20 rezultatų ieškant "paliekant"

Viščiuko paštetas tešloje (angliška virtuvė)

Viščiuko paštetas tešloje (angliška virtuvė) Patiekalo šalis: Didžioji Britanija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 viščiukas, 100 g prieskoninių daržovių, 250 g kiaulienos, 250 g šviežių lašinių, 1 svogūnas, 1 trynys, 1 stikliukas degtinės, 1 stikliukas vyno, 1 šaukštas riešu..

Recepto vertinimas: 0

Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle

Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 litras šviežių voveraičių, pora keptų (virtų) vištienos ketvirčių (arba file-tinka bet kokia paukštiena arba triušiena),1 nedidelio svogūno galvutė, 3-4 gana didelės bulvės, 300 gr sūrio (kuris..

Recepto vertinimas: 3

Moliūgo pyragas su riešutais

Moliūgo pyragas su riešutaisIngridientai: 100 g miltų 100 g maltų lazdyno riešutų žiupsnelio drusko 40 g cukraus 80 g sviesto 3 kiaušinių 500 g moliūgo minkštimo 200 g sutirštinto pieno nutarkuotos 1 citrinos žievelės 1 kiaušinio trynio 1 pak. vanilinio pudingo cukraus p..

Recepto vertinimas: 0

Silkės mielinėje tešloje

Silkės mielinėje tešloje Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.6 - 8 mažos silkės, 2.200 g. salierų, 3.10 g. lašinių.4.Tešlai: 500 g. miltų, 5.1 šaukštas margarino, 6.1 stiklinė pieno, 7.25 g. mielių, druskos.  Gaminimas: Miltai, margarinas, druska išminkomi, pienas išplakamas su ..

Recepto vertinimas: 0

Grybais įdaryta nugarinė

Grybais įdaryta nugarinėIngridientai:800 g kiaulienos nugarinės, 1 kiaušinis, 2—3 svogūnai, 30 g džiovintų grybų, 40 g riebalų kepimui, prieskonių, druskos.Gaminimas Kiaulienos nugarinė perpjaunama išilgai, paliekant vieną kraštą neperpjautą (kaip atversta knyga). Iš nu..

Recepto vertinimas: 4

Mielinės tešlos vyniotinis su aguonomis

Mielinės tešlos vyniotinis su aguonomisIngridientai:1 kg miltų, 1/2 stiklinės pieno, 25—50g mielių, 4 tryniai, 1 citrinos žievelė, 5g druskos. Aguonų masei: 300g aguonų, 150g cukraus, 1 kiaušinis, 50g riešutų, vanilinio cukraus, 50g cukrinukų (cukraus sirupe virtų ap..

Recepto vertinimas: 5

Šakotis

ŠakotisIngridientai:60 kiaušinių, 1200g cukraus, 1200g miltų, 1200g sviesto, 2 stiklinės grietinėlės, citrinos žievelių, 150g sviesto volui ištepti, 100g miltinio cukraus gaminiui apibarstyti.Gaminimas Dideliame moliniame dubenyje sviestas mediniu šaukštu gerai išsukamas, mušama..

Recepto vertinimas: 4

Pyragas su vyšniomis

Pyragas su vyšniomisIngridientai:Tešla: 250 g. miltų, 80-100 g. margarino, 80-100 g. cukraus, vanilinio cukraus, kiaušinis, Vyšnių kremas: stiklainis vyšnių (be kauliukų)kompoto, grietininio pudingo pakelis.Gaminimas Miltus ir margariną sukapoti, supilti plaktą kiaušinį, suberti vanil..

Recepto vertinimas: 0

Sūrūs riestainėliai

Sūrūs riestainėliaiIngridientai:500g. miltų, 200g. sviesto, 3 tryniai, kiaušinis, 40g. mielių, šaukštelis sodos, 1/2 stiklinės grietinės, aguonų arba kmynų, druskos.Gaminimas Mieles sutrupinti, sumaišyti su miltais ir kapoti su sviestu bei tryniais. Sudėti grietinę, sodą, truputį d..

