Maltos mėsos suvožtiniai


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
1 svogūnas
1 valgomasis šaukštas margarino arba sviesto
300 g maltos mėsos
2 valgomieji šaukštai garstyčių
½ arbatinio šaukštelio druskos
¼ arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
200 g tarkuoto sūrio
4 riekelės ruginės duonos
2 valgomieji šaukštai margarino arba sviesto
marinuoti agurkai
petražolės
Gaminimas:
Svogūnus nulupkite ir susmulkinkite. Keptuvėje ištirpinkite riebalus, keletą minučių pakaitinkite svogūnus ir maltą mėsą. Sudėkite garstyčias, pagardinkite druska ir pipirais, išmaišykite. Sudėkite sūrį ir ištirpinkite jį ant maltos mėsos. Mėsos mišinį išdėliokite ant duonos riekelių. Garnyrui naudokite marinuotų agurkų griežinėlius ir petražolių lapelius. Patiekite su šviežiomis salotomis.
Tinka vartoti su:

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!