MARINUOTI KOPŪSTAI SU BUROKĖLIAIS

Ingridientai:
3 kg kopūstų,
500 g burokėlių,
3 galvutės česnako.

Marinatui :
1,5 l vandens,
150 g cukraus,
50 g druskos,
4-5 šaukštai acto.
Gaminimas
Kopūstus susmulkiname. Burokėlius sutarkuojame burokine tarka, česnaką supjaustome kubeliais. Burokėlius sumaišome su česnaku ir padaliname į dvi dalis. Vieną dalį burokėlių dedame į stiklainio dugną, tada dedame smulkintus kopūstus, ant viršaus - likusius burokėlius. Užpilame karštu marinatu, uždengiame, paslegiame ir pastatome į šiltą vietą. Po 3-5 dienų kopūstai išrūgsta. Išrūgusius laikome šaltoje vietoje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!