikia talpiai pridėti, sukrečiant, kad daugiau sutilptų. Grūsti negalima, nes trešnes galima sužeisti, jo..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: vartojamas