25 rezultatų ieškant "marinuotais"

Salotos Antipasto

Į mažą indą supilkite aliejų ir pakepinkite svogūnus. Į kitą indą supilkite vyno actą, vandenį, žoleles, sausas garstyčias, druską, pipirus, skrudintus linų sėmenis, artišokų marinatą ir viską gerai išmaišykite. Dideliame dubenyje sumaišykite salotas, alyvuoges, artišoko še..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota veršiena

Veršieną supjaustyti ir pamušti. Tada apšlakstyti sultimis. Alyvų aliejų sumaišyti su supjaustytu svogūnu, įdėti pipirų, sugrūstą lauro lapą. Mėsą suvilgyti aliejuje ir tada užpilti aliejumi. Taip palaikyti 6 valandas. Kepti tame pačiame aliejuje 15 minučių. Patiekti su marinuot..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota veršienos filė su pankoliais

Mėsa paruošiama. Pankolio sėklos, kmynai, cukrus ir druska sumaišomi. Mišinys sukrečiamas ant mėsos, gerai pridengiama plėvele. Mėsa laikoma šaldytuve i 24-48 valandų. Prieš patiekiant mėsą į stalą, ji supjaustoma plonytėmis riekutėmis. Valgoma su svogūnų tzatziki ir marinuotais..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių salotos su mėsa

Malta mėsa su 1 šaukštu aliejaus maišant pakepinama, kad būtų biri, pasūdona, pabarstoma pipirais ir užpilama vynu. Atšaldyta mėsa sumaišoma su virtais biriais ryžiais, smulkiai supjaustytu poru, marinuotais agurkais ir maltais riešutais. Kefyras suplakamas su garstyčiomis, aliejumi, ..

Recepto vertinimas: 0

Studentiška pica

Karamelizuoti kondensuotą pieną: beveik dvi valandas pavirinti skardinę kondensuoto pieno, kad jis sutirštėtų ir parustų. Pavirinus atvėsinti. Sausainius sutrupinti, užpilti lydytu sviestu ir išmaišyti, tuomet apšlakstyti pusės citrinos sultimis ir vėl išmaišyti. Trupinius sud..

Recepto vertinimas: 4

Kilkių užkandžiai prie alaus

Iš gerai įsūdytos kilkės išimti kaulus, nuplauti ir suvynioti. Kad neišsivyniotų prismeigti smeigtuku. Vyniotinius užpilti marinatu ir palaikyti dieną ar dvi. Po to tinka valgyti. Ptiekiant papuošti marinuotais grybais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta lydeka drebučiuose

Lydeką nuskusti, išskrosti per padarytą pjūvį neperpjaunant papilvės, išimti žiaunas ir išplauti šaltame vandenyje. Numauti odą taip, kad galva ir uodega pasiliktų neatskirtos nuo odos. Įdarui skirtą žuvies mėsą, išėmus kaulus, sukapoti arba sumalti mašinėle kartu su pakeptu sv..

Recepto vertinimas: 1

Salotos Antipasto

6 kietai virti kiaušiniai, perpjauti į 4 dalis 12 plonų riekelių salamio dešros, supjaustytos į 6 mm pločio juosteles; 6 marinuoti pipirai; pagal skonį raudonojo svogūno, supjaustyto žiedelių forma. Į mažą indą supilkite aliejų ir pakepinkite svogūnus. Į kitą indą supilkite..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos suktinukai su marinuotais agurkais

Mėsą supjaustome griežinėliais, išmušame, aptepame garstyčiomis, pabarstome druska, pipirais, ant viršaus uždedame labai plonais griežinėliais arba kubeliais supjaustytus svogūnus, agurkus, sūrio juosteles. Susukame suktinukus, juos persmeigiame pagaliukais arba surišame siūlais. Vyn..

Recepto vertinimas: 0

Kaimiški kiaulienos muštiniai

Kiaulienos nugarinė supjaustoma porcijomis, gerai išmušama, pasūdoma, pavilgoma išplaktame kiaušinyje ir pavoliojama miltuose. Kepama gerai įkaitintuose riebaluose (abi pusės). Patiekiama, užpylus sviestu ar tuo padažu, kuriame kepė, su virtomis bulvėmis, troškintomis morkomis, ra..

Recepto vertinimas: 0

Žemaitiškas veršienos kumpis su obuoliais

Veršienos kumpis ar kumpio gabalas palaikomas šaltame marinate ar rūgusiame piene 2—3 val. Išimtas nusausinamas, įtrinamas druska, sumaišyta su susmulkintais prieskoniais, ir kepamas orkaitėje pridėjus susmulkintų prieskoninių daržovių, truputį sviesto ar riebalų ir įpylus šiek t..

Recepto vertinimas: 2

Žemaitiškas avienos kepsnys

Mėsa keletą valandų pamirkoma išrūgose ar rūgusiame piene (galima marinuoti ir parūgštintame vandenyje — marinate). Ma- rinuota mėsa nusausinama, įvyniojama į drobę, iš visų pusių pamušama, prismaigstoma česnako skiltelių ir paviršius dar įtrinamas sugrustu su druska čes..

