Bulvių ir maltos mėsos apkepas

Ingridientai:
bulvės
500 g maltos mėsos
2 riekelės batono
1 kiaušinis
1 vogūnas
1/2 stiklinės grietinės
50 g sviesto
džiūvėsėlių
džiovintų grybų
malti pipirai
druska
Gaminimas

Bulves nuskusti, supjaustyti plonais griežinėliais, sudėti į verdantį pasūdytą vandenį, virti 5 min. Paruošti mėsą: sudėti batono riekeles, pakepintą svogūną, suberti druską ir pipirus, įmušti kiaušinį). Grybus išmirkyti, išvirti, supjaustyti juostelėmis. Į paruoštą indą dėti pusę apvirtų bulvių, ant jų mėsą, tada likusias bulves, grybus, apibarstyti džiūvėsėliais ir kepti orkaitėje 40-45 min. Patiekti su raugintais kopūstais arba agurkais. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!