16 rezultatų ieškant "maltas"

Šalta, aštri daržovių sriuba

Geltonas saldžiąsias paprikas nuplaukite ir išskobkite sėkleles. 1/8 daržovių (geltonąsias paprikas, pomidorus, agurkus, petražoles) supjaustykite smulkiais kubeliais, o likusias daržovės 7/8 (raudonąsias paprikas, pomidorus, agurkus, petražoles, svogūnus, česnakus) sudėkite į smulk..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena su pievagrybiais

Nedideliais gabalėliais supjaustytą veršienos kumpį apvoliojame prieskonių ir druskos mišinyje. Dedame į keptuvėje įkaitintą aliejų. Ant viršaus užberiame riekelėmis supjaustytą morką ir troškiname kol mėsa suminkštėja. Tada dedame nepjaustytus pievagrybius. Troškiname 5 min. U..

Recepto vertinimas: 0

Kiškienos guliašas su grietinės padažu

Išpjauti kaulus ir sausgysles. Mėsą supjaustyti 3 cm storio kubeliais, sumaišyti su grietine, uždengti, įdėti į šaldytuvą ir palikti per naktį. Lašinukus supjaustyti kubeliais. Kaulus sukapoti, šiek tiek paskrudinti su lašinukais ir odos gabalėliu. Daržoves (morką, sGlierą, por..

Recepto vertinimas: 0

Žadinanti arbata

Į virintą vandenį seberti maltą muskato riešutą, cinamoną. Dėti medų, supilti citrinos sultis ir viską gerai išmaišyti. Truputėlį pašildyti ant silpnos ugnies ir šiektiek atvėsinti. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių košė su aguonomis

Aguonas nuplauti, užpilti verdančiu vandeniu, uždengti. Kai vanduo atsals, jį nupilti, o aguonas kelis kartus sumalti. Bulves isvirti, sugrūsti. Sudėti maltas aguonas, nuolat maisant supilti karstą pieną, kelias minutes pakaitinti. Kosę patiekti karstą. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Skryliai su aguonomis

Iš miltų ir sūdyto vandens įmaišoma kietoka tešla. Gerai išminkoma, plonai iškočiojama, supjaustoma 3—4 cm dydžio kvadratėliais ir sūdytame vandenyje išverdama (išverda maždaug per 5—7 min). Aguonos nuplaunamos, nuplikomos verdančiu vandeniu ir porą valandų palaikomos, ka..

Recepto vertinimas: 5

Pikantiški jaučio šonkauliukai

Šonkauliukus supjaustome porcijomis ir 5 minutes paverdame vandenyje. Sumaišome pomidorų ir Vorčesterio padažus, cukrų, grūstą česnaką, maltas paprikas, čilius. Išgriebiame šonkauliukus ir sudedame į puodą. įtriname padažu, uždengiame ir 10 - 12 valandų marinuojame šalt..

Recepto vertinimas: 0

Šaltasis plato

Jautieną ir kiaulieną išvirti ir supjaustyti kubeliais. Paprikos ankštis supjaustyti nedideliais kvadratiniais gabaliukais ir sumaišyti su mėsa. Įdėti riekutėmis pjaustytus svogūnus, supjaustytas petražoles ir koriandro žalumą. Augalinį aliejų sumaišyti su actu, įberti druskos. Ga..

Recepto vertinimas: 0

Vegetariškas plovas (Skirmantės) (foto)

Puode įpilti aliejaus, įberti malto muškato ir kvapniųjų pipirų. Supilam ryžius, griežinėliais supjaustytas morkas ir 5 min pakepinam. Supilam vandenį. Įdedam kurkumos ir cinamono. Gerai nuo dugno išmaišom, uždengiam ir verdam ant silpnos ugnies. Už kelių minučių suberiam šaldyt..

Recepto vertinimas: 0

Sveikuolių pyragas

Pirmoje dalyje paminėtus ingredientus sumaišyti viename inde, antroje dalyje – kitame, didesniame. Į pastarąjį supilti sausuosius ingredientus ir gerai išmaišyti. Sudėti viską į sviestu išteptą indą ir kepti įkaitintoje iki 170 laipsnių orkaitėje 30-45 min. Pusei porcijo..

Recepto vertinimas: 3

Meksikietiška Velykų duona (Pan de Pascua)

Miltus suberkite į dubenį. Per vidurį padarykite duobutę. Į ją suberkite sutrupintas mieles, cukrų, įpilkite šilto pieno ir sumaišykite košę. Užbarstykite dar šiek tiek miltų ir uždengę virtuviniu rankšluosčiu pastatykite šiltai 20 min., kad iškiltų. Svogūną nulupkite i..

Recepto vertinimas: 0

Vengrinių slyvų pyragas su saulėgrąžomis

Miltus persijoti į dubenėlį ir viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles, supilti drungną pieną, šiek tiek miltų ir paruošti įmaišalą. Pabarstyti cukrumi ir miltais. Uždengti ir palaikyti šiltoje vietoje apie 10 min. Įmaišalo paviršiuje turi atsirasti įtrūkimų. Į du..

Recepto vertinimas: 0

Kubietiškai troškinta vištiena su kukurūzais

Pomidorus nulupkite, išimkite sėklas; sumalkite drauge su ankštiniu pipiru, nuluptais svogūnais ir skiltale česnako. Vištą supjaustykite į 6 dalis. Keptuve ištirpdykite sviestą, apkepinkite jame vištieną ir maltas daržoves, pasūdykite, pabarstykite pipirais, smulkintomis petražolėm..

Recepto vertinimas: 0

GRYBŲ PUDINGAS

Bulves sumalti. Grybus smulkiai supjaustyti. Svogunus pakepinti, o kiausini isplakti. Visus produktus sudeti i maltas bulves. Viska gerai ismaisyti. Mase sukresti i riebalais istepta emaliuota keptuve ir apibarstyti tarkuotu suriu. Kepti karstoje orkaiteje. Patiekti su grietines padazu ir zaliomis s..

Recepto vertinimas: 0

VERŠIENA SU PIEVAGRYBIAIS

Nedideliais gabaleliais supjaustyta versienos kumpi apvoliojame prieskoniu ir druskos misinyje. Dedame i keptuveje ikaitinta alieju. Ant virsaus uzberiame riekelemis supjaustyta morka ir troskiname kol mesa suminksteja. Tada dedame nepjaustytus pievagrybius. Troskiname 5 min. Uzpilame 2 - 3 saukstus..

Recepto vertinimas: 0

KIAULIENOS FILĖ

Padazui skirtus produktus sumaisome, suplakame ir 2 valandas jame marinuojame kiauliena. File apkepame is abieju pusiu, idedame 4 skilteles cesnako, 50 g pjaustytu morku, supilame marinata, kuriame marinavome mesa, ir ipilame 50 g sultinio. Pabarstome muskato riesuto, troskiname apie 10 minuciu. Tie..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: maltas