Levante


Patiekalo šalis: Italija
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
0,5 l Pienas
0,5 l Vaisių sultys (apelsinų, obuolių)
Saulėgrąžų aliejus
200-300 gr. degtinė arba spiritas
200 gr. (stiklinė) Rasalas (agurkų, pomidorų)
Tomatų pasta
Krapų nuoviras (2 pundeliai + 0.5 l)
100 gr. Cukrus
Plakta grietinėlė
Trinti riešutai

Gaminimas:
   1. 0,5 l vandens išvirti krapus.
   2. į nuovirą įdėti šaukštą tomatų pastos ir rasala
   3. mišinį užvirinti
   4. pieną sumaišyti su sultimis ir užvirinti ant silpnos ugnies
   5. kas minutę maišant pilti po šaukštelį aliejaus, virinti ant silpnos ugnies 5 min.
   6. abu mišinius sumaišyti
   7. pridėti degtinės arba spirito
   8. pridėti cukrų
   9. atvėsinti
  10. išpisltyti į stiklines
  11. papuošti plakta greitinėle ir užbarstyti trintus riešutus

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!