Sultyse marinuoti tuno kepsneliai


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

4 tuno kepsneliai

Marinatui:
1 šaukštas sojos [padažo]
2 šaukštai vaisių sulčių
1 šaukštas augalinio aliejaus
15 g. Cukraus
½ šaukštelis pipirų

Daržovės:
2 smulkiai supjaustytos česnako skiltelės
1 raudonasis svogūnas
1 plonais giržinėliais supjaustytas poras
2-300 g šviežių pievagrybių, supjaustytų griežinėliais
1-2 šaukštai aliejaus
Druska ir pipirai

Padažui:
1 šaukštas colmans garstyčių miltelių
1 šaukštas vandens
1 šaukštas aliejaus
15 g Cukraus

Gaminimas:

Soja, vaisių sultys, aliejus, sirupas ir pipirai sumaišomi ir paruošiamas marinatas. Šviežius tuno kepsnelius marinate palaikykite 15-30 minučių, kad įsisūrėtų. Sumaišykite padažo sudedamąsias dalis. Pakepinkite daržoves aliejuje, kad beveik suminkštėtų. Išimkite ir padėkite šiltai. Iš abiejų pusių apkepkite tuno gabalėliuis, maždaug po dvi minutes kiekvieną pusę . Pagardinkite druska bei pipirais. Žuvis patiekiama su daržovėmis ir padažu. Valgoma su duona.

Tinka vartoti su:

Šaltinis : http://www.dansukker.com

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!