25 rezultatų ieškant "pienas"

Desertas „Crema Catalana“

Kiaušinio tryniai išplakami, supilamas pienas, sudedami kiti ingridientai. Pradėti virti masę lėtai maišant. Negalima užvirinti! Nukėlus nuo ugnies, dar reikia 5 minutes patiekalą maišyti. Tuomet galima supilti masę į dubenėlius ir atšaldyti. ..

Recepto vertinimas: 0

Greita kiaušinienė

Sviesta i keptuvę įdėti ir sutirpinti, iš anksto paruošti ką dėsime i keptuve: kiausini įdėtiį puodelį ir aišku sudaužyti. kai sviestas ištirps keptuvėje įdėti paruoštą košę ir kepti 3 min. ..

Recepto vertinimas: 1

Žemuoginis pienas

Pieną , žemuoges ir šaukštelį medaus sudėti į plaktuvą . Kruopščiai viską suplakite. Paragaukite ir pridėkite daugiau medaus, jei jūs norite, kad jūsų žemuoginis pienas būtų saldesnis..

Recepto vertinimas: 0

Paukščių pienas

Želė ištirpiname vandenyje (perpus mažesniame kiekyje negu parašyta ant pakelio) . Pieną su cukrumi gerai išplakame , kol masė dvigubai padidės . Kai želė pradės stingti , nuolat plakant pamažu pradėkite ją pilti i pieno masę . Įdėti į šaldytuvą . Kai sustings , sup..

Recepto vertinimas: 3

Troškinta vištiena su prieskoniais

Nuo vištienos nupjaustykite riebalus ir pašalinkite sausgysles. Vidutinio didumo storo metalo prikaistuvyje pakaitinkite aliejų, suberkite papriką, česnaką, imbierą, tuščialaiškį česnaką ir karį. Ant vidutinio karštumo viryklės, maišydami kepinkite 1 minutę. Į prikaistuvį sudėk..

Recepto vertinimas: 4

Tortas "Švelnumas"

Kondensuotas pienas, kiaušiniai ir miltai gerai išmaišomi. Soda užgesinama actu ir sudedama įtešlą. Gerai išmaišome. Tešlą padaliname į trys dalis ir iš kiekvienos dalies iškepame po apskritimą. Kremui grietinę išplakame su cukrumi. Pertepame apskritimus. Puošiame kokoso drožlėm..

Recepto vertinimas: 0

Grilyje kepta vištiena su kokoso pienu

Višta nuplaunama, nusausinama virtuvine servetėle, aštriu peiliu supjaustoma gabalėliais. Svogūnai ir česnako skiltelės nuplaunami ir susmulkinami. Formelėje pakaitinama truputį aliejaus, į jį sudedami svogūnai ir česnakas ir pakepinama. Vištienos gabalėliai, prieskoniai taip pat sud..

Recepto vertinimas: 0

Blyneliai su varške

Gaminimas: Lietinių su varške įdarui dar reiks: 500g varškės, 2 kiaušiniai, druska, vanilinis cukrus. Į miltus sudedami kiaušinio tryniai ir maišant pilamas pienas, atskiestas vandeniu, pasūdoma, gerai išplakama, sukrečiami išplakti baltymai. Keptuvė įkaitinama ir patepama ant aliej..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių ir daržovių mišrainė

Bulvės, morkos ir salierai supjaustomi kubiukais. Pienas ar grietinė, mairūnas, susmulkinti kalendros grūdeliai ir varškė ištrinama, įberiama cukraus, druskos ir užpilama ant paruoštų daržovių. Užbarstoma susmulkintų petražolių lapelių. ..

Recepto vertinimas: 0

Kukulienė

Bulvės nuskutamos, smulkiai sutarkuojamos ir išsunkiamos. Virtos bulvės sumalamos mėsmale, įberiama druskos ir gerai išminkoma. Į vandenį supilamas pienas, užvirinama ir sudedami iš bulvių tešlos padaryti maži apvalūs kukuliai. Baigiant virti, pasūdomą. Kukulius galima išvirti va..

Recepto vertinimas: 0

Sūris su kmynais

Rūgęs pienas supilamas į puodą, suberiami nuplikyti kmynai, pamaišoma ir šildoma ant silpnos ugnies (iki 35—40°C temperatūros). Varškė esti sultingesnė, skanesnė, kai pienas šildomas ilgiau žemesnėje temperatūroje. Kai pieną sutraukia, varškė supilama į drobinį sūrmaišį, ..

Recepto vertinimas: 0

Trintų kukulaičių sriuba

Kiaušinis išplakamas, įpilami 1—2 šaukštai vandens, įberiama truputis druskos, supilama į miltus ir užminkoma kieta tešla. Paskui ji stambiai sutarkuojama, dedama į verdantį pasūdytą vandenį, pavirinama 5 min ir supilamas pienas. Tik užvirusi nukeliama nuo ugnies. ..

Recepto vertinimas: 0

Žemuogių sriuba

Kiaušinių tryniai ištrinami su cukrumi ir užplikomi puse verdančio pieno. Visą laiką maišant, užvirinama, o sutirštėjus atvėsinama. Žemuogės pertrinamos pro sietelį, praskiedžiamos virintu vandeniu ir sumaišomos su trynių mase. Baltymai išplakami su trupučiu miltinio cukraus, ..

