25 rezultatų ieškant "pagal"

Tuno mišrainė

supjaustau kopūstą, suberiu smulkintą tuną, žirnelius, sudedu prieskonius ir užpilu cintronos sultimos, išmaišau, dalinu į dvi dalis ir tiekiu į stalą skanaus, man tai labai patinka, nes yra suderintas maistas. ..

Recepto vertinimas: 2

Pica Niam-niam

Iš vandens ir “Malsena” mišinio picai paruošiama tešla picos pagrindui. Gauta tešla iškočiojama ir ištepama aliejaus – pomidorų padažo mišiniu. Ant picos pagrindo pagal kepančiojo nuožiūrą dedami riekelėmis pjaustyta: dešra, grybai, pomidoras, paprika, svogūnas. Ant viršaus u..

Recepto vertinimas: 4

Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle

1. Iškepame arba išverdame vištieną su prieskoniais (kad šie įsigertų į mėsą), jei kepame tai apibarstome ir kmynais.Tinka “vakarykštė” vištiena. Nuimame nuo kaulų mėsą -smulkiai supjaustome. 2. Išverdame bulves (žinoma su druska arba sultinio kubeliu).Galima bebaigiant virti id..

Recepto vertinimas: 3

Jogurtiniai ledai

Stiklinę pieno užviriname su cukrumi ar medumi (saldiname pagal skonį), o likusiame piene išmaišome krakmolą ir supilame į karštą pieną. Kokoso drožles ir migdolų plokšteles truputi apkepiname cukruje ir supilame į pieno masę. Viską gerai išmaišome. Maišydami supilame jogurtą ir..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su keptom daržovėm

Daržoves nuplauti. Morkas sutarkuoti burokine tarka. Papriką supjaustyti stambesniais kubeliais, agurką, svogūną, pomidorą supjaustyti šiaudeliais, vištieną kubeliais. Visas daržoves kepam atskirai, kad išlaikytų savo kvapą ir skoni. Suberiam į dubenį, tada ant iškeptos vištienos..

Recepto vertinimas: 0

Omletas

Kiaušinius įmušti į indą ir išplakti , kad būtų vientisa masė. Įpilti pieno [iš akies]. Galima į omletą dėti įvairius įdarus (daržoves, sūrį, kumpį ir t.t.), tuomet į išplaktą kiaušinį reikia sudėti įdarą. Įkaitinti keptuvėje šiek tiek aliejaus, ir supilti..

Recepto vertinimas: 5

Koldūnai su mėsa

Tešlos paruošimas: Į indą įmušti kiaušinius, supilti vandenį, pasūdyti, suberti 200 g miltų ir viską gerai išmaišyti. Subėrus likusius miltus tešlą plonai iškočioti ir supjaustyti mažais kvadratėliais ar apskritimais. Mėsos paruošimas: Avieną ir jautieną sumalti. Svogūną s..

Recepto vertinimas: 4

Kiaulienos gabaliukų troškinys

Kiaulieną susmulkinti nedideliais gabaliukais ir apkepti iš visų pusių keptuvėje su aliejumi, kepti apie 15 minučių, kepimo metu pabarstyti druska ir pipirais (pagal skonį). Nuskusti bulves, nuplauti ir supjaustyti gabaliukais panašaus dydžio kaip ir mėsa, tą patį pada..

Recepto vertinimas: 0

Sūrūs sausainukai

Dideliame inde sumaišykite 1 puodelį miltų, cukrų, druską ir mieles. Kitame inde iki 50-550C pašildykite vandenį kartu su sviestu. Šį skystį supilkite į miltų masę ir gerai išmaišykite. Suberkite skrudintus linų sėmenis, likusius miltus ir išminkykite tešlą. Ją palaikykite rieb..

Recepto vertinimas: 0

Romos pica

Sumaišyti tešlą ir pakildinti. Iš jos išploti blyną, aptepti aliejumi, pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu, apdėti pomidorais, dešrelėmis (jų kiekis - pagal norą). Kepti orkaitėje 30 min. ..

Recepto vertinimas: 4

Konservuoti grybai savo sultyse

Išplauti grybai supjaustomi ir sudedami į emaliuotą puodą. Kilogramui šviežių grybų beriama 20 g druskos ir kaitinama be vandens, retkarčiais pajudinant su visu puodu arba atsargiai pamaišant mediniu šaukštu, kad neprikibtų prie dugno. Juoduojančius grybus prieš virimą patartina pam..

Recepto vertinimas: 0

Kiniška vištienos sriuba

Gaminimo eiga: Kiniskus grybus mirkykite vandenyje 2-3 val. Nusausinkite ir supjaustykite juostelėmis. Dideliame prikaistuvyje užvirinkite 2,5 litro vandens, sudėkite susmulkintus sultinio kubelius, džiovintas daržoves, visčiuką ir užvirinkite. Uždenkite, ugnį sumažinkite ir virkite ant s..

Recepto vertinimas: 0

Kapotos avienos kebabas, pamarinuotas aluje, daržovių salotos ir jogurto padažas

Avienos kumpį supjaustyti gabaliukais ir užpilti alumi, laikyti saldytuve 3 val.Į virtuvės smulkintuvą sudėti marinuotą mėsą, sukapoti smulkiais gabaliukais (masė turi būti lipni). Į kapotą avieną sudėti kiausinį, prieskonius, žoleles ir sumaisyti iki vientisos masės. Apkepti kept..