Recepto vertinimas: 0

Bandelės su citrinų žievelėmis

Bandelės su citrinų žievelėmisIngridientai:2 citrinos, 50 g sviesto, stiklinė pieno, 40 g mielių, 0,5 šaukštelio druskos, stiklinė cukraus, 4 stiklinės kvietinių miltų, šaukštas cukraus pudros.Gaminimas Citrinas nuplikyti, nusausinti ir specialiu įrankiu nuskusti žieveles. Jas suber..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su obuoliais

Vyniotinis su obuoliaisIngridientai:200 g miltų, 2 šaukštai aliejaus, 0,5 stiklinės vandens, druskos. Įdarui: 60 g razinų, 50 ml romo, 80 g sviesto, 100 g maltų džiūvėsių, 110 g cukraus, pakelis vanilinio cukraus, 1 kg obuolių, 50 g maltų migdolų, šaukštelis cinamono, pusės citrin..

Recepto vertinimas: 0

Austriškas obuolių pyragas

Austriškas obuolių pyragas Ingridientai: Tešlai 200 gramų miltų, 2 šaukštai aliejaus, 0,5 stiklinės drungno vandens, žiupsnelis druskos Įdarui 60 gramų razinų, 50 mililitrų romo, 80 gramų sviesto, 100 gramų džiūvėsėlių, 110 gramų cukraus, 1 pakelis vanilinio cukraus, ..

Recepto vertinimas: 0

Ilgieji makaronai su jūros gėrybių padažu

Ilgieji makaronai su jūros gėrybių padažuIngridientai:500g nuvalytų kalmarų ar sepijų, 2 skiltelės smulkinto česnako, 125ml pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 6 išlukštentos krevetės, paliekant galvą ir žnyples, 6 didelės karališkos krevetės, 6 nuvalyti vėžiai, galvas pal..

Recepto vertinimas: 1

Rūgšti krevečių sriuba su citrinžole (Tom Yum Kung) (foto)

Rūgšti krevečių sriuba su citrinžole (Tom Yum Kung) (foto)Ingridientai:6 porcijoms: 300 g karališkų krevečių (vietoj jų galima naudoti žuvį ar vištieną), 2 citrinžolės stiebai, supjaustyti mažais gabaliukais, 10 plėšytų kaffir žaliosios citrinos (arba paprastos žaliosios citri..

Recepto vertinimas: 4

Persikų tortas su pistacijų kremu

Persikų tortas su pistacijų kremuIngridientai:250 g sviesto; 250 g cukraus; Tarkuota citrinos žievelė; 3 kiaušiniai; 195 g krakmolo; 150 g miltų; 1 nubrauktas arb. š. kepimo miltelių; 80 g pistacijos riešutų; 500 ml pieno; 1 arb. š. vanilinio cukraus; 3-4 persikai; Riebalų formai ištept..

Recepto vertinimas: 0

TORTAS IŠKART

TORTAS IŠKARTIngridientai:4 kiaušiniai4 obuoliai4 šaukštai cukraus100 g sviesto (galima margarino)4 šaukštai grietinėsšaukštelis sodos (nugesinti grietinėje)po šaukštą aguonų ir kakavos miltelių,po saują bet kokių r..

Recepto vertinimas: 0

Austriškas obuolių pyragas

Austriškas obuolių pyragas Ingridientai: Tešlai 200 gramų miltų, 2 šaukštai aliejaus, 0,5 stiklinės drungno vandens, žiupsnelis druskos Įdarui 60 gramų razinų, 50 mililitrų romo, 80 gramų sviesto, 100 gramų džiuvėsėlių, 110 gramų cukraus, 1 pakelis vanilinio cukrau..

Recepto vertinimas: 4

GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ UOGIENĖ (azerbaidžianiečių)

GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ UOGIENĖ (azerbaidžianiečių)Ingridientai:1 kg išvalytų nuo plėvelės neprinokusių graikinių riešutų1,5 kg cukraus3 g citrinos rūgšties3 g gvazdikėlių arba kardamonoGaminimasRiešutus u&..

Recepto vertinimas: 0

BULVĖS SU GRYBAIS

BULVĖS SU GRYBAISIngridientai:1 kg bulvių,50 g džiovintų grybų,1 svogūnas,1 kiaušinis,0,5 stiklinės grietinės,1 šaukštas sviesto,1 šaukštas miltų,petražolių lapelių,druskos, pipirų.GaminimasBulves apskusti ir i..

Recepto vertinimas: 3

Cepelinų padažas

Cepelinų padažas Ingridientai: 200 - 300 gramų lašinukų, 2 - 3 svogūnų, 200 - 300 gramų grietinės, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinės pieno, druskos, prieskonių (pagal skonį) Gaminimas Lašinukus supjaustyti smulkiais kūbeliais ir sudėti į keptuvę. Lašinukams pradėjus gelsti..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: paliekant