Prancūziški jautienos kepsneliai

Ingridientai:
300g. jautienos filė,
4 ilgos rūkytos šoninės juostelės,
4 riekelės batono,
70 g. sviesto,
2 šaukštai aliejaus,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.
Gaminimas
Keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių pakepiname riekeles. Jautienos filė supjaustome labai plonais griežinėliais, apvyniojame rūkytos šoninės juostelėmis ir prismeigiame mediniu smeigtuku. Ištirpiname sviestą ir įpilame aliejaus. Į įkaitintus riebalus sudedame suktinukus ir kepame, nustatę mažą kaitrą, kol apskrunda šoninė. Iškepusią mėsą dedame ant skrebučių, išimame medinius smeigtukus, apibarstome druska ir pipirais. Tiekiame su marinuotais agurkais ar pomidorais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!