Marinuoti kopūstai su burokais

Ingridientai:
4 didelės galvos kopūstų
4 dideli burokai
2 galvos česnako
lauro lapelių
10 stiklinių vandens
10 valgomų šaukštų cukraus
3 valgomi šaukštai druskos
2 valgomi šaukštai acto esencijos
Gaminimas
Vandenį užvirti su cukrumi, druska. Įpilti 2 v.š. acto esencijos.
Į kibirą dėti česnako, burokus (supjaustytus griežinėliais), lauro lapelius, kopūstus (supjaustytus į keturias dalis). Paskui vėl česnaką, burokus, lauro lapelius, kopūstus ir taip toliau sluoksniuoti. Taip marinuoti penkias dienas. (Ausra)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!