16 rezultatų ieškant "pasigaminti"

Virti bulvių piršteliai

Bulves išvirti, sugrūsti arba sudėjus ant lentos kočėlu sutrinti.Po to į jas dedame miltų, kiaušinį, druskos, truputį riebalų.Masę išminkome ir suvoliojame piršto storumo volelius.Juos verdame sūdytame vandenyje.Išgriebiame pirštelius, apdžioviname ir spirginame riebaluose.Patieki..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos šašlykas

Į verdantį sultinį sudėti gabaliukais pjaustytas šparagines pupeles ir bulves. Truputį pasūdyti. Baigiant virti, sudėti pjaustytą mėsą. Dar pavirti ir paskaninti čiobreliais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Kepta cukinija su česnaku

Cukiniją supjaustome griežinėliais, apie 0,5 cm storio. Griežinėlius apibarstome prieskoniais ir apvoliojame miltais. Dedame į įkaitintą keptuvę ir apkepame iš abiejų pusių. Iškepusius dedame į lėkštę ir dar karštus apibarstome smulkiai sukapotu česnaku. Taip iškept..

Recepto vertinimas: 3

Aštriai rūgšti baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena

Išverdame vištienos sultinį. Grybus užpilame verdanciu vandeniu ir pamirkome 10-15 min ir supjaustome. Vištienos krūtinėlę supajaustome plonomis juostelėmis. Dedam pipirus, pilam actą, aliejų, dedam čili pipiriuką, druska ir vištienos krūtinėlę supjaustytą juostelėmis..

Recepto vertinimas: 5

Virti bulvių piršteliai

Bulves išvirti, sugrūsti arba sudėjus ant lentos kočėlu sutrinti.Po to į jas dedame miltų, kiaušinį, druskos, truputį riebalų.Masę išminkome ir suvoliojame piršto storumo volelius.Juos verdame sūdytame vandenyje.Išgriebiame pirštelius, apdžioviname ir spirginame riebaluose.Patieki..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas tanduri greituoju būdu

Vištos galūnėms nuimkite oda, poodinius riebalus bei kelis kartus įpjaukite (tik nepersistenkite, nes reikės dar ir ant iešmo maut). Dubenyje sumaišykite druska, pasta, česnaką, jogurtą ir citrinos sultis iki vientisos mases. Duokite šitą masę pauostyti namiškiams, kad jiems prasid..

Recepto vertinimas: 0

Krabų pyragėliai su aštriu pomidorų padažu

Vermišelius išvirkite, nuvarvinkite. Dideliame dubenyje sumaišykite makaronus, krabų mėsą, petražoles, papriką, parmezano sūrį, miltus, svogūnus ir pipirus. Įmuškite kiaušinius ir viską kruopščiai išmaišykite. Iš masės padarykite 12 paplotėlių, kuriuos šaldykite 30minučių...

Recepto vertinimas: 0

Troškinti ryžiai su mėsa

Imkite pusę nurodyto sviesto ir pakepinkite daržoves, kol jos suminkštės. Tada sudėkite česnaką ir dar truputį pakepinkite. Išimkite iš keptuvės. Kepenėlės ir kiaulieną pakepinkite 2-3 minutes. Kepamą kiaulieną susmulkinkite šakute. SUdėkite daržoves ir kepkite 2-3 minutes. Suber..

Recepto vertinimas: 0

Raugas

Ruginei juodai duonai išpurenti vartojamas tik raugas — paskutinio kepimo duonos tešlos 1/2—1 kilogramo didumo bandelė, kuri paliekama išplautame duonkubilyje ir laikoma sausoje šaltoje (ne žemesnėje kaip 0°C) vietoje iki kito kepimo. Per tą laiką bandelės paviršius apdžiūsta..

Recepto vertinimas: 3

Pupelės su kiaušiniais ir sūriu

Žalias arba konservuotas pupeles išvirkite, sudėkite jas į keptuvėje ištirpintą sviestą, pridėkite česnako, druskos ir pipirų. Lygiame pupelių sluoksnyje padarykite duobutę, į kurią įberkite daug žalumynų ir sūrio bei įmuškite žalią kiaušinį. 4-5 min. keptuvę įkiškite ..

Recepto vertinimas: 0

Veganiškas obuolių pyragas

Obuoliai nulupami, supjaustomi kūbeliais, užpilami cukrumi, pakaitinami ant vidutinės ugnies keletą minučių, laikomi pusė paros kambario temperatūroje, kad iš obuolių išsiskirtų sultys. Po to gerai išmaišyti, kad ištirptų likęs cukrus. Supilti aliejų, suberti citr. rūgštį, sod..

Recepto vertinimas: 0

Viduržemio kraštų salotos

Norėdami pasigaminti kuskuso, manų kruopas suberkite į didelį dubenį ir, energingai maišydami šakute, užpilkite 250 ml verdančio vandens. Palaikykite 5 minutes, kad išbrinktų. Kuskusą supilkite į sietelį ir gerai nusunkite. Petražolių ir mėtų lapelius stambiai sukapokite. Išspau..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Paletė"

Miltus, rišutus bei cukrų suberkite ant lentos, sudėkite sviestą, supjaustytą gabaliukais, į kauburėlio vidų įmuškite kiaušinį. Suberkite kepimo miltelius, druską, supilkite citrinų esenciją. Produktus kapokite peiliu plačiais ašmenimis. Kai neliks sausų miltų ir sviesto kruopel..

Recepto vertinimas: 0

Šaltalankių gėrimas (Jūratės) (foto)

Nuplautas šaltalankių uogas užpilti karštu (bet ne verdančiu) vandeniu, kad apsemtų ir palaikyti maždaug 2 min., (taip vėliau jos lengviau susimaigys). Tada vandenį nupilti, o uogas sumaigyti. Ant dubenėlio krašto uždėti dvigubos marlės gabalėlį ir nupilti susidariusias sultis. Uog..

Recepto vertinimas: 2

JAUTIENOS KEPSNYS SU KARŠTOMIS DARŽOVĖMIS

Jautienos ispjova supjaustome kepsnio dydzio gabaliukais, pabarstome prieskoniais, aptepame aliejumi. Darzoves supjaustome lazdelemis, pabarstome prieskoniais, ipilame siek tiek aliejaus ir ismaisome, ikaitiname keptuve, sudedame darzoves, neluptus cesnakus, pievagrybius, viska apkepiname ir, iseme ..

Recepto vertinimas: 3

Paprastas skanus biskvitas(torciukas)

Išplakti kiaušinį ir į tą pati indą ipilti kondensuoto pieno ir miltų. Viska išplakti ir įdeti į orkaite įkaitinta iki 200 C . Kai iškeps galima užpilti uogiene ar kokiu sirupu, ar pasigaminti skanu torčiuka...

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: pasigaminti