Jautienos paštetas su marinuotais agurkais

Ingridientai:
200 g. virtos liesos jautienos,
mažas svogūnas,
marinuotas agurkas,
žiupsnelis šviežių krapų,
100 g. sviesto,
šaukštelis garstyčių padažo,
maltų pipirų, druskos.
Gaminimas
Mėsą, svogūną, marinuotą agurką ir šviežius krapus 2-3 kartus sumalame mėsmale. Sumaišome su sviestu ir garstyčiomis. Įberiame pipirų, pasūdome. Paruoštą paštetą sudedame į formą. Laikome šaldytuve 3-4 valandas. Tiekiame su konservuotais obuoliais ir duona.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!