25 rezultatų ieškant "pienas"

Levante

Levante Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 0,5 l Pienas0,5 l Vaisių sultys (apelsinų, obuolių)Saulėgrąžų aliejus200-300 gr. degtinė arba spiritas200 gr. (stiklinė) Rasalas (agurkų, pomidorų)Tomatų pastaKrapų nuoviras (2 pundeliai + 0.5 l)100 gr. CukrusPlakta grie..

Recepto vertinimas: 0

Riešutiniai ledai

Riešutiniai ledai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500ml pieno 190g cukraus 1 šaukštas kukurūzų miltų 375ml kondensuoto pieno 2 šaukštai kapotų pistacijų 2 šaukštai kapotų migdolų 2 šaukšteliai rožių vandens (ar kitokio, kurio galima nusipirkti parduotuvėse) Išeiga: 1,0 l ledų G..

Recepto vertinimas: 0

Brokolių Kapučino

Brokolių Kapučino Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 smulkinti askaloniniai svogūnai 2 vidutinio dydžio bulvės 2 šaukštai aliejaus 2 GABALĖLIAI CUKRADENDRIŲ CUKRAUS 750 ml vandens 2 daržovių sultinio kubeliai 200 g šviežių ar šaldytų brokolių 100 ml 13% grietinėlės 300 ml pieno Dru..

Recepto vertinimas: 0

Desertas „Crema Catalana“

Desertas „Crema Catalana“ Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 kiaušinių, 0,5l pieno, 4 šaukštų cukraus, 1 šaukšto krakmolo, citrinos žievelės, cinamono šakelės Gaminimas: Kiaušinio tryniai išplakami, supilamas pienas, sudedami kiti ingridientai. Pradėti virti masę lėtai maiša..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių kotletai

Ryžių kotletai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1,5 stiklinės ryžių, pienas, sviestas, 2 kiaušiniai, miltai, aliejus, sausainiai, grybų padažas. Gaminimas: Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, nusunkite per koštuvą ir perpilki..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių kotletai su šokoladiniu padažu

Ryžių kotletai su šokoladiniu padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1,5 stiklinės ryžių, pienas, sviestas, kiaušiniai, miltai, aliejus, sausainiai, cukrus, vanilė, šokoladas. Gaminimas: Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, n..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių košė pusryčiams

Ryžių košė pusryčiams Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1,3 stiklinės ryžių, pienas, sviestas, cukrus, cinamonas Gaminimas: Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, nusunkite per koštuvą ir perpilkite šaltu vandeniu. Kai vanduo nuv..

Recepto vertinimas: 2

Minkštas meduolis

Minkštas meduolis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2,5-3 stiklinės kvietinių miltų arba rupių ruginių miltų, 3 kiaušiniai, stiklinė rūgusio pieno, stiklinė grietinės (vietoj pieno galima dėti stiklinę geros varškės), 2 stiklinės medaus, 4 šaukštai cukraus, 2 šaukšteliai prieskoni..

Recepto vertinimas: 0

Grybų apkepas

Grybų apkepas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2 stiklinės miltų vandeniu skiestas pienas (lygiomis dalimis) šaukštas aliejaus kiaušinis ½ šaukštelio kepimo miltelių Faršui: 1 kg grybų didelis svogūnas šaukštas miltų 2 šaukštai sviesto 150 g fermentinio sūrio pipirų, druskos Ga..

Recepto vertinimas: 0

Plikyti blynai

Plikyti blynai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1,5 stiklinės miltųstiklinės pieno2 šaukštai sviesto3-4 kiaušiniai3-4 šaukštai miltinio cukraustruputis druskostarkuotos apelsino žievelėsriebalų blynams kepti Gaminimas: Pienas su sviestu užvirinama ir suberiami ..

Recepto vertinimas: 4

Aukštaitiška žuvienė

Aukštaitiška žuvienėIngridientai: 1-2 kg žuvies 1-2 did. svogūnai Lauro lapų Pipirų Žuvies prieskonių 1-1,5L vandens sultinio virimui 1l pieno 1 stiklinė ryžių Krapų Morkų Gaminimas: Žuvis išvaloma, sudedama į šaltą vandenį ir užverdama. Virti apie 1,5 val...

Recepto vertinimas: 5

Lazanija

Lazanija Ingridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 gramų), 300 gramų Parmezano sūrio Bolonese padažui 1 didesnis svogūnas, 1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 gramų faršo (galima 150 gramų kiaulienos ir 150 gramų jautienos), 15 gramų džiovintų grybų arba 200 gram..

Recepto vertinimas: 4

Žemuoginis pienas

Žemuoginis pienas Ingridientai: 1-2 puodeliai pieno saujelė žemuogių 1-3 šaukšteliai pieno Gaminimas: Pieną , žemuoges ir šaukštelį medaus sudėti į plaktuvą . Kruopščiai viską suplakite. Paragaukite ir pridėkite daugiau medaus, jei jūs norite, kad jūsų žemuoginis p..

