Marinuota veršienos filė su pankoliais


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
500 g veršienos arba jautienos filė
4 šaukšteliai pankolio sėklų
1 šaukštelis kmynų
125 g cukraus
125 g druskos
Gaminimas:

Mėsa paruošiama. Pankolio sėklos, kmynai, cukrus ir druska sumaišomi. Mišinys sukrečiamas ant mėsos, gerai pridengiama plėvele. Mėsa laikoma šaldytuve i 24-48 valandų. Prieš patiekiant mėsą į stalą, ji supjaustoma plonytėmis riekutėmis. Valgoma su svogūnų tzatziki ir marinuotais ankštpipiriais.

Šaltinis : http://www.dansukker.com

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!