Recepto vertinimas: 0

Dzūkiškas grikinis pyragas

Kiaušiniai ir pienas išplakami. Sviestas ištrinamas atskirai, į jį po truputį pilamas pienas su kiaušiniais, beriami miltai, sudedamos su cukrumi patrintos mielės ir plakama, kol pasidaro puri masė. Tada dedama į riebalais išteptą skardą, pastatoma šiltai, kad pakiltų, ir kepama 50..

Recepto vertinimas: 0

Paprastas pyragas

Pienas pašildomas iki 35°C. Į dubenėlį, kuriame bus maišoma, suberiama pusė miltų. Mielės sutrupinamos į stiklinę ir ištrinamos su cukrumi. Tada jos supilamos į pieną ir įmaišoma tešla. Išplakta tešla apibarstoma miltais, šiltai uždengiama ir paliekama šiltoje vietoje, kad pa..

Recepto vertinimas: 3

Mieliniai riestainiai

Mielės ištrinamos su cukrumi, supilamas pašildytas pienas, ištirpyti riebalai ir visi recepte nurodyti produktai, gerai išminkoma ir pastatoma šiltai, kad pakiltų. Pakilusi tešla dar kartą suminkoma. Jei tešla minkšta, pridedama miltų ir dar kartą pakildinama. Iš pakilusios tešl..

Recepto vertinimas: 3

Paliepsniai

Kiaušinis ištrinamas su druska, įpilama 1 stiklinė vandens, išmaišoma, supilama į miltus, suberiama druska ir išsukama, kad neliktų gumulų. Tada supilamas likęs vanduo, įmaišoma tešla kaip lietiniams ir kepami per visą keptuvę dideli blynai. Lašiniais patepta keptuvė dedama a..

Recepto vertinimas: 0

Kupiškėnų žirniniai papločiai (papalaniai)

Iš miltų ir vandens įmaišoma tirštoka tešla ir labai gerai išplakama. Po 2—3 šaukštus paruoštos tešlos krečiama ant džiovintų kopūstlapių ir tuojau kepama duonkepėje krosnyje ant pado. Iškepę papločiai karšti valgomi pusryčiams su rūgusiu pienu, pasūkomis arba dažini..

Recepto vertinimas: 0

Velykinis tortas

Į miltus, pabertus ant lentos, burokine tarka tarkuojamas per naktį šaldytuve laikytas margarinas. Ant viršaus sudedama visa grietinė, 2 tryniai, supilamos citrinos sultys, suberiamas vanilinis cukrus, tada tešla kapojama dideliu peiliu, stumiant nuo šonų į vidurį. Taip maišoma, kol vis..

Recepto vertinimas: 2

Aguonų pienas

Aguonų pienui skirtos aguonos nuplikomos verdančiu vandeniu ir pabrinkinamos. Nupylus vandenį dukart permalomos mėsmale smulkiais peiliu kais arba gerai sugrūdamos grūstuve. Sugrūstos aguonos užpilamos virintu atšaldytu vandeniu arba pienu, pasaldinama ir leidžiama nusistoti. Kad nesurū..

Recepto vertinimas: 0

Desertas " Vaivorykštė"

Aviečių uogos sutrinamos ir supilamos į plakamą grietinėlę, sudedama ištirpinta želatina,cukrus ir dar plakama iki vienalytės masės. Šaltalankio uogos blanširuojamos per sietelį.Į plakamą grietinėlę sudedamas uogų sirupas, cukrus, ištirpinta želatina. Šokoladiniam kremui: ..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena žaliajame kari padaže (Kaeng Khiao Wan Kai) (foto)

Pagaminamas žaliasis kario padažas: čili pipirai sumalami su druska, pridedama kapotos citrinžolės, kapotos kaffir žaliosios citrinos žievelės, kapotos kalendros šaknies, sudedamas šalotinis svogūnas, pipirai, kalendros sėklos, kmynų sėklos ir krevečių padažas. Viskas gerai sumai..

Recepto vertinimas: 0

PIENO KISIELIAUS DESERTAS

Piena supilti i kaistuva ar puoda ir kaitinti kol uzvirs. Iki pienas uzvirs galite pasiruosti kitus deserto ingridientus. Sauksta krakmolo istirpinti stiklineje vandens. Nulupti obuolius, supjaustyti ketvirciais, isimti seklas. Obuoliu skilteles sudeti i desertines taureles ar gilesnes leksteles. Je..

Recepto vertinimas: 0

MORKŲ BLYNELIAI

Kiausiniu tryniai istrinami su druska ir cukrumi, suberiami miltai, supilamas pienas ir gerai isplakama. Nuskustos morkos sutarkuojamos ir sudedamos i kiausiniu su pienu plakini. Paskiausiai sudedami gerai isplakti kieusiniu baltymai, ismaisoma. Svieste arba margarine kepami nedideli blyneliai. Prie..

Recepto vertinimas: 0

Naminis jogurtas

Piena pavirinti ir padeti sausoje vietoje, kad atsaltu (nedeti i saldytuva!) ideti jogurta, ir suvinioti i ranksluosti puoda kuriame yra pienas su jogurtu. Puoda suviniota siltai i ranksluosti padeti prie radiatoriaus, po 1 dienos, gal ir maziau laiko galesite i puoda su jau sutirstejusiu pienu deti..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: pienas