Braškių pica

Ingridientai:
4 porcijos

Stiklinė miltų,
stiklinė pieno,
4 šaukštai miltinio cukraus,
2 šaukštai sviesto,
500 g braškių.
Gaminimas
Kiaušinius išplakame su pienu ir 2 šaukštais miltinio cukraus. Paskui po truputį suberiame miltus. Braškes supjaustome ketvirčiais. Įkaitiname 220 laipsnių karštumo orkaitėje 4 nedideles picų formeles (arba didelę skardą) ir patepame sviestu.

Į įkaitintas kepimo formas supilame tešlą, o ant viršaus sudedame uogas. Kepame maždaug 20 minučių. Dar karštus kepinius apibarstome miltiniu cukrumi.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!