MARINUOTI KOPŪSTAI SU BUROKĖLIAIS

Ingridientai:
3 kg kopūstų,
500 g burokėlių,
3 galvutės česnako.

Marinatui :
1,5 l vandens,
150 g cukraus,
50 g druskos,
4-5 šaukštai acto.
Gaminimas
Kopūstus susmulkiname. Burokėlius sutarkuojame burokine tarka, česnaką supjaustome kubeliais. Burokėlius sumaišome su česnaku ir padaliname į dvi dalis. Vieną dalį burokėlių dedame į stiklainio dugną, tada dedame smulkintus kopūstus, ant viršaus - likusius burokėlius. Užpilame karštu marinatu, uždengiame, paslegiame ir pastatome į šiltą vietą. Po 3-5 dienų kopūstai išrūgsta. Išrūgusius laikome šaltoje vietoje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!