Žąsis su veršienos įdaru


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

Žąsis,
šaukštas čiobrelių,
druskos,
pipirų.
Įdarui:
500 g maltos veršienos,
2 svogūnai,
2 bandelės,
stiklinė pieno,
žąsies kepenėlės,
kiaušinis,
trynys,
2 šaukštai krapų,
2 šaukštai petražolių lapelių,
tarkuoto muskato,
druskos,
pipirų,
3 šaukštai aliejaus kepimui.

Gaminimas:

Žąsį išvalyti ir įtrinti su druska, pipirais bei čiobreliais. Vienai valandai įdėti į šaldytuvą.Paruošti įdarą: svogūnus supjaustyti, pakepinti aliejuje. Kepenėles pakepinti ir sumalti. Sudėti piene išmirkytas ir gerai nuspaustas bandeles, maltą veršieną, įmušti kiaušinį, supilti trynį, pasūdyti, įberti pipirų, muskato, petražolių lapelių ir išmaišyti. Žąsį prikimšti šio įdaro ir užsiuvus pakepti 2 valandas. Patiekti su keptomis bulvėmis ir kopūstų salotomis. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!