KIAULIENOS FILĖ

Ingridientai:
200 g filė

Padažui:
50 g paprikos,
1 maltas svogūnas,
1 šaukštas sojos padažo,
druskos, pipirų,
2 šaukštai aliejaus,
50 g baltojo vyno.

Gaminimas
Padažui skirtus produktus sumaišome, suplakame ir 2 valandas jame marinuojame kiaulieną. Filė apkepame iš abiejų pusių, įdedame 4 skilteles česnako, 50 g pjaustytų morkų, supilame marinatą, kuriame marinavome mėsą, ir įpilame 50 g sultinio. Pabarstome muskato riešuto, troškiname apie 10 minučių. Tiekiame su virtomis bulvėmis, pabarstome šviežiais krapais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!