25 rezultatų ieškant "pienas"

Tortas " Napoleonas"

Ant lentos išsijojami miltai (kepiniams miltus sijoti būtina, kad miltuose atsirastų oro, nuo to kepinio skonis yra žymiai geresnis, nei kepinio iš nesijotų miltų), į juos dedamas gabalais supjaustytas atšaldytas margarinas, pilama pasūdyta grietinė, įmušamas kiaušinis ir kapojama ilg..

Recepto vertinimas: 3

Levante

1. 0,5 l vandens išvirti krapus. 2. į nuovirą įdėti šaukštą tomatų pastos ir rasala 3. mišinį užvirinti 4. pieną sumaišyti su sultimis ir užvirinti ant silpnos ugnies 5. kas minutę maišant pilti po šaukštelį aliejaus, virinti ant silpnos ugnies 5 min. 6. abu mišini..

Recepto vertinimas: 0

Riešutiniai ledai

Pieną su cukrumi supilti į vidutinio dydžio puodą. Maišyti ir kaitinti ant silpnos ugnies, kol pienas pakils, o cukrus ištirps.Kukurūzų miltus sumaišyti su truputėliu kondensuoto pieno ir sukrėsti į pieno ir cukraus mišinį. Vėl kaitinti ant silpnos ugnies maždaug 3-4 minutes, kol ma..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija

Bolonese padažas gaminamas taip Gilesnėje keptuvėje ar vidutinio didumo puode svieste pakepinamas svogūnas, sutarkuota per burokinę trintuvę morka, susmulkintas česnakas. Daržovėms apkepus, sudedamas faršas, susmulkinti grybai (džiovintus grybus prieš tai reikia derai išmirky..

Recepto vertinimas: 4

Žemuoginis pienas

Pieną , žemuoges ir šaukštelį medaus sudėti į plaktuvą . Kruopščiai viską suplakite. Paragaukite ir pridėkite daugiau medaus, jei jūs norite, kad jūsų žemuoginis pienas būtų saldesnis..

Recepto vertinimas: 0

Velykiniai bulvių kiaušiniai

1. Įkaitinkite orkaitę iki 220 arba 180 temperatūros. Nušveiskite bulves, nušluostykite sausai. Šakute įdurkite bulves 2-3 vietose. (Jei norite, kad odelės būtų švelnesnės, patepkite bulves riebalais arba įvyniokite kiekvieną į foliją.)2. Sudėkite bulves į negilią kepimo skardą...

Recepto vertinimas: 0

Vafliai su aguonomis

Kiaušinius išplakti, supilti pieną, cukrų, grietinę, aguonas, miltus, kol tešla plakant lengvai kris nuo šaukšto. Įberti truputį druskos. Įkaitinti vaflinę keptuvę patepti sviestu. Kiekvienai širdelei tešlos pilti po šaukštą. Kepti ant lengvos ugnies apvartant. Kai apgels išimti ..

Recepto vertinimas: 3

Rageliai

Į išsuktą sviestą įmušti kiaušinius, sumaišyti, supilti grietinę, suberti vanilinį cukrų, miltus, užminkyti tešlą kaip makaronams ir 2 valdoms padėti šaltai. Iš tešlos iškočioti ploną lakštą, jį supjaustyti trikampiais gabaliukais, kiekvieną užtepti varške ir, susukus ,,r..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Paukščių pienas“

Tešlai trynius išsukite su puse cukraus. Baltymus išplakite iki putų, supilkite į juos likusį cukrų ir dar paplakite. Paskui atsargiai kartu sumaišykite išplaktus trynius, miltus ir baltymus. Masę supilkite į pateptą riebalais torto formą (ją rinkitės platesnę ir žemesnę) ir kepki..

Recepto vertinimas: 5

Blyneliai su varške

Gaminimas: Lietinių su varške įdarui dar reiks: 500g varškės, 2 kiaušiniai, druska, vanilinis cukrus. Į miltus sudedami kiaušinio tryniai ir maišant pilamas pienas, atskiestas vandeniu, pasūdoma, gerai išplakama, sukrečiami išplakti baltymai. Keptuvė įkaitinama ir patepama ant aliej..

Recepto vertinimas: 4

Šveicariškas bulvių troškinys

Bulvės išverdamos, nulupamos ir stambiai sutarkuojamos. Lašiniai supjaustomi kubiukais ir paspirginami ant silpnos ugnies. Į juos sudedamos paruoštos bulvės, supilamas pienas, grietinėlė ir sumaišoma. Keptuvė uždengiama dubeniu dugnu j viršų ir kepama. Po 10—15 min. bulvės išverč..

Recepto vertinimas: 0

Sūris su kmynais

Rūgęs pienas supilamas į puodą, suberiami nuplikyti kmynai, pamaišoma ir šildoma ant silpnos ugnies (iki 35—40°C temperatūros). Varškė esti sultingesnė, skanesnė, kai pienas šildomas ilgiau žemesnėje temperatūroje. Kai pieną sutraukia, varškė supilama į drobinį sūrmaišį, ..

Recepto vertinimas: 0

Čirviniai blynai (valfliai, širdelės)

Sviestas gerai ištrinamas, mušama po trynį, suberiamą druska ir sukama. Sukant pamažu supilamas pienas ar grietinėlė, suberiami miltai ir prieskoniai. Prieš kepant sudedami išplakti baltymai ir atsargiai sumaišomi su tešla. Įkaitinta vaflinė keptuvėlė patepama riebalais (al..

