11 rezultatų ieškant "ragu"

Daržovių ragu

Bulvės ir pupelės išverdamos ir nusunkiamos. Česnakai ir svogūnai smulkiai sukapojami ir pakepinami aliejuje, kol pagels, suberiamas mairūnas ir uždengus palaikoma kelias minutes. Vėliau sudedami skiltelėmis supjaustyti pomidorai, virtos pupelės ir bulvės. Viskas suma..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ragu

Smulkiai supjaustome svogūnus ir apkepame.Dedame druską, kmynus, susmulkintą česnaką, pomidorų padažo ir vandens.Skustas ir pagaliukais pjaustytas bulves apkepame taukuose kol pagels.Po to užpilame paruoštu padažu ir troškiname ant silpnos liepsnos. ..

Recepto vertinimas: 0

Lyno ragu

Svogūną supjaustykite griežinėliais. Griežinėlius apkepinkite svieste ir įberkite miltų. Įpilkite truputį vandens ir padarykite tyrę. Supilkite vyną ir padažą užvirinkite. Sudėkite prieskonius ir česnaką. Pasūdykite. Sudėkite nuluptus žuvies gabaliukus. Kepkite apie 5 min. Konj..

Recepto vertinimas: 0

Elnienos ragu su raudonuoju vynu

Mėsa supjaustyti trijų centimetrų storio kubeliais, pabarstyti druska bei pipirais ir apvolioti miltuose. Gerai įkaitintame aliejuje pačirškinti mėsos gabaliukus, kol paruduos. Kartu su mėsa labai trumpai pakepinti svogūnus. Supilti raudonajį vyną ir suberti prieskonius. Ragu troškinti ..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija su jautienos ragu

Aliejuje apkepinkite svogūną, česnaką, morkas, ir salierą, kol daržovės suminkštės. Sudėkite jautieną ir greitai apkepkite ją, kol apskrus. Supilkite vyną, sudėkite preiskonius ir kaitinkite, kol vynas užvirs. Įpilkite pieną ir suberkite muskato riešutus. Kai pienas pašils, sud..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su paukštienos ragu

Mėsą nuplauname, nusausiname ir supjaustome maždaug 3 cm ilgio gabalėliais. Apvoliojame miltuose. Svogūną nulupame, smulkiai supjaustome ir kepiname aliejuje, kol tampa skaidrūs. Sudedame mėsą ir maišydami apkepiname. Supilame sultinį ir su petražolėmis sumaišytą grietinėlę. Suma..

Recepto vertinimas: 0

Indiškas vištienos ragu (Mulligatawny)

Vištą supjaustykite gabaliukais, ištirpinkite 50 g sviesto, apkepinkite jame mėsą; sudėkite į lėkštę. Svogūnus ir česnakus nulupkite, susmulkinkite ir sugrūskite. Vištienos gabaliukus įtrinkite maltais juodaisiais pipirais, išimkite kaulus; mėsą supjaustykite mažais kubeliais, s..

Recepto vertinimas: 0

Portugališkas kiaulienos ragu

Svogūnus nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais. Puode pakaitinkite aliejų, apkepkite svogūnus, sudėkite vienodais gabalėliais supjaustytą mėsą. Apipilkite baltuoju vynu ir pomidorų padažu. Pasūdykite, įberkite pipirų. Uždenkite ir virkite ant silpnos ugnies 2 valandas...

Recepto vertinimas: 3

AVIENOS TROŠKINYS SU PUPOMIS (RAGU)

I pasudyta vandeni sudeti mesa, supjaustyta gabalais su kaulais ir uzvirinti. Kiek veliau sudeti pupas, cesnaka, porus, iberti drudkos, prieskoniu ir uzdengus troskinti ant mazos ugnies. Baigiant troskinti, sudeti supjaustytus pomidorus ir dar 10 minuciu troskinti. Nemaisyti.Patiekti inde, kuriame b..

Recepto vertinimas: 0

LYNO RAGU

Svoguna supjaustykite griezineliais. Griezinelius pakepinkite svieste ir iberkite miltu. Ipilkite truputi vandens ir padarykite tyre. Supilkite vyna ir padaza uzvirinkite. Sudekite prieskonius ir cesnaka. Pasudykite. Sudekite nuluptus zuvies gabaliukus. Nemaise kepkite apie 5 minutes. Konjaka supilk..

Recepto vertinimas: 0

Ragu su marinuotais agurkais

Bulves, morkas, marinuotus agrukus ir liesą mėsą supjaustyti kubeliais. Viską sudėti į puodą, užpilti vandeniu, kad apsemtų. Troškinti apie 10 min., tada sudėti prieskonius, negailėti pipirų - patiekalas turi būti aštrus. Pomidorų padažą supilti prieš pabaigą. Patiekalas paruošt..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: ragu