Kepta cukinija su česnaku

Ingridientai:

1 cukinija
prieskonių, gali būti "Vegeta"
česnako
miltų apvoliojimui
aliejaus kepimui

Gaminimas:

Cukiniją supjaustome griežinėliais, apie 0,5 cm storio. Griežinėlius apibarstome prieskoniais ir apvoliojame miltais. Dedame į įkaitintą keptuvę ir apkepame iš abiejų pusių. Iškepusius dedame į lėkštę ir dar karštus apibarstome smulkiai sukapotu česnaku. Taip iškepta cukinija skanu valgyti su majonezo ir jogurto padažu. Kaip jį pasigaminti rasite galite surasti skiltyje "Užkandžiai".
Skanaus

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!