Recepto vertinimas: 0

Paukščių pienas

Paukščių pienasIngridientai: 2 pakeliai vaisių želė 2 šaukštai cukraus pudros stiklinė kondensuoto pieno nesaldaus Gaminimas: Želė ištirpiname vandenyje (perpus mažesniame kiekyje negu parašyta ant pakelio) . Pieną su cukrumi gerai išplakame , kol masė dvigubai padidės ..

Recepto vertinimas: 3

Šaltas pienas su medumi

Šaltas pienas su medumi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.60 g medaus, 2.1/2 litro pieno. Gaminimas: Ištirpinti medų truputi pašildytame piene. Atvėsinti, išplakti mikseriu arba plaktuvu. Daugiau receptų bei patarimų susijusių su medumi galite rasti adresu : http://medus.patiekalai.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Šiltas pienas su kakava

Šiltas pienas su kakava Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.80 g medaus, 2.2 šaukštai kakavos,3.600 ml pieno. Gaminimas: Truputyje pieno ištirpinti kakavą. Likusį pieną užvirti, įpilti ištirpintą kakavą ir pavirti dar 2-3 minutes. Atvėsinti, įdėti medų, išplakti mikseriu ir iškošt..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Paukščių pienas“

Tortas „Paukščių pienas“ Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 4 kiaušiniai, po 200 g cukraus miltų. Kremui: 200 ml pieno, 300 g sviesto arba margarino, 10 kiaušinių, 400 g cukraus, šaukštas miltų, 40 g želatinos, vanilino. Glajui: 5 šaukšt..

Recepto vertinimas: 5

Blyneliai su varške

Blyneliai su varške Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: * Kvietiniai miltai, 250 gramų * Pienas, 1 stiklinė * Vanduo, 1 stiklinė * Kiaušiniai, 2 vienetai * Aliejus, truputį * Druska, truputį Gaminimas: Gaminimas: Lietinių su varške įdarui dar r..

Recepto vertinimas: 4

Sūris su kmynais

Sūris su kmynaisIngridientai:8—10l. rūgusio pieno, 1 šaukštelis kmynų, 1/2 šaukštelio druskos.Gaminimas Rūgęs pienas supilamas į puodą, suberiami nuplikyti kmynai, pamaišoma ir šildoma ant silpnos ugnies (iki 35—40°C temperatūros). Varškė esti sultingesnė, skanes..

Recepto vertinimas: 0

Dzūkiškas grikinis pyragas

Dzūkiškas grikinis pyragasIngridientai:1 kg grikinių pikliuotų miltų, 1/2l. pieno, 30 g mielių, 2 kiaušiniai, 100 g sviesto, druskos.Gaminimas Kiaušiniai ir pienas išplakami. Sviestas ištrinamas atskirai, į jį po truputį pilamas pienas su kiaušiniais, beriami miltai, sudedamos su ..

Recepto vertinimas: 0

Braškinis paukščių pienas

Braškinis paukščių pienasIngridientai:750g sunokusių braškių, 350g riebios varškės, 60g cukraus pudros, 1 citrinos sultys, 1 stiklinė tirštos riebios grietinėlės, 3 šaukštai saldaus braškių sirupo, 6 šaukštai tirpios želatinos.Gaminimas Keletą braškių atidėti, kitas išsukti..

Recepto vertinimas: 0

Velykinis tortas

Velykinis tortasIngridientai:250g. aukščiausios rūšies miltų, 250g. margarino, 200g. (stiklinė) grietinės, 2 kiaušinių tryniai, pusė pakelio vanilinio cukraus, vienos citrinos sultys. (visko reikės imti du kartus). Kremui: 2 stiklinės pieno, 200g. cukraus, 150g. sviesto, 100g. miltų,..

Recepto vertinimas: 2

Tradicinis paukščių pienas

Tradicinis paukščių pienasIngridientai:10 kiaušinių, 2 stiklinės cukraus, 300 gr. sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė miltų, 40-50 gr želatinos, 150 gr. vandens.Gaminimas Trynius suplakti su 1 stikline cukraus. Indą su suplaktais tryniais įdėti į didesnį indą su vandeniu ir už..

Recepto vertinimas: 0

Saldainiai „Paukščių pienas“ (Jūratės)

Saldainiai „Paukščių pienas“ (Jūratės)Ingridientai:2 pakeliai vaisių želatinos, 2 v.š. miltinio cukraus, 2 stiklinės kondensuoto pieno.Gaminimas Želatiną ištirpinti vandenyje (vandens reikia per pus mažiau, nei rašoma ant pakelio). Pieną su miltiniu cukrumi gerai išpla..

Recepto vertinimas: 3

Aguonų pienas

Aguonų pienasIngridientai:stiklinė aguonų, 2 l vandens, cukraus pagal skonį.Gaminimas Aguonų pienui skirtos aguonos nuplikomos verdančiu vandeniu ir pabrinkinamos. Nupylus vandenį dukart permalomos mėsmale smulkiais peiliu kais arba gerai sugrūdamos grūstuve. Sugrūstos aguonos užpilamo..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pienas