Recepto vertinimas: 2

Obuolių pyragas

Sviestą ištrinti su cukrumi, dėti po vieną trynį, grietinę, miltus išmaišytus su soda (ar kepimo milteliais). Į išplaktus baltymus dėti vanilinį cukrų, tarkuotą citrinos/apelsino žievelę ar cinamono savo nuožiūra, pagal skonį. Viską sudėti į tešlos masę ir pamažu išmaišy..

Recepto vertinimas: 0

Sumuštinukai su agurkais

Agurkus nuplaukite ir stambiai sutarkuokite. Susidariusį skystį nupilkite. Petražoles susmulkinkite. Varškės sūrelį išsukite su jogurtu ir petražolėmis. Pagal skonį pasūdžiusi, sudėkite tarkuotus agurkus ir atsargiai išmaišykite. Gauta mase aptepkite trikampėliais pjaustytas duono..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių sriuba su jautiena

Maltą mėsą sumaišykite su virtais ryžiais ir smulkintais porais, įmuškite kiaušinį, supilkite pomidorų sultis, suberkite petražoles, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Iš gautos masės suformuokite graikinių riešutų dydžio kukulaičius. Puode užvirkite litrą vande..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos gabaliukų troškinys

Kiaulieną supjaustyti nedideliais gabaliukais ir apkepti iš visų pusių keptuvėje su aliejumi, kepti apie 15 minučių, bekepant pabarstyti druska ir pipirais (pagal skonį). Nuskusti bulves, nuplauti ir supjaustyti gabaliukais panašaus dydžio kaip ir mėsa, tą patį padaryti su morkom..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis varškės pyragas (foto)

Virtuviniu kombainu sumalkite sausainius (jei neturite kombaino, sudėkite sausainius į indą ir sutrinkite kočėlu). Mikrobanginėje krosnelėje ištirpinkite sviestą ir supilkite į sumaltus sausainius, gerai išmaišykite. Suberkite sausainių mišinį į formą, kurioje kepsite pyragą ir g..

Recepto vertinimas: 3

Aviečių - riešutų nugos tortas

Biskvitą perpjaukite horizontaliai į dvi dalis. Lengviausiai padalinsite tvirtu siūlu: juo apjuoskite biskvitą ir, sukryžiavę siūlo galus, traukite į priešingas puses. Apatinę biskvito dalį aptepkite puse riešutų nugos ( receptą, kaip ją pagaminti, žiūrėkite skyrelyje " Viskas de..

Recepto vertinimas: 3

Meksikietiški ryžiai (Arroz a la mexicana)

Ryžius brinkinkite 10-15 min. šiltame vandenyje, po to nuplaukite, palikite nuvarvėti. Pomidorus nuplikykite, pašalinkite odeles ir sėklas. Svogūną ir česnako skiltelę nulupkite. Aitriąsias paprikas įpjaukite, pašalinkite sėklas ir pertvarėles. Pomidorus, svogūną, česnaką ir aitr..

Recepto vertinimas: 0

Svarainių ir moliūgų tyrė su prieskoniais

Moliugus nulupti, isimti seklas su minkstimu, supjaustyti stambokais gabalais, deti i puoda, ipilti stikline vandens ir sutinti, kol suminkstes. Susutusia mase sutrinti, sumaisyti su svarainiu tyre, suberti sumaltus prieskonius, pagal skoni pasudyti, paskaninti cukrumi ir pavirti 4-5 min. nuolat mai..

Recepto vertinimas: 0

Svarainių ir prieskoninių daržovių tyrė

Svarainius supjaustyti skiltelemis ir sumaisyti su nuluptais ir kubeliais supjaustytais arba rupia trintuve sutarkuotais moliugais. Ipilti apie 0,5 l vandens ir virti apie 20 min. Gauta mase pertrinti per tinkleli, sudeti smulkiai supjaustytus zalumynus, pasudyti pagal skoni ir kaitinti uzdengtame e..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai

Pagal norima kieki batono, desros pagal skoni, patarkuoti juostelemis surio, kecupo pagal skoni, darzoviu, ir viska uzdeti ant batono. Iskepti orkaiteje ar mikrobangeje. SKANAUS (Iveta)..

Recepto vertinimas: 3

Brendis su vyšniu sirupu

Pilame brendi ir vysniu sirupa i viena mase. Po to ismaisome garstycias su aliejumi (kiekvienam pagal savo skoni) ir sumaisome su brendziu ir vysniu sirupu. Isimetam kelis ledukus. Ir geriam su pasimegaujimu...P.S. (Buna trumpalaikis salutinis poveikis nuo aliejaus, bet pabandyti tikrai verta!!!) (..

Recepto vertinimas: 0

Sojos mėsos troškinys su daržovėmis

Sojos mėsos paruošimas:Pavirinti sojos mėsą 10-15 min. sultinyje. Į tą patį puodą įdėti 3 citrinos griežinėlius (žievelė duoda kartumo, tai čia jau kiekvienam pagal skonį) ir laikyti ne mažiau 30 min.Supjaustytą papriką ir pievagrybius pakepinti keptuvėje kol apskrus. tada sudėt..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pagal