Silkė su marinuotais salierais

Ingridientai:
1 silkės filė,
1 stiklinė marinuotų salierų lapkočių
5-6 graikiniai riešutai,
3 šaukštai razinų.

Padažui:
1 šaukštas obuolių acto,
1 šaukštas garstyčių,
3 šaukštai aliejaus,
truputis cukraus, druskos,
juodųjų maltų pipirų.
Gaminimas
Padažui obuolių actą sumaišome su garstyčiomis, trupučiu cukraus, druskos ir juodųjų pipirų ir maišydami lašiname aliejų, kol supilame visą ir padažas pasidaro tirštas. Į padažą įmaišome nuplautas razinas, į keletą dalių susmulkintus riešutus (stambiai) ir marinuotus lapkotinius salierus. Į lėkštelę sudedame paruoštą garnyrą, uždedame supjaustytą silkės filė, papuošiame. Jei neturite marinuotų salierų, galite patiekaląą paruoššti su ššviežžiais lapkotiniais salierais ar salierų gumbais. Tam reikėč;tų supjaustytuūžžs salierųų gumbus ar lapkošššščius išvirti pasūdytame vandenyje ir atšaldžius 3-4 valandas marinuoti paruoštame padaže, tada sudėėti riešutus ir razinas.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!