Bulvių ir maltos mėsos apkepas

Ingridientai:
bulvės
500 g maltos mėsos
2 riekelės batono
1 kiaušinis
1 vogūnas
1/2 stiklinės grietinės
50 g sviesto
džiūvėsėlių
džiovintų grybų
malti pipirai
druska
Gaminimas

Bulves nuskusti, supjaustyti plonais griežinėliais, sudėti į verdantį pasūdytą vandenį, virti 5 min. Paruošti mėsą: sudėti batono riekeles, pakepintą svogūną, suberti druską ir pipirus, įmušti kiaušinį). Grybus išmirkyti, išvirti, supjaustyti juostelėmis. Į paruoštą indą dėti pusę apvirtų bulvių, ant jų mėsą, tada likusias bulves, grybus, apibarstyti džiūvėsėliais ir kepti orkaitėje 40-45 min. Patiekti su raugintais kopūstais arba agurkais. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!