3 rezultatų ieškant "marinuoti kopustai"

MARINUOTI KOPŪSTAI

Kopustus susmulkiname, sudedame i emaliuota inda, iberiame druskos (20 g druskos 1 kg kopustu), gerai ismaisome ir palaikome 2 valandas. I stiklainio dugna idedame pipira, gvazdikeli, idedame lauru lapa, sudedame kopustus ir uzpilame karstu marinatu. Stiklainius pasterizuojame: puses litro -20 min.,..

Recepto vertinimas: 1

MARINUOTI KOPŪSTAI SU BUROKĖLIAIS

Kopustus susmulkiname. Burokelius sutarkuojame burokine tarka, cesnaka supjaustome kubeliais. Burokelius sumaisome su cesnaku ir padaliname i dvi dalis. Viena dali burokeliu dedame i stiklainio dugna, tada dedame smulkintus kopustus, ant virsaus - likusius burokelius. Uzpilame karstu marinatu, uzden..

Recepto vertinimas: 4

Marinuoti kopūstai su burokais

Vandeni uzvirti su cukrumi, druska. Ipilti 2 v.s. acto esencijos. I kibira deti cesnako, burokus (supjaustytus griezineliais), lauro lapelius, kopustus (supjaustytus i keturias dalis). Paskui vel cesnaka, burokus, lauro lapelius, kopustus ir taip toliau sluoksniuoti. Taip marinuoti penkias dienas. ..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: marinuoti kopustai