Recepto vertinimas: 4

Grūdų ir morkų kava

Morkos nuskutamos, stambiai sutarkuojamos, išdžiovinamos ir paskrudinamos. Miežiai išdžiovinami, sumalami ir sumaišomi su džiovintomis morkomis. Mišinys paskrudinamas užbarsčius šaukštelį cukraus. Į verdantį vandenį įberiama grūdų ir morkų mišinio (1—2 šaukšteliai puodukui..

Recepto vertinimas: 0

Dzūkiškas grikinis pyragas

Kiaušiniai ir pienas išplakami. Sviestas ištrinamas atskirai, į jį po truputį pilamas pienas su kiaušiniais, beriami miltai, sudedamos su cukrumi patrintos mielės ir plakama, kol pasidaro puri masė. Tada dedama į riebalais išteptą skardą, pastatoma šiltai, kad pakiltų, ir kepama 50..

Recepto vertinimas: 0

Pusmarškonė košė

Bulvės nuskutamos, supjaustomos į 3—4 dalis ir verdamos. Išvirusios nusunkiamos ir sugrūdamos, supilamas karštas pienas, suberiami miltai (geriau ruginiai) ir maišant dar pavirinama, kol pranyks miltų kvapas, pasūdoma. Lašinukai smulkiai supjaustomi, paspirginami, sudedamas smulkiai..

Recepto vertinimas: 4

Kvietinė košė

Persijoti miltai plona srovele beriami į verdantį vandenį, maišant, kad nesupultų gumulais. Tada sudedamas sviestas, supilamas pienas, pasūdoma ir visą laiką maišoma, kad neprisviltų. Verdama 10—15 min. Valgoma su pienu arba su spirgučiais. ..

Recepto vertinimas: 0

Velykinis tortas

Į miltus, pabertus ant lentos, burokine tarka tarkuojamas per naktį šaldytuve laikytas margarinas. Ant viršaus sudedama visa grietinė, 2 tryniai, supilamos citrinos sultys, suberiamas vanilinis cukrus, tada tešla kapojama dideliu peiliu, stumiant nuo šonų į vidurį. Taip maišoma, kol vis..

Recepto vertinimas: 2

Aguonų pienas

Aguonų pienui skirtos aguonos nuplikomos verdančiu vandeniu ir pabrinkinamos. Nupylus vandenį dukart permalomos mėsmale smulkiais peiliu kais arba gerai sugrūdamos grūstuve. Sugrūstos aguonos užpilamos virintu atšaldytu vandeniu arba pienu, pasaldinama ir leidžiama nusistoti. Kad nesurū..

Recepto vertinimas: 0

Manų košė

Užvirinti pieną su vandeniu, virinti ant nedidelės ugnies. Kai pienas su vandeniu užvirs, dar primažinti ugnį ir įberti truputį druskos ir cukrų. Vėliau maišant po vieną šaukštą iš lėto suberti manų kruopas. Manų kruopas berti reikia sustoti tada, kai pasijaučia sutirštėjimas..

Recepto vertinimas: 3

DARŽOVIŲ SALOTOS SU RYŽIAIS

ZIEDINIU KOPUSTU SALOTOS1 nedidele ziedinio kopusto galvute1 stikline pieno1 stikline vandens3 saukstai vyno acto1 saukstelis medaus0,5 saukstelio garstyciu4 saukstai semenu aliejaus1 saukstas kapotu salieru lapu2 saukstai kapotu petrazoliudruskos, baltuju pipiruKopusto lapai nuskabomi, o galvele ko..

Recepto vertinimas: 0

OBUOLIAI VANILINIAME PADAŽE

Vidutinio dydzio obuoliai nulupami, saukstu isskobiami seklalizdziai. Vanduo su cukrumi ir vanile uzvirinamas, sudedami obuoliai ir verdama ant silpnos ugnies, kol suminksteja. Kiaurasamciu obuoliai isimami is sirupo, sudedami i plokscia stiklini pusdubeni, atausinami ir pridedami juoduju serbentu d..

Recepto vertinimas: 0

PIENO KISIELIAUS DESERTAS

Piena supilti i kaistuva ar puoda ir kaitinti kol uzvirs. Iki pienas uzvirs galite pasiruosti kitus deserto ingridientus. Sauksta krakmolo istirpinti stiklineje vandens. Nulupti obuolius, supjaustyti ketvirciais, isimti seklas. Obuoliu skilteles sudeti i desertines taureles ar gilesnes leksteles. Je..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija

Bolonese padažas gaminamas taip: gilesnėje keptuvėje ar vidutinio didumo puode svieste pakepinamas svogūnas, sutarkuota per burokinę trintuvę morka, susmulkintas česnakas. Daržovėms apkepus, sudedamas faršas, susmulkinti grybai (džiovintus grybus prieš tai reikia derai išmirkyti vandeny..

Recepto vertinimas: 4

Bananu pienas

Bananus smulkiai supjaustyk, suberk i gylu inda, supilk piena ir viska gerai isplak maisytuvu - kol pasidarys vientisa mase. Paskui ipilk jogurto ir dar paplak. Bananu piena ispilstyk i stiklinias. Stai ir viskas! BE GALO SKANU! (Odeta)..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pienas