Recepto vertinimas: 0

Miežinių kruopų apkepas su mėsa

Smulkiai supjaustytus svogūnus ir mėsą pakepinti. Sumaišyti su koše, įberti kardamono arba miltų kmynų, pasūdyti, gerai išmaišyti ir sudėti į sviestu išteptą ir džiūvėsiais pabarstytą skardą. Kepti orkaitėje. Patiekti su raugintais ar marinuotais agurkais, raugintais kopūstai..

Recepto vertinimas: 0

JAUTIENOS ŠAŠLYKAI

Mesa supjaustyti gabaliukais po 30-40g. Smulkiai supjaustome svoguna ir sudedame su mesa i viena inda. Mesa pasudome, papipiriname, idedame bazilika. Citrinos sultis sumaisome su vyno actu. Viska uzpilame vyno actu ir pastatome saltoje vietoje 5-6 valandoms. Kepama ant zariju uzmovus ant iesmu. Skan..

Recepto vertinimas: 4

ROLMOPSAI SU PAPRIKA

Silkes file aptepti pomidoru tyre, apibarstyti malta paprika, uzdeti siaudeliais supjaustytu marinuotu agurku ir paprikos, susukti i suktinuka, sutvirtinti.Marinata isvirti kaip nurodyta recepte "Rolmopsai su marinuotais arba raugintais agurkais". Uzpilti ant silkes ir laikyti saltai 2 paras...

Recepto vertinimas: 3

KUMPIO PAŠTETAS SU MARINUOTAIS VAISIAIS

Kumpi, svoguna ir nulupta rauginta agurka 3-4 kartus permalti mesmale, mase sumaisyti su issuktu sviestu ir pagardinti.Pasteta arba sumustinius su juo puosti marinuotais vaisiais...

Recepto vertinimas: 0

MIEŽINIŲ KRUOPŲ APKEPAS SU MĖSA

Smulkiai supjaustytus svogunus ir mesa pakepinti. Sumaisyti su kose, iberti kardamono arba miltu kmynu, pasudyti, gerai ismaisyti ir sudeti i sviestu istepta ir dziuvesiais pabarstyta skarda. Kepti orkaiteje. Patiekti su raugintais ar marinuotais agurkais, raugintais kopustais, marinuotu darzoviu mi..

Recepto vertinimas: 1

GARUOSE KEPTA ŽUVIS

Moliniame inde sluoksniuoti zuvis su sviestu (3-4 sluoksniai), uzdengti, deti i orkaite ir neaukstoje temperaturoje kaitinti 10-12 vai. Zuvis taip istroskinama, kad ir kaulai istirpsta. Paduodama su bulviu kose ir marinuotais agurkais. (Kvieciu prie st)..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su marinuotais salierais

Padazui obuoliu acta sumaisome su garstyciomis, trupuciu cukraus, druskos ir juoduju pipiru ir maisydami lasiname alieju, kol supilame visa ir padazas pasidaro tirstas. I padaza imaisome nuplautas razinas, i keleta daliu susmulkintus riesutus (stambiai) ir marinuotus lapkotinius salierus. I lekstele..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuota liežuvio mišrainė

I porcijines taures salotoms dedame kubeliais supjaustytas bulves ir morkas. Prie tauriu sieneliu sudedame marinuotus pievagrybius, o i viduri - kubeliais supjaustytus liezuvius. Salotas papuosiame marinuotais agurkeliais, majonezu ir petrazoliu sakelemis...

Recepto vertinimas: 3

Salierų salotos su marinuotais grybais ir vištiena

Vistienos file supjaustome nedideliais kubeliais, pabarstome druska ir prieskoniais ir iskepame keptuveje su aliejumi kartu su ziedais ar pusziedziais supjaustytais svogunais. Atvesiname.Virta saliera ir marinuotus agurkus supjaustome nedideliais kubeliais.Viska sumaisome su garstyciomis ir majonezu..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su šalavijais.

Krutineles nuplauti ir pabarstyti pipirais. Ant virsaus deti po keturis salaviju lapelius ir apsukti kumpio riekele. Ikaitintame svieste krutineles apkepti is abieju pusiu apie 15 min. Isimti ir palikti siltai. I keptuve supilti grietinele ir ikaitinti, sudeti likusius salaviju lapelius, supilti kon..

Recepto vertinimas: 0

Salotos vokiškai

Isverdame bulves su lupenom ir morkas. Taip pat isverdame krutineles. Kai bulves ir morkos isvirs nulupame ir supjaustome kartu su marinuotais ir svieziais agurkais. Supjaustome isvirusia krutinele, tik reiketu pjaustyti stambiais gabalais. Pilame grietinele, dedame garstyciu, majonezo, pabarstome s..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotų agurkų salotos

Bananus ir obuolius nulupti, supjaustyti. Sumaisyti su supjaustytais marinuotais agurkais. Salotos paskaninti druska, pipirais ir uzpilti majonezu. ..

Recepto vertinimas: 1

Ragu su marinuotais agurkais

Bulves, morkas, marinuotus agrukus ir liesą mėsą supjaustyti kubeliais. Viską sudėti į puodą, užpilti vandeniu, kad apsemtų. Troškinti apie 10 min., tada sudėti prieskonius, negailėti pipirų - patiekalas turi būti aštrus. Pomidorų padažą supilti prieš pabaigą. Patiekalas paruošt..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: marinuotais